gözüm karadır benim, her daim her yere gelirim,, yeter ki bulalım
gözüm karadır benim, her daim her yere gelirim,, yeter ki bulalım
Pazar günü test edilip onaylanmıştır:)))
Ben de arayım dicem ama benim hiç tanıdık falan yok kırıkkalede. Bence kırıkkale topiği açalım belki kırıkkaleden arkadaslar yardımcı olurlar :)))
Kusura bakmayın kızlar ancak dönebildim .
Falı 3o liraya baktırdım . Geçmişte çok az kişinin bildiği 1 2 olayı söyledi . Kağıda arapça bir şeyler yazdı tercümesini yaptırıcam bir bilene :) . mevcut durumumu erkek arkadaşımla sorunlarımızı bildi . Okulumla ilgili nokta atışı yaptı . kaçıncı sınıf olduğumu bilmeden mezuniyetine tam 19 ay var dedi ve öngördüğüm zaman gerçekten bu:) .
Gelecekle ilgili çok çok olumlu şeyler söyledi hep mi böyle yapıyor onu bilmiyorum ama :) . Ben memnun kaldım özetle :)
Kızlar engrü pasajın da alt katta bakanlıklarda bır bayan bakıyordu sımdı gıttım kapanmıs
Nereye gıttını bılıyomudunuz
Bahsetıgım kısı dalın degıl yaklasık 50 tl bakıyordu
Bahsettiğin turuncu kafedeki bey değil mi?
ipek özel msjını yeni gördüm kusura bakma, msj hakkım yok
yani eski sevgililerimle ilgili şeyleri bildi şu anki durumu falan
sonra bunlardan iş yok dedi başkası gelcek dedi 2 3 haftaya kalmaz geldi ekim kasım birliktesiniz dedi evet öle oldu ama ayrıldık şimdi işte ayrıldığımızda gittim başka birilerini adlarını söledi ura birisi olcak senle ilgilenen falan dedi işte geçen hafta arkadaşlarla toplaşıp dışarı çıktık orda karşıma çıktı mesela daha da ayrıntı verdi dedikleride oldu
bi dersim vardı alamadığım zordu almam alıcaksın dedi aldım
işe girmek istediğimi söledim oda biraz zordu çünki kendi mesleğimle ilgili part time çalışmama gerekiyo bi hocan vesilesiyle olcak dedi
daha yeni çalışmaya başladım mesela
işte bunun gibi şeyler
yakın zamanı tutturuyo
Ayrıca ben Kırıkkalede okuyorum fal konusunda Ankara olduğu kadar oraya da vakıfım:) . Marziye dediğiniz yer bir kadncağızın evi:) Azeri bir bayan . Numarasını falan bilmiyorum ama evini tarif edebilirim . Yıldız hamamı var çarşıda sorarsanız gösterirler . Hamamı arkanıza aldığınızda tam karşıda bir büfe var . Büfenin üzerinde beyaz bir bina . ilk katta soldaki kapı .
Yalnız evine yanınızda bir erkek olmadan gitmeyin derim ne olur ne olmaz .Bir kaç defa gittim ama gene de benim pek tavsiye edebileceğim bir falcı değil.
ipek özel msjını yeni gördüm kusura bakma, msj hakkım yok
yani eski sevgililerimle ilgili şeyleri bildi şu anki durumu falan
sonra bunlardan iş yok dedi başkası gelcek dedi 2 3 haftaya kalmaz geldi ekim kasım birliktesiniz dedi evet öle oldu ama ayrıldık şimdi işte ayrıldığımızda gittim başka birilerini adlarını söledi ura birisi olcak senle ilgilenen falan dedi işte geçen hafta arkadaşlarla toplaşıp dışarı çıktık orda karşıma çıktı mesela daha da ayrıntı verdi dedikleride oldu
bi dersim vardı alamadığım zordu almam alıcaksın dedi aldım
işe girmek istediğimi söledim oda biraz zordu çünki kendi mesleğimle ilgili part time çalışmama gerekiyo bi hocan vesilesiyle olcak dedi
daha yeni çalışmaya başladım mesela
işte bunun gibi şeyler
yakın zamanı tutturuyo
arkadaşlar acilen bana iyi fal baka bilen birini arıyorum bana yardımcı olurmusunuz...
Dilek, Pınar, Birgül artık kal geldi yeter arkadaşlar başka falcı yokmuş gibi bu üçünün adı dolaşoyorr.bedava reklam yapıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?