Ankara'daki Falcılar

asmalı konakta, meşrutiyetten olgunlara çıkarken, sokağın sonuna doğru bir yer. fiyatı da 16. sadece kahve bakıyor, tarot yok sanırım. ama kahve yeterli oluyor.

ya bu figen kaçta orda olur ya ben sıra mıra bekleyemem valla sabah kargalar mokunu yemeden damlarım haa :) biliyomusunuz kaçtan itibaren orda olduğunu???

ya bu figen kaçta orda olur ya ben sıra mıra bekleyemem valla sabah kargalar mokunu yemeden damlarım haa :) biliyomusunuz kaçtan itibaren orda olduğunu???

:roflol: :roflol: :roflol:

Canım bence de biraz erken gitmen iyi olur. Ben en son gittiğimde saat 4 civarıydı ve kadının şaftı kaymıştı. Mesela 1 ya da 2 gibi gidebilirsin. Orada olur herhalde. Eğer olmazsa da bi,raz o civarda takılırsın geldiği vakitte damlarsın mekana. Kaçta başlıyor bilmiyorum.

Yaaa ben bi sürü numara yazdım atılıcam eyvahedigeldismile . Son 2 haftada 6 kişiye baktırdım. Ama eylül iyi ya en azından kesin olan bişey varsa şu anı ve geçmişi iyi biliyor bu da meziyet en azından insan kendini keriz hissetmiyor. Ben ankara cafeye ne zaman gitmişsem bana bayağıdır gelmiyordunuz dediler. Kimbilir hangi falcının peşinden gidiyordum. Gül abla da iyi bakıyor ama çok baştan savma bakıyor artık bana. Arkadaşlar deneme tahtası oldum şu asmalı konağı da mı bi denesek. Toplanıp fal günü mü yapsak fal bakmayı bilenlerle.

2 haftada 6 falcı mı? :1shok: :1shok:
Çokmuşş. Bence hiç sağlıklı bir durum değil. Gerçi sen de biliyorsun bunu da...
Cidden olumsuz enerjileri alırmışsın üstüne. Bu kadar sık baktırmak kötü. :1no2:

ya figene baktıranlar kahve falı mı? şimdiya kadar yorumların bazılarını okudum fakat tarotla birliktemi baktırdınız yoksa sade kahve falı mı? bu günlerde bende gideceğim de...

Ben bugün cafe ankaraya geldim eylüle fal baktırmak için ama eylül yoktu randevuları da doluymuş bugün için kahve falı 15 tl tarotla birlikte 20 tl şimdi figene gidecegim yorumlarımı yazarım sizede...

Son düzenleme:
ya figene baktıranlar kahve falı mı? şimdiya kadar yorumların bazılarını okudum fakat tarotla birliktemi baktırdınız yoksa sade kahve falı mı? bu günlerde bende gideceğim de...

Kahve falı yeterli Figen'de. Tarota gerek yok bence. Ama ben tarot da baktırmıştım bir kez.
Tercihinize bağlı ama gerek yok bana göre.

Ben bugün cafe ankaraya geldim eylüle fal baktırmak için ama eylül yoktu randevuları da doluymuş bugün için kahve falı 15 tl tarotla birlikte 20 tl şimdi figene gidecegim yorumlarımı yazarım sizede...

İyi bakalım. Bekliyorum yorumlarını. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…