Ankara'daki Falcılar

dilça cafede duygu hanıma gideniniz var mı?

ben gecen sene gıtmıstım ve su falı baktırmıstım ona ozamanlar cok paragozdu baya para bayılmıstım soyledıklerınden cıkanlar olmustu bu sene gene gıttım bakalım beklemedeyım ama o paragoz halınden eser kalmamıs pek baya rahatsız etmısler galıba

Ben eylül' e gitmiştim biraz tripliydi ama 1 senelik fal bakmış bana demekki.Dediği 2 şey daha çıktı.Çok üstü kapalı konuşuyor sadece gerçekleşince anlıyor insan aaaa bunu demek istemiş Eylül diye.

Yazmayı unuttum bugün bir medyuma gittim sadece görüşme amaçlı adam kaç para istedi bilin bakalım?

Tam 500 tl .

İşin garibi orada bir bayanla tanıştım internette bir medyuma 600 tl kaptırmış.

benımde bugun ıtıbarıyle cıdan kafedekı ahsenın soyledıklerınden ıkı sey tuttu hemde yok ya sallıyo dedıgım seyler ıns dıgerlerıde cıkar beklemedeyım:)bu arada şu sude kafedekı neslıhanı denedım randevu almadan gıtmeyın yoksa cok dolu oluyomus o yuzden pek bı ısteksız baktı bana sinir oldum

sude cafenin adresini tam verebilirmisiniz

Mrb tolin Sude cafeden memnun kaldınız mı?

valla bılemıyorum cok mantıksız seyler soylemedı ama soyledıklerınden cıkan olmadıgı ıcın bı yorum yapamıyorum bıraz daha bekleyın ıstersenız yada deneyeblırsınızde zaten 7,5 lıraya bakıyo sız bılırsınız yanı

tülin hanımı deniyecem bakalım bu arada dilek hanımı arayanlar varsa sakaryada iş bankasını yanında bebe kafede

bende 2 ay önce suda cafedeki aslıya baktırmıştım.üzerinde büyü var falan dedi muzaffer hocaya yönlendirdi.pek inandırıcı gelmedi.böyl durum yaşayan varmı:?

Bu gün bir erkek arkadaşımla fal muhabbeti yapıyorduk. Kırıkkaleli... Bu falcıyı söyledi adını hatırlamıyorum ama çok iyi meshurdur zaten dedi. Ben de google'dan arattım bu yorum çıktı. Var mı başka deneyen???

Vala eger reklam degilse kesinlikle denemem lazımmm eger bulursanız bana da haber verir misiniz :)

eve canım ya bılgılerınıde yazsaydın keske ankarada yok dogru duzgun belkı kırıkkkalede buluruz ıyı bırını

Kimmiş bu kadın bi'aydınlatıverin bari çok merak ettim Kırıkkale'deyse öğrenirim çok arkadaşım var orada =)

Eh bir haftasonu toplaşıp gideriz madem uygunmuş :)

ipekbal sen şu istanbul topiginde adı gecen buraga baktırdın galıba sankı sayfaların bırınde oyle gordum gıbı baktırdıysan nasıl memnun kaldınmı acaba????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…