Ankara'daki Falcılar

Kusura bakma arkadaşım bu fikrine katılamayacağım.Diğer arkadaşlarımıda bu kendini medyum zanneden kadın konusunda uyarmayı borç biliyorum

Kesinlikle gitmeyin kesinlikle.Çünkü kendi kapısına bağlama yapıyor.Meşhur sözleride''sen kalbi çok temiz çok iyi yürekli birisin,
dileğin olacak vs vs. elinize iki üç saçma sapan kağıt verir bunları yak der bilmem ne hoş o da hiiiç birşeye yaramaz'' ya herkesede aynı laf edilir mi gider gelir yolunursunuz oğluna dükkan, kızına araba alır olan size olur..benden söylemesi.

Ankaradaki medyumlarla ilgili sorusu olan bana sorsun kardeşim kimin ne kumaştan olduğunu epeydir çözdüm.

ankarada medyum degıl ama onerebılecegınız falcı varsa ıyı olur:)))))

Şimdilerde sadece 1 kişi üzerinde duruyorum.

Fakat bana söyledikleri çıkmadan kimseye önermiyorum ,çıkarsa herkese tavsiye edeceğim.Ama sahte insanları da burdan duyuracağım yazık yani insanları kandırmasınlar bari.

Merak ettim şekerim, kim olduğunu söyleyebilir misin ?

Dediğim gibi biraz beklemek zorundayım kimsenin yok yere para harcamasını istemiyorum ben çok harcadımda şimdi ona yanıyorum.

kızlar dilek var onu deneyin ankarada falcılar içinde en iyilerinden ünlülerin falına nezaman gitsem tıklım tıklım ama değer

şu dilek reklamını okudukça şiştim ama sustum.artık konuşcam ama.bu kadar reklam yeter....ben dilek'e 2 kez gittim.ilkinde iyi dinlememiştim dediklerini hatırlamıyordum.burada çok sözü edilince 2 ci kez gittim ciddiye almaya.yani 2.ci gidişim bayıldıımdan değil.neyse....önce kendini bir cilalayıp öwüyor sonra fala geciyor..fal aynen şu....eylülde bir gelişme olacak.ekimde bir gelişme olacak kasımda bir gelişme olacak.......böyle gidiyor.gelişme neyle ilgili belli deil...sonra kurşun muhabbeti başlıyor.
100 lira ya kurşun dökmek için falın ortasında resmen psikolojik baskı kuruyor.yani öyle bir yerde kurşun pazarlıığına başlıyor ki,hayır desen sanki falı noktalıyacak ewt desen boş yere 100 liran gidecek. we gelelim şu kalabalık ünlülerin falcısı muhabbetine...walla ben ona son gittiğimde aynen şunu söyledi.bak boş oturuyoruz sana 5 lira eksik ücretle bakıcam ama sen de bize biraz müşteri gönder.bu onunh sözleri we gercekten dilek we bir de esmer bir falcı wardı bomboş oturuyorlardı.we dilek bu sayfayı çok iyi takip ediyor..umarım bunları da okuyacak....zaten senden başka dilek i öwen de yok.bu çok dikkat çekici...

Son düzenleme:
bir de şunu söyliyeyim...çoktandır yazmıyorum ama sözünü ettiğiniz her falcıya gittim neredeyse....geniş wakit ayırıp hepsini değerlendirmenize sunarım yakında..bu şarlatanlara para wermeyin artık yazık...

valla ben yazıcaktım ama cok dıkkat cekmıyım dıye yazmak ıstemedım saolasın arkadasım aklımdan gecenlerı yazmıssın bıktık artık su abuk sabuk reklamlardan

Ünlülerin falcısı dediğin Aslı Yıldız mı metumetu?
Bu arada ben yakın bir arkadaşımdan geçen sene Keçiören'de bir falcı olduğunu duymuştum.3 kişi gittik 60 tl'ye su+kahve+tarot falı bakıyor kadın.O kadar övdüler ki 60 tl'me kıyıp gittim.İsimler palavralar anlatamam.Sakın duyarsanız gitmeyin.3 kişi gittik hiçbirimizinki çıkmadı.
Bahçeli'deki Deniz hanım!!!! rezalet dediği hiçbir şey çıkmadı onun da.Nabza göre şerbet veriyor.
Kibele cafedeki Seval hanım da tarot bakıyor 30tl'ye ama o da soruyor ediyor ona göre kartları yorumluyor.
Ertuğ pasajının altında gitmiştim geçen sene bir falcıya o da yeni açmış galiba el falları,tarot kahve vs. 50 tane de kartından verdi dağıt arkadaşlarına diye çıkar çıkmaz çöpe attım.
Kızılay'da Asmalı cafe Serhat'a da gittik çizdi çizdi çizdi o deftere,sordukça bilemedi sordukça bilemedi.Ayıp olmasın diye dinledim.O da fos.

