- 23 Ağustos 2012
- 51.444
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.559
- 898
Umarım sana da 'senin kalbini kırmış biri var. O geri gelecek. Başka biri daha var tanışacağın. Sen arada kalacaksın' demez :)
bende baktırdım dedikleri çıkmadı hatta ordaki çocuk çıkmazsa gel kafama vur ne istersen yap demişti o kadar iddialıydı ama bi tık yok.. olmadı napalım acırrım acırımda parama acırım..
Leyla'nın fiks cümleleri olsa da inanılmaz detaylar verebilen ve dedikleri çıkan bir falcı. Denemekte fayda var.
5liralık fal altı üstü... Hem tarot da açıyor. Daha ne olsun.
Arkadaşıma direk isim bile vermişti. Ve verdiği isimle ilgili bir şeyler yaşamıştı.
Ona bakarsanız zaten eski sevgilim bana dönücek mi diyen herkese falcılarn %99u geri gelecek, pişman olacak, seni düşünüyor gibi laflar ediyor ama hikaye tabi. İstisnalar olsa da bu kısım sallamasyon. Daha önce de belirtmiştim bunu.
Bana pişman gelicek dedi ama arada kalma kısmını söylemedi :) bu adamı s..tir et bundan adam olmaz dedi en azından burayı bildi :)
Leyla'nın fiks cümleleri olsa da inanılmaz detaylar verebilen ve dedikleri çıkan bir falcı. Denemekte fayda var.
5liralık fal altı üstü... Hem tarot da açıyor. Daha ne olsun.
Arkadaşıma direk isim bile vermişti. Ve verdiği isimle ilgili bir şeyler yaşamıştı.
Ona bakarsanız zaten eski sevgilim bana dönücek mi diyen herkese falcılarn %99u geri gelecek, pişman olacak, seni düşünüyor gibi laflar ediyor ama hikaye tabi. İstisnalar olsa da bu kısım sallamasyon. Daha önce de belirtmiştim bunu.
iyi de bu hatun 5 liraya fal bakıyorsa benden neden 20 tl aldı????
offfffff şu ankarada iyi fal bakan birisi yok mu(
başka giden, bilen var mı yeter hanımı?
ebru alev'e bi arkadasımla gittik. Gerizekalılığıma ve su parasızlıkta verdiğim 100 liraya yanıp kül oluyorum. İkimize de aynı seylerı soylemıs olmasına kac puan vereceğimizi sasırdık... Google da 1.ciyim diyor iyi hoş da, sitesine ankaranın en iyi falcısı diye açıklama verirse öyle cıkar tabıAhhh eşşek kafamız ahhhhh!!!!!! Burayı da takip ediyormuş çok sevindim paramızı haram ettiğimizi görmüş olur böylelikle. Giden ve gidecek olan varsa,
eğitimci kim?
iki harfli kim?
iki kardeşli kim?
gibi soruları evinde hazırlayıp gitsin. Hepimize aynısı cıkıyor cunku. Ağladım ağlayacağım... Buldugum 3 cok iyi falcı varken ve herseyı tuttururlarken, 100 liraya 10 tane baktıracagım falı 10 dakikada havaya ucurmus olmayı hazmedemıyorum sanırım. Gecmısler olsun... bi daha gormek istemiyorum...
foruma 5 mesaj yazmışsınız, 5i de sadece nermin hanımı empoze etmekle ilgili, çok enteresan... "formda daha ii olanın ismini zikredin" dediğiniz kullanıcı aylardan beri bu forumda ve emin olun onlarca falcıyla ilgili "objektif" yorumlar yapmıştır. yine aynı şekilde bir sürü reklamcıların deşifre olmasında da katkı sağlamıştır. tabi bu sizin reklam peşinde olduğunuz anlamını taşımaz ama başka falcılarla ilgili yorumlarınızı ve "ısrarlarınızı" da aynı şekilde görmek isteriz.[/QUO
formda yeni olduğumu ilk msjımda deklare etmiş ,form konularını tararken bu bölümle ilgili yorumları tesadüfen gördüğümü yazmıştım...ve samimiyetle falla ilgili benim hayatıma dair çok güzel bir yönlendirmenin etkisiyle şuanki yaşam şeklimin sebebinin, ismi geçen hanım olduğunu paylaşmıştım..5msjı adetlerken
