Ankara'daki Falcılar

tolin kimsiniz! size bu sekilde bana sataşma hakkını kim veriyor. aylardır bu siteyi takip ediyorum evet yeni üye oldum ama son 2 sayfadır dilek birgül pınar dan bıktım .
Baktıkları fallar ortada begenen kişi sayısıda ortada . Formu takip edenler hangi falcı nasıl iyi biliyorr. rahatsız oluyorsan sen takip etme senden akıl alacak degilim

1-kımse degılım sadece forumu eskıden berı takıp eden bırıyım 2-ben sana satasmadım once sen burda dusuncelerını yazan kısılere sataştın 3-sayfaları daha dogru duzgun okumamışsın bıle bız sana dılege bırgule pınara gıt demedık kımseye demedık zaten bızde gıdemedık sadece soruyoruz nerde bunlar dıe sen pınarın falından memnun kalmamış olabılırsın ama memnun kalan var ve bu pınarı kotu falcı yapmaz sadece senınle enerjısının tutmadıgını gosterır fal ısı enerjı ısıdır bılmem anlatabılıyomuyum burdakı kımse sana suna gıt buna gıt demedı sadece herkes endı falcısını yazıp baskalarına yardımcı olmaya calısıyo bılmem anlatabıldımı??? 4-dogru herkes burdakı kımın reklam yapıp yapmadıgını bılıyor 5-bencede benden akıl alma zaten hadı kendı işine bak dahada cevap yazma

yani gittiğimiz tecrübe ettiğimiz kişileri burda paylaşmanın neresi reklam oluyor anlamıyorum. herkes yaşadıklarını anlatır okuyan kişide kararını verir kendince. neden illa herşey "reklam" oluyor. kimse bişey yazmasın o zaman reklam olucaksa bu başlık da kaldırılsın. demek ki bu piyasanın ragbet gören isimleri bunlar ve sektörü bu kişilerin tekelınden almak için yenı isim arayışına girmişler ve birbirlerine danışıyorlar. bundan daha dogal ne olabilir ki

Geçen gün eylül cafedeki Mustafa'ya gittim. Geçmişi ve şu anki durumu iyi bir yüzdeyle bildi. Gelecek için söylediği ise 30-40 günlük bir süre gerektiriyor. Falcıların çoğu aynı şeyi söylüyor ama bir türlü istenen gelişme olmadı...

hehhehe senınle aynı durumdayız galıba bende sadece bı durum ıcın gıdıyorum hepsı aynı seyı soyluyo ama hala bı gelısme yok o mustafaya bende gıttım atıyoda tutturuyomu yoksa gercekten bılıyomu cozemedım ama soyledıklerınden cıkanlar oldu ama asıl mevzu hala aynı

kızlar yardım edin birini şikayet etmek istiyorum ısrarla tahrik ediyor beni cevap verdim hala devam ediyor lütfen ya konuma göz atın yada bu kişiyi nasıl şikayet edicem hangi buton yardım edin

Arkadaşım yeni üye oldun, ama çok tepkili oldun farkında mısın? burada kişiler hangi falcıya gitti ise onların yorumu yapılıyor.reklam yapanlar zaten kendini
belli eder ve çok uzun sürmez üyelikleri. geriye dönük okursan bu 3 falcıdan ibaret değil topiğimiz.

kızılayda daha once nisa diye bı beye fal baktıran varmııııı??????

Kızlar uzun zaman oldu fala ara verdim ama yine krizim tuttu. Zaten aynı falcıya bir kaç kez giderseniz verim alamıyorsunuz. Şu Güneş kafe nerede kaça bakıyor ??
Falcıların çoğu sanki zihin okuyor gibiler geleceğe yönelik hiç birinin tahmini tutmadı ya

Arkadaşlar size bir falcı tavsiyesi vereceğim. Ben paralı fal kesinlikle baktırmıyorum artık.
Çıkmıyor çünkü, çıkanlar da ufak tefek şeyler.
Ama yazın baktırdığım her dediğini yaşadığım biri oldu, o yüzden ihtiyaç duyanlar bir baksın derim.

İnternetten baktırmıştım. Binnazabla.com sitesini biliyorsunuz. Baktırdığım kişi oradaydı.
İlkay Gür idi ismi.
Şimdi orada yok.
Tellwe.com'a geçmiş. Tellwe sitesini de bilirsiniz. Üye oluyorsunuz iki dkda.

15liraya bakıyor kahve falını. Telefon numaranızı kredi al kısmına yazıp 15lira kontör vermiş oluyorsunuz bu sitede.

Tellwe'deki nicki MISTIKKEDI bu falcının.
Bu da sayfası: Gözatın.
Falcı MISTIKKEDI Falına Baksın

Fazla bir şey anlatmayın baktırırsanız. Sadece ilişki durumunuzu, çalışıp çalışmadığınızı belirtin.
Aklınızda biri varsa aşksal anlamda onu da aklımda biri var diye belirtin.

Bana her dediği çıktı, bir daha baktırmadım ama.
Denemekten zarar gelmez. Hala çok hevesliler var çünkü. Bu da bir öneri olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…