Ankara'daki Falcılar

5 tlye kahveye bakıyordu en son 1 ay önce gittigimde. şimdi 7.5 tl olma ihtimali var. tarotta 15 tl. tarot uzun sürüyor o yuzden önceden bir tel açmakda fayda var beklememeniz icin. hatta site kurdu onlıne msden yüzyüze bakıyor

5 tlye kahveye bakıyordu en son 1 ay önce gittigimde. şimdi 7.5 tl olma ihtimali var. tarotta 15 tl. tarot uzun sürüyor o yuzden önceden bir tel açmakda fayda var beklememeniz icin. hatta site kurdu onlıne msden yüzyüze bakıyor

hımmm anladım canım ıyı 5 lıra fazla deılmıs denenebılır tesekkurler bılgıler için

Oluuuur bana uyar hatta hnfkbr bile gelebilir:) uzun zamandır arıyoruz Ankarada ama koskoca başkentte yok:)
Kimmiş nerde bakıomuş ne kadarmış neleri bilmiş???

Kızılayda diye duydum 10 tlymiş tarot bakıyormuş cnm.Bakalım arkadaşımı bilirse bende baktırırım.Bu arada bugün Aslı Yıldız'ın ofisine gittim baya tatlı bir kadın oturduk muhabbet ettik uzun uzun.Bir çok tv kanalından aramışlar bize de gösterdi hatta,ne kdra bakıyorsunuz dedim 50-500 arası dedi bana =) Ama açık konuşmak gerekirse baktırmayı çok isterim ben Aslı hanıma ama çok tuzlu =(

50 yi unut bikere:))) 500 den inmeye başla:) bana en ucuzu kahve, kahveye hislerimle bakarım ama su+ebced kesin şey verir demişti. 400 dedi 200 e indi:)
10 tl,5 tl iiymiş neslihanı belki denerim içtigim kahvenin parası ne de olsa

görünen okiii hepimiz özel hayatta kafayı yemek üzereyken kendimizi falcının kollarına atıyoruzz o zaman kim ii bi falcı bulursa toplanıp gidelimm
ben bahçelide sedaya baktırmıştım en son gayet başarılıydı dediklerinden çıkanda oldu ama pek istedğim şeyleri söylemedi gitmek istemiyorum

Geçen gün bir arkadaş falcıya gitti. Sevgilisinden ayrılmıştı.
Tabi ki o falcı da geri gelecek demiş. Herkes aynı lafı diyor zaten kıza.
Ama malesef ki geçen gün eski sevgilinin facebookunda, yanında yeni sevgilisiyle boy boy fotoğraflarını görüp şok oldu kızcağız.
Ağladı baya. Çok büyük hayal kırıklığı. :/

Bir başka tanıdık da, hoşlandığı kişiyle ilgili sorular sormuş, ilişki başlar mı diye, hepsi sana aşık bu çocuk ilişkiniz olacak derken çocuğun evlenmek üzere olduğunu öğrendi.

Son düzenleme:

Mrb ipek_bal istanbuldaki olgunun numarasını biliyorsan verebilir misin?Şimdiden teşekkürler

bu aralar cok falcıya gıdıyorum özel hayatım ıyı olmadıgından dolayı daha henuz cıkan bısey olmadı zaten cıkan seyler oldugu zaman burdan mutlaka paylasıcam cunku eli kolu bağlı oturmanın ne kadar zor oldugunu bılıyorum aslında baktırmasak daha ıyı cunku cogu sallıyo zaten gunahı falanda var falan fılan bu muhabbetlerı yapmıycam yanlız herkesı uyarmak ıstıyorum kızılay falcılarına gıttıgınızde ben kahve baktırmak ıstıyorum dıyın 'ay yok tarotda bakalım sana bak ıyı bakıyorum ben'falan dıyenlere lutfen kanmayın zaten bakmayı bılmıyolar sızden uc kurus fazla koparabılmek ıcın tarotda bakalım dıye ısrar edıyolar ben kanıyorum barı sız kanmayın once bı kahve baktırın baktınız memnun kaldınız tarotda devam edersınız bi dunya para alıp ıkı uc sey sallayıp gecıstırıyolar yazık gunah yahu not:madem bu kadar yazıyorum barı bıtanede falcı yazıyım son gıttıgım kısıler ıcınde kotunun ıyısı cıdan cafede ahsen oldu fıncanı acar acmaz mevcut durumumu bıldı yaptıgı yorumlarda mantıklı gıbı ama daha cıkan bısey olamdı ucuzda zaten denenebılır

Bahçeli'de hangi cafede bi'de ne kdra baktı canım?

Aynen öyle, bana da hşlandığın adamla evleniceksin diyenler bile oldu ama ... nafile.

Aynen öyle, bana da hşlandığın adamla evleniceksin diyenler bile oldu ama ... nafile.

Bu aşk mevzularında falcılar hep olumlu yorum yapıyor zaten.
Dedikleri fiks.
Çok insan büyük hayal kırıklıkları yaşıyor bu yüzden.
Resmen gökdelenin tepesine çıkıp da sonra aniden yere yapışmak gibi bu his.
Hele ki bi gün önce seni çok seviyor, barışacaksınız diye bahsedip de kızın başka biriyle sevgilisini görmesi çok acı ya.
Ama biraz uyanık ve mantıklı da olmak lazım. Seni bırakıp gitmiş, sevse niye gitsin demek gerek fakat gönül ferman dinlemiyor demek ki işte. :/ Zaman her şeyin ilacı ve cevabı. Sen de anladın olmayacağını bak. Yeni hayatında yoluna devam ediyorsun.

Sana ne demişti de çıktı ipekcik?İlişki ile ilgili olanları bilmiş miydi mesela

Sana ne demişti de çıktı ipekcik?İlişki ile ilgili olanları bilmiş miydi mesela

Cnm şöle diyim gittigim bütün falcılar geri dönecek ayaklarına kapanacak(!) derken aslı yıldız gelmicek zaten gelse bile eninde sonunda ayrılık var kaderindeki insan bu degil demişti:) sırf bunu dedigi için hiç sevmedim o kadını ama dogru demiş megersem:)))

Arkadaslar hadi bulun iyi birii böle anlatsın anlatsın agzımız acık kalsın 3 5 kişi toplaşıp gidelim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…