içeriğe dikkat etmemiş yada algıda seçiciliğinizi önyargınızla gölgelemişsiniz..zira aksi olsaydı yorumlarımı paylaştığım insanların ya falcı arayan ya salt pozitif bir paylaşımda bulunmak isteyen yada sağlık problemi yaşamış insanlar olduğunu yaptığımın reklam deil koşulsuz bir paylaşım ve ii niyet taşıdığını anlardınız...elbette kızılaydaki yeter hanım yıllarca aynı şekilde falında ötesinde yönlendirmelerine su falıyla yaptığı onikilik vuruşlarına şahit olduğum kıymette verdiğim bir bayandır lakin tanıdıkça ve tekrara düştükçe işin sezgiden öte bilmeye yöneldiğini anlayınca hala hatrını sorduğum ama fal için tercih etmediğim biri napim simdi ondan bahsetmezsem,ebrudan bahsetmezsem objektif olmuyormuyum..Yeni olanı,helede ötesine geçmiş ,tesbitleriyle budur dediğim birinden de bahsetmem sizi neden bukadar rahatsız etti anlamadım...ben buraya 100ayrı isim yazar memnuniyetimide anlatırım memnuniyetsizliğimi de ,,bu formun maksadı budur değil mi,,yanlış yerdemiyiz,,emin olun hayır,,takdir eden beğenir gider,etmeyen gitmez,,napalım şimdi burda yasemin die bilgi isteyenleri,süheylayı satır satır anlatanları,başka başka isimleri yazıya döküp gidin diyen tavsie eden herkezi formdan afarozmu edelim..o 5aylık,sen bir günlük,bende onu tanırım zincirine takılarak devammı edelim...organize mi işlesin buseferde:))
bu forumu falcıların kendileri de takip ediyor, üye oluyor veya tanıdıklarını üye ettirip reklamlarını yaptırıyorlar. defalarca şahit olduk buna. reklamcıyı gerçek kullanıcıdan ayırt etmenin yolu da kullanıcı onlarca falcı ile ilgili duygu düşüncelerini yazıp, falcı arayışındayken reklamcı tek bir falcı üstüne odaklanır ve kullanıcılara onu empoze etmeye çalışır. bildiğiniz başka bir yöntem varsa paylaşın lütfen. ben dahil birçok kullanıcının başı yandı burda, o yüzden hassasiyetimiz mazur görülmelidir. kaldı ki sizin 100lerce isimle ilgili yorumlarınızı ve memnuniyetinizi paylaşmanız rahatsız etmez, bilakis beni ve kafasında şüphe uyanan kullanıcıları haksız çıkarır ki kendi adıma ancak memnuniyet duyarım bundan. paylaşımlarınızın merakla takibindeyim.
Bir gerizekalı olarak ben de bir kere gidip o parayı kaptırmıştım. Kadın abuk sabuk birşeyler söyleyip onay bekleyince 'hayır öyle değil' gibi birşey söyledim. O da ' ben Ankara'nın en iyisiyim ' diye çıkıştı bana o korkunç gözlerini patlata patlata. Bir de benim söylediğim ufacık birşeyden yakalamaya çalışıp bana ahlak dersi vermeye kalktı. Ne haddineyse? Neyse... Paraya da çok yanmıştım ama sinirlerim bozulmuştu çok fena halde.
Aynen canım yaaa resmen krizlere girdim ben. Dedım ya 20 lıraya catır catır fal baktırıyorum dedıklerı de cıkıyor boyle 3 ınsan varken gıttım ben yıne buna... Eylule de gitmiştim zamanında 3-4 kere bence de cok iyi. Ama artık hatırlamıyorum fazla neler demıstı :)))
Ben Eylül'e iki sene önce bir kere gitmiştim. Hiç birşey yazmadım herhalde onun için net hatırlayamıyorum neler dediğini. Ama aklımla kalanları bir düşündüm de bugün oldukça iyi olduğuna karar verdim. En azından geçen sefer için. Bu da benim Eylül yorumum...
Koyu kahve cafe bahçeli diye google yaparsan , cafenin numarası çıkar, Süheyla orda. Google'da yerin haritası da var. :)ben zamanında falcıların resmen oyuncağıydım. çünkü aşk acısı çekiyordum, malum olay:) ayda en az 2 falcıya rahat gidiyordum, 5 liralık falları asla beğenmiyor uzun fal istiyordum(gerçi hala falın uzunu makbuldür derim), hesaplamaktan kaçındım ama eminim yüzlerce liram gitmiştir fal işinediğer şeyleri çok iyi tutturan falcılar "o sana gelecek" dedikçe umutlanıp duruyordum, ve hepsi ağız birliği etmişçesine gelecek diyordu. ve tabi ki gelmedi umutlandığımla kaldım. o fal seanslarından edindiğim tecrübemi yazayım, çünkü hak etmeyen falcıların şişirilmesine sinir oluyorum. sonuçta herkes bi umut için gidip para döküyor,mutlu olmak istiyor, onlar da 10 dakika ağız yorup ne kadar yorulan insanlardan daha fazla para kazanıyor, çoğu zaman yalan sıkıyor, bari hak etmiyorsa üstüne bir de övülmesin değil mi
tüm yazmak istediklerimi toparlayıp yazdım, bir sene yazmam heralde buraya bişeybu kadar şey yazdım, lütfen içinizde eylül'ün ya da bahçeli koyu kahvedeki süheylanın cebini bilen varsa buraya yazsın ya da özelden atsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?