Ankara'daki Falcılar

onceden taynat kafede calısan bırgülu buldum galıba:))turuncu kafeye gıtmıstım fal baktırmaya ordakı cocuga sordum sızın burda bırgul dıye bırı calısıyomu dedım evet calısıyo ama suan ızınlı dedı kafeye gelmeden once arayın ben gelıp gelmedıgını soylıyım sıze dedı ama o bırgul bu bırgul sımdılık bılmıyorum

Boyle giderse ben Istanbuldaki Mercan Sayhan a telefonda fal baktiricam galiba. Ote yandan ben Yildiz dan bayagi memnun kalmisim, bunu fark ettim. Belki ona tekrar giderim.

Mercana ben baktırdım. Bir şey için bayram sonrası hemen olacak dedi ama olmadı. Onun dısında simdiki durumu benim kendi düşüncelerimi falan çok iyi söyledi. Yakın tarihte dedigi sey olmadı ama. Onun dısında hep gelecege yönelik konustu. Bilemicem açıkçası iyice araştırın cünkü az degil 100 tl :/

meraba arkadaşlar sude cafedeki neslihan na gittim yorum hep ucu açık şeyler söyledi dediklerim çıkmayabilir ben şifacıyım dedi açıkcası pek memnun kalmadım yani bişey olmayabilir diyo neden söylemiyo şunlardan bunlardan şöle böle de yani tarot ve cahve açıyosun o kadar kahveye de pek bakmadı
napayım sorcak çok sorum var kafamda biri sürü şey var olmasa neden falcıya gideyim?

ortaköy deki yıldıza da gittim oda böle ağır bi havası vardı ama hep ucu açık konuştu kararı benim vermem gerekiyomuş, birde evlenceğin kişi onun için önemli gerideki işlerin boş hep off off işim zor

ikiside aynı tarihleri verdi kısmen aynı şeyleri söyledi diyebilirim biririne paralleldi artık gerisini kısmet diyorum dedikleri çıkarsa yazarım

ha birde unutmadan taynat da meryem e baktırmıştım bir buçuk ay kadar önce dedi bişi çıktı günümüze baktı yani yakın zamana

böle ben bişi söylemeden anlatmadan şunları bunlar var şunlar bunlar olcak demiyolar
öyle varmı bildiğiniz tanıdınız falcılar

Merhabaa ben geçen bahsettiğim yükselde tombişin üstünde gitmeyi düşünüyorum dediğim bayana gittim perşembe günü 2 falcı var asya ve fatoş ben fatoşa baktırdım 10 kart+kahveye 10 lira verdim aldığım enerji pozitifti beğendiğim kişiyi en net özellikleriyle tarif etti geçmişle ilgili maddi manevi bildiği şeyler oldu ben memnun kaldım tavsiye ederim. Simit Bahane'deki Hülya Hanım hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz şekerler :)

Ahsen bana da annemin gözünden bir operasyon geçireceğini söylemişti. 2 ay kadar sonra gerçekten beklenmedik bir operasyon yapıldı. :18:

biz evim kafede yasemin ablaya baktırdık. İsim bildi, eğitimimle ilgili birşeyler bildi. Bir de 7 gün süre verdi. Sana dönecek dedi. sonra bir isim daha verdi. O isim şimdi sevgilisyle alakalı bir durumlarda =)) kısacası ayrılıyor gibiler bunların heps 3 günde oldu. çok mutlulardı ama benim mutsuzluğum üzerine kurulu mutluluk olduğu için devam etmz. 4 günüm kaldı. Yasemin ablanın dedikleri çıkarsa tekrar gidip ellerinden öpücem çünkü çook çook imkansız durumumuz.

ahsenın numarası kımsede yok galıba bende bılmıyorum nerelerde oldugunu malsefff.....turuncu kafede gulaymı gulcanmı oyle bı bayana baktırdım gıtmeyın bosuna zaman kaybııı

ahsenın numarası kımsede yok galıba bende bılmıyorum nerelerde oldugunu malsefff.....turuncu kafede gulaymı gulcanmı oyle bı bayana baktırdım gıtmeyın bosuna zaman kaybııı

arkadaşlar bu AHSENin telefon numarasını yada çalıştığı yeri bilen varsa lütfen bizimle paylaşsın merak ettim...

evet yaaa.ahsenin numarasını yada şuan nerde çalıştığını bılen varsa yazabılırmı lutfen...mutlaka o çevrede bır yerlerdedır..başka yerlere gıdersenız ahsen isminde çalışan varmı soralım bnce..bulabılırızzz...

ahsen cidanda çalışırken gittiğimde daha önce bahçelide çalıştığını söylemişti ama orası kapanmış cidana geçmiş.şimdi ise orda yok nerde olduğunu bilende yok

Aydınlık evler de bir falcı varmış ismi felan biliyormuş sanırım bir evde bakıyormuş fala 2 yıl önce felan komşumun arkadaşı söylemişti o zaman aklıma gelmemişti pekte aramazdım fal vs. aklım hep o falcı da bir umut belki burada bilen vardır diye sizlere sorayım dedim bilen varsa paylaşırsa sevinirim

yanlız sayfa hep aynı kısıler uzerınde donuyo yokmu hıc son zamanlarda fal baktırıpta memnun kalan kımse?????

ben 1 buçuk ay kadar önce eylül cafe de mustafa die birine baktırmıştım yakın zamanda dedikleri gerçekleşti
elime kağıt tutuşturmuşlardı öle gittim
hacılı falan konuşuyo ama dedikleri çıktı valla

Kızlar bu yasemin hanıma fal baktıran var mı aranızda? Memnun kaldınız mı bi ara cok popülerdide ben gidememiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…