- 20 Şubat 2010
- 33.127
- 6.399
- 773
Bu ikidir tekrar gidicem diyosun tryamour , git artik bence :) Yildiz i hic hafife almamak gerek, Istanbul dan ankaraya onun icin geleni bile duydum.
Ben hayatimin falcisini bulmus olabilirim, hoslandigim adam icin bu sana bir sey hissetmiyor dediginde cok kizmistim ama simdi goruyorum ki dogruyu egip bukmeden adam gibi soylemis.
Di mi daha önce de demiştim gidicem diye.
Evet başka şehirlerden bile gelen var onun için.
Ama düşünsene bana eski sevgilin bir sürü kızla beraber oluyor demişti.
Eski sevgilimin hayatına kimse girmemiş halbuki. Çocuk zaten strese bağlı bir hastalık yaşayıp asosyal bir yaşam sürmüş o dönem.
O kadar alakasız ve yalan yorumlardı ki. Gülüyorum hatırlayınca.
Ayrıca yeni biriyle tanışacaksın arkadaş ortamında demişti kaç yıl oldu, hiç aşık olduğum yok, uzun süreli ilişki de yaşamadım.
Böyle palavralar döşeyince birkaç kez düşünmek lazım gitmek için.
Sana sallamis o zaman :) Bana dedigi seylerin cogu cikti. Hos benim hayatim ot kivaminda oldugu icin kadin da sasirdi galiba :) Yurtdisina tasinacagimi bildi, hem de bu konudan cok umutsuz oldugum bir donemde. Baska da pek bir aksiyonum olmadigi icin onemli seyler bu kadar :)
Bana da benim adam icin aaa bu adam evli dedi ama degil tabi :) Sonra o zaman baska biriyle evlilik hayati yasamis dedi, burasi dogru.
Benim de denemek istediklerim var:
Pinar, eylul, figen, yasemin
Hangisine gideyim ?
Bir de elinde eylul ve pinarin numarasi olup paylasan varsa super olur :)
Ben ona baktırmış biri olarak çok merak ettim yorumlarını :)) çıkınca bu muymuş demiştim pek tatmin etmemişti beni ama eski Sevgilinin dönmeyecegini o bildi :)
Aslı Yıldız ismini görünce yazayım dedim.İstanbuldan bir arkadaşımın tavsiyesiyle telefon ettim kendisine.Sende şu var sende bu var bunlara çözüm için bilmem nerden hocamız gelecek uçak parasını vereceksin, şu kadarda para vereceksin(inanılmaz astronomik bir rakam söyledi sanki apartman yaptıracağız) sana ancak fayda eder tarzda laflar etti bi saat konuştu ben kısa kesmek istememe rağmen.
Hemen adresinide verdi asla gitmedim gitmemde.Sonrasında telefonumu istedi ben sizi ararım dedim ama dinletemedim.Telimi hala silmemişki her kandil bana mesaj çekiyor sanki müşterisiymişim gibi.Bu kadar geleni gideni çokta ne diye hala insanların peşini bırakmaz ki anlamıyorum.
Valla ben ona o paraları yedireceğime kendime neler neler alırım.
Benim de denemek istediklerim var:
Pinar, eylul, figen, yasemin
Hangisine gideyim ?
Bir de elinde eylul ve pinarin numarasi olup paylasan varsa super olur :)
Pınar'a gidip de memnun olanı görmedim ben.
Eylül'e gittim. İlk falında söylediği her şeyyy harfiyen oldu.
Şoke etti beni.
O kadar detay bilmişti ki. Hiç ummadığım ama demiş olduğu her şeyi yaşadım.
2. kez gittiğimde 1 tane dediği bile olmadı.
Figen bazen berbat. Çok fazla fal bakmışsa mesela... Ama bazen de her şeyi çıkıyor.
Modunda olması lazım.
Pınar'a gidip de memnun olanı görmedim ben.
Eylül'e gittim. İlk falında söylediği her şeyyy harfiyen oldu.
Şoke etti beni.
O kadar detay bilmişti ki. Hiç ummadığım ama demiş olduğu her şeyi yaşadım.
2. kez gittiğimde 1 tane dediği bile olmadı.
Figen bazen berbat. Çok fazla fal bakmışsa mesela... Ama bazen de her şeyi çıkıyor.
Modunda olması lazım.
Sabahtan gideceksin özellikle falcılara sabah zinde oluyorlar azınlıkta fal bakyorlar kafaları boş oluyor haliyle fakat akşama kafaları dolmş oluyor ben öyle düşünüyorum .)
Ben bi ara figen'e akşam 7 civarı gitmiştim. Kafe boştu. Benden önce bi kişi vardı. Ondan sonra bana baktı ve o gün dediği her şeyi yaşamıştım. Çok fazla üst üste bakmadığı sürece sorun olmuyor galiba.
Ben bi ara figen'e akşam 7 civarı gitmiştim. Kafe boştu. Benden önce bi kişi vardı. Ondan sonra bana baktı ve o gün dediği her şeyi yaşamıştım. Çok fazla üst üste bakmadığı sürece sorun olmuyor galiba.
Veririm tabi ki de, özel mesaj hakkım yok benim :/
merhabalar,size merakınızın çok ötesinde kapıları açacagına inandığım bir isim vermek isterim,ben nermin hnmla bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım,özel ailevi bir problemin kaynağıyla ilgili yaşadığım sorunları bana satır satır sebepleri ve şahıslarıyla döktü aynı zamanda isim analizide yapıyor,müthiş pozitif bir bayan,size sorduğunuzdan ve ihtiyacınız olan bilgilerden çok fazlasını veriyor,donanımı müthiş terapist gibi,gittiğinizde bunu abartmadığımı anlazacaksınıy,5-6arkadaşımıda tavsiyeyle ona aynı bayana yönlendirdim,hepsi çok memnun kaldı,arzu edene özelden bilgilerini veririm ankara bahçelievlerde nezih birmekanda,aynı mekanda iki bayan fal bakıyor,süheyla hnm diğeri anlatıldığı gibi olmadığını gien arkadaşlarımdan biliyorum,3kardeş gibi görüorum diye başladığı cümleye müşteriden hayır cevabını alınca ha zaten bende gibi demiştim diyerek yuvarlıyormuş,ve çoğunlukla aynı şeyleri tekrar ediyormuş,bence gidip ayrımını kendiniz yapın,,umarım size faydası olur..
slm kızlar...cidan kafede çalışan ahsen ordan ayrılmış diye duydum..yenı yerını bilen varmı? o kafede çalışanlar söylemıyor genelde..bilen varsa yazarsa çok sevınırım..bi denemek ıstıyorumda..lutfenn
ben de ıstıyorum :) ankaranın neresın de ya da adres tam olarak nedır .onumuzdekı hafta ankaraya gideceğim de kızlar :)
Doğrudur canım.Biraz da fal hissiyat işi bazen öyle içten geliyor ki herkese tutturuyorlar söyledikleri ile.Figen enrde bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?