ipekbal sen şu istanbul topiginde adı gecen buraga baktırdın galıba sankı sayfaların bırınde oyle gordum gıbıbaktırdıysan nasıl memnun kaldınmı acaba????
Eet cnm baktırdım. Çok kısa sürüo 10 dk sen zorlarsan 15 dk ama sanki arkadasınla konusuyosun. Daha da önemlisi ugruna 100 lük verdiğin falcıyla aynı şeyi söyledi sadece zamanları tutmadı. Tabi klasik falcı muhabbeti de var işte eskilerden birinin tekrar gelmesi var gibi ama imkanı yok öyle bir şeyin mesela:) kısacası, denenebikir:)
anladım canım ıstanbuldakı falcılar topıgınde baya ovdulerde o yuzden bı sorıykım dedım sana:)bende bugun nehır kafede funda dıye bırıne baktırdım amaaannn salladıda sallladı sınır oldum uffffff
Kızlar hadi bu arkadas reklam yazmıs olsun, bana bunu diyen okuldan bi erkek arkadasım o da yalan sölemiyodur heralde :))) Kendi gitmiş kaç sene önce, kazanacağı yeri fln bilmiş. Ya herseyı bılıyo cok iyi dedi. İskambil acıyomus heralde ama yuzune bakarak anlatıyomuş. kırıkkalede meshurmus zaten. Bunu yazan arkadasın dier yorumuna göre kadının adı marziye. Yıldız hamamının 2 ust bınası diye yazmış. Bu arkadasım da iyice bi ogrencek numara bulabilirsek bakalım...
Bi de baska bi arkadasım birini tavsiye etti, yarın goturucek beni cok iyi bakıyor dedi 20 tl mıs tarotla kahve. Beğenirsem yazarım size yerini falan))) ama bu kırıkkaledekini deneyebiliriz bide 15 tl civarı falan sanırım + otobus parası da eklicez tabi :)
Mesaj hakkım yok bilginiz olsun :)
valla cok ıyı olur canım ya yenı bırılerını bulmak şart cunku kızılaydakılerın nerdeyse hepsı fossssss:)) eger o kadar ıyıyse kırıkkaleye ben gıderım valla
aslında yerini anladım ben de, evinde bakıomuş randevusuz gidilir mi onu bilemedim. Yoksa basıp gitsek bi sekılde buluruz o kadar meshur madem kuafor varmıs karsısında söylerler elbet ki :))))) numarayı bulamazsak öyle yaparız. Keske o yorumu yazan arkadas gorse de numarasını verse bize
Nese bide yarınkıne bakııım ben bi :)
tamam yaz buraya mutlaka begenırsen bende gıdıyım bıktım kotu falcılara para bayılmaktan:)))
İstemezsiniz anlıyorum ama benim beğendiğim size iyi gelmeyebilir sonuçta.
Frekans meselesi olduğunu yazıyoruz hep burada zaten.
Ya da falcıların moduna bağlı oluyor iyi bakıp bakmamaları.
Benim favorim cidan kafedeki Figen ve karamel kafedeki Leyla.
Onlara kahve falı baktırırım.
Figen'e baktırdığım 7 tane fal var diyelim 2 tanesinde bazısı çıkmıştır bazısı çıkmamıştır. 4ünde beni şaşırtacak ölçüde, yuh dedirten cinsten ne dediyse olmuştur. 1tanesi hiç tutmamıştır. Figen'in morali iyiyse güzel bakıyor. Hatta müthiş bakıyor.
Leyla'ya hep kafamda bi soru varsa onu sormak için giderim sadece. O da cevap verir ve dediği gibi olur. Ya da tesadüf mü bilemiyorum.
Bi de Eylül var. Şu anda sakarya caddesi bebe kafede çalışıyormuş. 2 kez gittim ona. İlkinde dediği her şey çıktı. 2.sinde hiçbir şey çıkmadı. Kahve+tarot baktırıyorum ona. Tarotta harika bence. İnanılmaz detay vererek anlatıyor çünkü.
Böyle ...
Kızlar hadi bu arkadas reklam yazmıs olsun, bana bunu diyen okuldan bi erkek arkadasım o da yalan sölemiyodur heralde :))) Kendi gitmiş kaç sene önce, kazanacağı yeri fln bilmiş. Ya herseyı bılıyo cok iyi dedi. İskambil acıyomus heralde ama yuzune bakarak anlatıyomuş. kırıkkalede meshurmus zaten. Bunu yazan arkadasın dier yorumuna göre kadının adı marziye. Yıldız hamamının 2 ust bınası diye yazmış. Bu arkadasım da iyice bi ogrencek numara bulabilirsek bakalım...
Bi de baska bi arkadasım birini tavsiye etti, yarın goturucek beni cok iyi bakıyor dedi 20 tl mıs tarotla kahve. Beğenirsem yazarım size yerini falan))) ama bu kırıkkaledekini deneyebiliriz bide 15 tl civarı falan sanırım + otobus parası da eklicez tabi :)
Bu gün arkadaşımın götürdüğünü beğenmedim fazla. Hani evet tutturdukları da var ama celıskı cok. O yüzden bence yazmama gerek yok :))) Siz de araştırın o marziyeyi o zaman ben de :) ama randevu alamasamda gitmeyi dusunuyorum musait bi gun.
Bu gün arkadaşımın götürdüğünü beğenmedim fazla. Hani evet tutturdukları da var ama celıskı cok. O yüzden bence yazmama gerek yok :))) Siz de araştırın o marziyeyi o zaman ben de :) ama randevu alamasamda gitmeyi dusunuyorum musait bi gun.
Cnm randevusuz gidip de ortada kalırsan nolcak: s bir de gerçekten degecek mi ki sizce ya ciddi ciddi farklı bi şehre ilk defa gidecek olacam fal için: d telefonda baksa süper olcakk
Marziye için topladığım bilgiler ; Yıldız Hamamı'nın iki bina yukarısı ,karşısında erkek kuaförü varmış.Geçen sene 8tl'ye bakıyormuş.Kahve tarot değil sdc iskambil falıymış.İskambili ben evde de açıyorum Kırıkkale'ye gitmeye değmez.Koskoca Ankara'da doğru düzgün bir falcı yok mu ya!!
İskambil diyip geçme pınar da iskambil bakardı ama %80 yaşadım dediklerini. Tabi %20 nin içinde asıl olmasını istedigim sey vardı ama saglık olsun artık olmasa da olur:)
O yuzden gerçekten ünlüyse denenebilir bence ama 8 tllik fal için taaaa kırıkkaleye gitmeye deger mi :)
İskambil diyip geçme pınar da iskambil bakardı ama %80 yaşadım dediklerini. Tabi %20 nin içinde asıl olmasını istedigim sey vardı ama saglık olsun artık olmasa da olur:)
O yuzden gerçekten ünlüyse denenebilir bence ama 8 tllik fal için taaaa kırıkkaleye gitmeye deger mi :)
İskambil falı bana o kdr basit geliyor ki anlatamam.Kahve falına cok iyi bakan bir falcı bulsak ya da tarot cevabını öǧrenmedigimiz soru kalmaz.Ama işte niyeti bozuk biri de olmamalı çıkmıyor o yüzden hiçbirinin dedikleri...
İskambil falı bana o kdr basit geliyor ki anlatamam.Kahve falına cok iyi bakan bir falcı bulsak ya da tarot cevabını öǧrenmedigimiz soru kalmaz.Ama işte niyeti bozuk biri de olmamalı çıkmıyor o yüzden hiçbirinin dedikleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?