Ankara'daki Falcılar

canım keşke forumda bıraz arastırıp gıtseydın keske o kadın herkese aynı seylerı soyluyomus neyse olan olmus artık bosver takma kafana

valla bende tavsiye üzerine gittim ama işte başkasına iyi gelen sana iyi gelmiyor ilaç gibi aynıyan etki yapıyor herhalde belki çıkar uzun vadede bilemiyorum ama ameliyat ölüm bişiler zırvaladı benim gözler bölebirde siz siz olun kalabalıkta gitmeyin fazla ilgilenmiyorlar 5 tllik faldan ne farkı varki bunun tarotta tarot diyola daha fazla para koparmak gaye..sanki taş atıyolar ben motive olsun die gidiyorum inanmıcaksınız ama psikologa gideyim bari bundan sonra en azından para almaz hem gerçek terapi

canım o kadar yüksek fallara verme para
kahve parasına baktır işte eğlencesine

üff aman 5 tllik de kısa oluyor ama 25 den aşağıda kurtarmıyor pazarlık yapmak lazım bende onu yapamıyorum neyse geçmiş olsun belkim tutar ama olumlular

Amaaaaann ne 5 ne 10, zamanında 100 ler 200 ler havaya uctu da noldu, 5 tllik falcının dedigi seylere paralel seyler duydum ben de:))) ha o kadar da dibe indirmeyim başarılı olanlar da var, forumda pek iyi yorumları olmadı ama pınar bende %90 oranında tutturmuş tek falcıdır fiyatı da 50 olsun, bir saat için makul bir fiyat bence.
Ama haftasonu 10 tlye narine baktırdım, uzuuuuun zamandır o kadar ucuz fal baktırmamıştım: yaklaşık 10 tane isim fln verdi çoğunu tanıyorum digerleini de tanıyacaksın dedi dur bakalım memnun kalmış olabilirim sanki çünkü burçları fln da bildi amaaan bilemicem başka şeyler bulup ona yoğunlaşalım kızlar :)))

arkadaşlar BİRGÜL ve PINARIN numarasını ve çalıştıkları cafeyi bilen varsa bizimle paylaşırlarsa sevinirim...

son zamanlarda pınar'a ulaşan varmı?

Daha haftasonu aradım dilek hanımı, yani ablasını. Aralıkta başlıyormuş ben size geri dönüş yapacağım dedi. Ama uzun aradan sonra nasıldır pınar bilmiyorum çünkü yaklaşık bir senedir bakmıyor. Hatta yazın pınarın yerine annesi bakmaya başlamıştı ama onu pek begenmedim pınarın yanında biraz amatör kalıyordu...
Birgül kim bilmiyorum ama pınarın telini isteyenlere verebilirim.

bence sakin kafayla daha etkili olur diye düşünüyorum.Bizde hemen gitmeyiz araklıkta degilde ocakta gideriz. Ozamana kadar gidende olur belki durumu paylasırlar

kızlar bu arada söylemyi unuttum kızlayda limon pazarın orda fal merkezi die bir kafe varmış eleman tuttu beni çeldi aklımı herzamanki gibi neyse baya gönülsüz girdim içeri çok az kişi vardı hemen aldı beni kadın..bi odaya götürdü karşımda elli yaşlarında bir adam göbekli kır saçlı ben böle adamı görünceneyse sonra oturdum adama dedim param kalmadı 5 tlil ik bak beğenirsem gelirim bidahaki sefere dedim adamda kimse olmadığı için tmm dedi hatırın için uzun bakarım.ama çok da uzun sürmedi tabi 10 dk falan..neyse işte bu arada adamın elinde bir kitap korktum önce büyücü falan sandım:26: neyse oturdum karşısna meğer bana baktığı "remil falı"ymış hani bilirsiniz belki kum falı diye geçer hep.adam sürekli elinde kitaba bakarak hesap kitap yaptı bi takım tarihler çıkardı bana çok net konuşmadı ama sayı söyle tut falan diyor topluyor çıkarıyor devamlı.. çıkan bu sayılara doğum tarihine ve ismine göre yorum yapıyor bana bir çizilge çıkardı bu arada bi kaç cümle etti şimdiki durumum hakkında birebirdi..ayrıca bana bu fal ilimdir sallama değildir dedi..kitaplarını gösterdi falan..gerçektir sölediklerim dedi.tabi ne kadar doğru bilemem.şimdi size bu adama gidin demicem ama söyledikleri verdiği tarihler tutarsa önericem size bakalım biraz zaman geçsin..erkeğe fal baktırmak hep tuhaf gelmiştir bana bu amcada oldukça yaşlıydı en az 55 falaneşimin karakterini falan bildi..geleceğe dair çok bişiy sölemedi ama bu çok detaylı 50 ye bakıyomuş az detaylı 30 muş çok pahalı yaw ama çıkıyorsa birebir param olunca gidicem ama 30luğa paylaşmak istedim..

kızlar bu arada bişiy sorcam nasıl şikayet ediyoruz brisi beni uyuz etti yine hakaretvari nasıl şikayet etcem cvp vermek istemiyorum malum kişiye?yardım edinnnn

Maşallah nazar değmesin bu kişiler ailecek fal bakmaya başlamışlar demekki bu kadarınada pes.Bu satırları okuyunca pınara döktüğüm paralara vah vah çektim.Baktığı fal o parayı hakettircek bir fal değil yanına oturan psikolojikmen etkide kalıyor hepsi bu;birkaç kere baktırın bakalımda ne kadar biliyor görün.

Kesinlikle tavsiye etmem kimseye o parayla kendinize güzel bir yemek ısmarlayın yada güzel bir kıyafet alın derim...

Son düzenleme:

Cnm ailecek bakma durumu yok bildigim kadarıyla. Dilek pınarın sekreterliğini yapıyor ve yazın pınarın yoklugunda annesi birkaç müşteriye bakmış bnm bildigim bu... Sende tutturamamıştır orasını bilemem, bende de tuttramadıgı oldu ama tutturdukları cok daha fazla. Onu paylaştım sadece, sonucta deneyimlerimizi paylaşıyoruz burada

kızlar malesefkı marzıyeye gıtmedım cunku telefonunu falan bulamadım hatta burdan bı kac arkadasa msj atmama ragmen kımse gerı donus yapmadı bende evde bakmasına guvenemedıgımden ve gıdıpte ortada kalmak ıstemedıgımden gıtmedım kırıkkaleye ama numarasını aramaya devam edıyorum buldugum zaman mutlaka haber ederım sızede

:44: hayırlısı, aramaya devam o zaman, hatta biz de bulmaya çalışalım. bu arada yalnız gitmek istemezsen ben eşlik ederim sana

:44: hayırlısı, aramaya devam o zaman, hatta biz de bulmaya çalışalım. bu arada yalnız gitmek istemezsen ben eşlik ederim sana

valla cok ıyı olur eve gıtmekten korkuyorum hemde bılmedıgım bı sehırde bıde sadece bu marzıye degıl kırıkkalede ıyı bakan kısıler varmıs ama kımdır nerdedır bulmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…