Ankara'daki Falcılar

Di mi daha önce de demiştim gidicem diye.

Evet başka şehirlerden bile gelen var onun için.

Ama düşünsene bana eski sevgilin bir sürü kızla beraber oluyor demişti.
Eski sevgilimin hayatına kimse girmemiş halbuki. Çocuk zaten strese bağlı bir hastalık yaşayıp asosyal bir yaşam sürmüş o dönem.
O kadar alakasız ve yalan yorumlardı ki. Gülüyorum hatırlayınca.
Ayrıca yeni biriyle tanışacaksın arkadaş ortamında demişti kaç yıl oldu, hiç aşık olduğum yok, uzun süreli ilişki de yaşamadım.
Böyle palavralar döşeyince birkaç kez düşünmek lazım gitmek için.

Sana sallamis o zaman :) Bana dedigi seylerin cogu cikti. Hos benim hayatim ot kivaminda oldugu icin kadin da sasirdi galiba :) Yurtdisina tasinacagimi bildi, hem de bu konudan cok umutsuz oldugum bir donemde. Baska da pek bir aksiyonum olmadigi icin onemli seyler bu kadar :)
Bana da benim adam icin aaa bu adam evli dedi ama degil tabi :) Sonra o zaman baska biriyle evlilik hayati yasamis dedi, burasi dogru.

Bu yıldızı ben de zamanında cok duydum ama hakkında bisürü sey yazıldı çizildi ondan gitmedim. Yerini forumdan bulurum yazdınız nerde baktıgını ama fiyatı ne kadar

Yildiz, kizilayda gmk bulvarinda garanti bankasinin ustunde Ortakoy cafe var orda bakiyor.
Kafenin numarasi budur :
dort yuz on dokuz yetmis sifir sifir

Benim de denemek istediklerim var:
Pinar, eylul, figen, yasemin
Hangisine gideyim ?
Bir de elinde eylul ve pinarin numarasi olup paylasan varsa super olur :)

Hangisine gideyim ?

Pınar'ı hiç tavsiye etmem cahilliğimden bir iki kez gittim ha tuttu ha tutacak diye.Yakın zaman olacak bikaç şey sallıyor mesela 3 gün 3 hafta 3 ay 3 yıl sonra şöyle olacak diyor beklentiyle zaman geçiriyorsunuz.Sevgiliniz 3 saat sonra arayacaksa o kadarınıbende söylerim.psikolojikmen etkiliyor gerisi hikaye çok fazla para alıyor hiçte haketmiyor bugün bile hala olan verdiğim parayı helal etmiş değilim.

Eylül'e bir kez gittim.Duymak istediğin çok kritik birşey varsa asla net bişey söylemez dolaylıu söyler onuda anlamak yıllara malolur Ama yinede Pınardan daha iyi bakıyor.Söylediği 2 şey çıktı.Şimdi kaç tl alıyor bilmiyorum .

Figen ,yasemin için bişey diyemem gitmedim Figen'i epey öven yazılar okudum.Gittiğim bir falcı var fakat bana söyledikleri çıkmadan kimseye tavsiye edip falcıyı zengin edip baktıranında vebalini almayı düşünmüyorum şimdilik.

Ben ona baktırmış biri olarak çok merak ettim yorumlarını :)) çıkınca bu muymuş demiştim pek tatmin etmemişti beni ama eski Sevgilinin dönmeyecegini o bildi :)

Aslı Yıldız ismini görünce yazayım dedim.İstanbuldan bir arkadaşımın tavsiyesiyle telefon ettim kendisine.Sende şu var sende bu var bunlara çözüm için bilmem nerden hocamız gelecek uçak parasını vereceksin, şu kadarda para vereceksin(inanılmaz astronomik bir rakam söyledi sanki apartman yaptıracağız) sana ancak fayda eder tarzda laflar etti bi saat konuştu ben kısa kesmek istememe rağmen.

Hemen adresinide verdi asla gitmedim gitmemde.Sonrasında telefonumu istedi ben sizi ararım dedim ama dinletemedim.Telimi hala silmemişki her kandil bana mesaj çekiyor sanki müşterisiymişim gibi.Bu kadar geleni gideni çokta ne diye hala insanların peşini bırakmaz ki anlamıyorum.

Valla ben ona o paraları yedireceğime kendime neler neler alırım.

Aynen... Paragöz bir kadın ve birtürlü ısınamadım. Bana da bir sene boyunca kandillerde fln msj attı ama baktı hiiiç gitmiyorum sildi heralde numaramı :)

Hangisine gideyim ?

Pınar'a gidip de memnun olanı görmedim ben.

Eylül'e gittim. İlk falında söylediği her şeyyy harfiyen oldu.
Şoke etti beni.
O kadar detay bilmişti ki. Hiç ummadığım ama demiş olduğu her şeyi yaşadım.

2. kez gittiğimde 1 tane dediği bile olmadı.

Figen bazen berbat. Çok fazla fal bakmışsa mesela... Ama bazen de her şeyi çıkıyor.
Modunda olması lazım.

Sabahtan gideceksin özellikle falcılara sabah zinde oluyorlar azınlıkta fal bakyorlar kafaları boş oluyor haliyle fakat akşama kafaları dolmş oluyor ben öyle düşünüyorum .)

Figeni fazla yorulmamışken yakalamak istiyorum, figeni beğenen çok var. Eylül ü de denicem herhalde.

Sabahtan gideceksin özellikle falcılara sabah zinde oluyorlar azınlıkta fal bakyorlar kafaları boş oluyor haliyle fakat akşama kafaları dolmş oluyor ben öyle düşünüyorum .)

Ben bi ara figen'e akşam 7 civarı gitmiştim. Kafe boştu. Benden önce bi kişi vardı. Ondan sonra bana baktı ve o gün dediği her şeyi yaşamıştım. Çok fazla üst üste bakmadığı sürece sorun olmuyor galiba.

Şans işi galiba :) Ben şansa bırakmadan , çok yorulmamışken sabahın köründe kıstırıcam :)

Doğrudur canım.Biraz da fal hissiyat işi bazen öyle içten geliyor ki herkese tutturuyorlar söyledikleri ile.Figen enrde bu arada ?

canım nermin hanımın telefon numarasını alabılıryım..bır de ne kadara bakıyor acaba? ozel msj hakkın yoksa dediğin gibi yazıyla yaz rakamları ozaman hatalı şekılde gozukmuyor :)

ahsenin dediği şeyler banada çıkmaya başladı.yerini telini bilen varsa buraya yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…