Ankara'daki Falcılar

Aynen katiliyorum..durustluk konusunda takdir ettigim isimler Yildiz ve ykm nin arkasindaki Nur ikilisidir. O ikisinden baska kimseye inanmamaya karar verdim, sonra hayalkirikligi yasiyorum.

Marziye işi de bnm gözümde bitti.Bir süre daha araştırayım kızlar bu sırada bulan yazsın :)

İskambili öylesine açıyormuş zaten bakmıyormuş ki ona :) Bilmem anlatabiliyomuyummm... Ya şöle aslında kırıkkale kucuk yer ucuz olması normal yani. Belki de ondandır hanı orada daha fazla verebilecek kitle yoktur.

Yine krizlere girdim vallahi... Eylul ablaya gitmek istiyorum ama daha yeni gittim sayılır azıcık zaman gecsın dıyorum o arada da kırıkkaleye gitsem diyorum offfffffffffff bence toplaşıp saçımızı başımızı yolalım bu kriz anca böyle çözülür

eger marzıye gercekten ıyı bakıyosa kırıkkalye gıtmeye deger bence sonucta burdakılerede aynı paraları bayılıyoruz ama nerdeyse hepsı fossssssss

eylülün numarasını alabilirmiyim acaba?

Yıldız hangisiydi neredeki? =)

Şekerim, yıldız kızılay da bulvarın üstünde ortaköy kafe diye bir yer var orada bakıyor. İstersen numarasını göndereyim. Bazen çok kalabalık oluyor, randevu almakta fayda var. Burda Yıldızla ilgili yazılan çizilen çok şey var , önce onları oku öyle karar ver git derim. Bildiklerini süper biliyor ama beğenmeyenleri de var.

Bence de gitmek gerek , ben Türkiyeye gelince gidicem. Siz önden gidip benim için kalite kontrolü de yapın :)

Sen böyle yazınca gidesim geldi yıldıza. :))
Bende 1tek şey dışında hiçbir şeyi bilememişti. :s
Ama dediğin gibi çok da fazla müşterisi var. Belki de havasında değildi ben gittiğimde.

Ama dediğin gibi çok da fazla müşterisi var. Belki de havasında değildi ben gittiğimde.

Tamam bir deneyim Yıldız'ı.
Yarın arkadaşımla Aslı Yıldız'a gidiyoruz hemen yazarım görüşlerimi buraya

Çok sevinirim telefonunu gönderirisen

slm kızlar...cidan kafede çalışan ahsen ordan ayrılmış diye duydum..yenı yerını bilen varmı? o kafede çalışanlar söylemıyor genelde..bilen varsa yazarsa çok sevınırım..bi denemek ıstıyorumda..lutfenn

evet bende duydum ayrılmıs bıraz bekle ıstresen mutlaka cıkar baska bı kafeden

Cnm bul telini falan, tamam ben gelicem :)

Tamam bir deneyim Yıldız'ı.
Yarın arkadaşımla Aslı Yıldız'a gidiyoruz hemen yazarım görüşlerimi buraya

Ben ona baktırmış biri olarak çok merak ettim yorumlarını :)) çıkınca bu muymuş demiştim pek tatmin etmemişti beni ama eski Sevgilinin dönmeyecegini o bildi :)

Bu ikidir tekrar gidicem diyosun tryamour , git artik bence :) Yildiz i hic hafife almamak gerek, Istanbul dan ankaraya onun icin geleni bile duydum.
Ben hayatimin falcisini bulmus olabilirim, hoslandigim adam icin bu sana bir sey hissetmiyor dediginde cok kizmistim ama simdi goruyorum ki dogruyu egip bukmeden adam gibi soylemis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…