Daha bunlar aklıma gelenler,şimdi düşünüyorum da bu falcılara verdiğim parayla holding açardım.Bilen olsa içim yanmaz da hepsi uyduruyor ne yazık ki

ünlülerin falcısı tabirini ben kullanmadım.dilek reklamı yapan meltemk öyle yazmış..bence herkes cekinmeden yazsın yaşadıklarını..yazsın ki artık şu falcıyım diyenlerin yüzü azıcık kızarsın..zaten hesi burayı takip ediyor

arkadaşlar bu dilek falcısı arkadaşın yazdığı şeylerin aynısını banada söyledi yok kurşun muhabbeti falan.5 dakikada fal baktı ben bişey anlamadım dediklerinden söyledikleri f hep saçma sapan şeyler .Bence bu Ankaradaki bütün falcıyım ve medyumum diye geçinen kişilerin hepsi fiyaskooo.

Hem sallıyorlar hemde haketmedikleri parayı istiyorlar.İşin güzel tarafı ne biliyormusunuz aldıkları o paraları yiyemediklerini ve hatta başlarına bela olduklarını görenlerdenim.Bu yazdıklarımızı da okusunlar umarım.

İzmir ki falcı cenneti oranın en pahalı falcısı 12,5'a bakıyor.Ankara'dakiler de 30 tl'den açılışı yapıyor.Zannedersin Nostradamus her biri peh

kesinlikle haklısınız benimde kızılayda gitmediğim falcı kalmadı albirisini vur ötekine sana kabaran birşey var misali hepsi dalga geçiyor ağız birliği etmişçesine sonunda sonucu kurşun dökmeye yada su falı gibi konulara getirip bu kazı daha nekadar fazla yolabiliriz derdindeler bunca yıl gittim inanın hepsinin düşüncesi bu biz sadece kendimizi kandırıyoruz çok bunalırsanız mahallenizdeki komşuya baktırın daha güzel sallıyorlar hemde parasız kız arkadaşımdan birisi şu ermeni ebru falcısına gitmiş kahve 50tl su 100tl demişler oda kahve baktırmış ilk önce kendini met etmiş bak internete ankarada bir taneyim muhabbetine girmiş sonra bir iki birşey sallamış olumlu olcak işin benide bilgilendir demiş malesef kızın işi tam tersi olmuş buda sölemiş nederse beğenirsiniz ben falda iyi değilim suya gel demiş halen kadın kazı yolma derdinde ayıptır ya.. ayıp..

ankaradaki falcıların cogunda iş yok ben su kırıkkaledekı marzıyeyı acayıp merak edıyorum ama telını bulamadım bı turlu ufffffffffffffffffffff

slm kızlar . aylardır takip ediyorum siteyi ve yeni üye oldum.Kızılay ve bahcelideki hemen hemen tüm falcılara gittim. çoktandır gitmiyorum tavsiye edeceginiz iyi bir falcı varmıı

hanımlar ki,mseye öğüt akıl nasihat wermek haddim değildir.ama görüyorum ki bu kadar insan o kadar falcıya gitmiş we herkes ayıptır söylemesi kandırılmış..ben de diyorum ki,hadi sıra bizde,şu sahtekarlara sahtekar olduklarını hatırlatalım.çünkü hepsi çok kibirli,ben çok ünlüyüm....... ıwır zıwır konuşuyorlar..herkes kime gitti, kim nasıl sacmaladı ,kim nasıl insan kandırıyor acıkça yazalım we bir daha bunlara para kaptırmıyalım.yazık walla 5 palawraya 30 tl werilir mi?bırakalım onları kendi halleerine,güzelce sihirbaz makyajlarını yapsınlar,yarım metrelik topuklu ayakabilarını giyip süslenip yolunacak enayileri(hepimizi tenzih etmek istiyorum) boşuna beklesinler...beklesinler ...beklesinler....ama boşuna beklesinler....

bende hep gittiğim falcıların dediği bişey çıkmayınca aynı şeyi söylüyorum metumetu
ama bi derdim oldunda sevgilimden mi ayrıldım yolunda gitmeyen bişiler mi var soluğu hemen onların yanında alıyorum bence sen hep yanlış kişileri tercih etmişsin, yanlış zamanlar da mı gitmişsssin şu 5 10 liralık falcılar pek bişiyler söyliyceğini zannetmiyorum ben coğu işi ticarete dökmüş ama aralarında düzgünleri de var
bide falın enerji işi olduğunu düşünüyorum herkes herkesin falına bakamaz
bende kahve falına bakarım eş dost arasında ama bazı insanlar olur ki bakıyorum hiç bişi söyleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…