tolin kimsiniz! size bu sekilde bana sataşma hakkını kim veriyor. aylardır bu siteyi takip ediyorum evet yeni üye oldum ama son 2 sayfadır dilek birgül pınar dan bıktım .
Baktıkları fallar ortada begenen kişi sayısıda ortada . Formu takip edenler hangi falcı nasıl iyi biliyorr. rahatsız oluyorsan sen takip etme senden akıl alacak degilim
Geçen gün eylül cafedeki Mustafa'ya gittim. Geçmişi ve şu anki durumu iyi bir yüzdeyle bildi. Gelecek için söylediği ise 30-40 günlük bir süre gerektiriyor. Falcıların çoğu aynı şeyi söylüyor ama bir türlü istenen gelişme olmadı...
hehhehe senınle aynı durumdayız galıba bende sadece bı durum ıcın gıdıyorum hepsı aynı seyı soyluyo ama hala bı gelısme yoko mustafaya bende gıttım atıyoda tutturuyomu yoksa gercekten bılıyomu cozemedım ama soyledıklerınden cıkanlar oldu ama asıl mevzu hala aynı
tolin kimsiniz! size bu sekilde bana sataşma hakkını kim veriyor. aylardır bu siteyi takip ediyorum evet yeni üye oldum ama son 2 sayfadır dilek birgül pınar dan bıktım .
Baktıkları fallar ortada begenen kişi sayısıda ortada . Formu takip edenler hangi falcı nasıl iyi biliyorr. rahatsız oluyorsan sen takip etme senden akıl alacak degilim
yazdıgımız metinlerin sol alt köşede bir üçgen işareti var. onu tıklayın
nasıl yani yazdığımız metinlerin derken?hangi sayfada off:26:
gizzz kim bu falcı bende gideyim hemen
rica ederim canımha tmm şimdi gördüm ünlem var içinde tıklamak yeterli sanırım teşekkür ederim
Arkadaşım neye göre mükemmeldi? geçmişi ve anı biçok falcı biliyor. önemli olan gelecekle ilgili dedikleri. yeni baktırdıysan gelecekte belli değildir lütfen buradaki arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim. ha bide şu var ki, burada bazı arkadaşların falcı beklentisi çok yüksek senin beklentinle bizimki tutmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?