- 20 Şubat 2010
- 32.924
- 6.268
- 773
canımmm işin yoksa gelsene sende birlikte gidelim :)
Başka gün olsa kesin gelirdim ama yapmam gereken işler var okulla ilgili bugün. :/
tamam bebişim sen kendini ii hissettigin zaman hbrleşir gideriz figene gidiyim mi ne dersin senin yorumlarının hepsini okudum sen eylül ve figeni övmüşsün eylül bugün dolu bir tek figen kalıyor ne dersin senin hislerine güvenirim :)
figen kahve + tarot a ne kadara bakıyor??? tarota gerek yok demişsin ya aynı şeyleri mi söylüyor???
canımm biraz önce gittim figen ablaya arkadasım vasıtasıyla geldim dedim o da arkadasının ismi ne dedi ben de bilmiyorum ya vermeyim falan dedim gerçekten çok güzel çok olumlu bir bayan :)bana bunu diyen 3. kişi o oldu gerçekten çok seker bir abla ben fal bakıyorum ya faldan uzak dur dedi ve artık gerçekten bakmayacagım ....
18,5tu geçen yıl kahve ve tarot. Şimdi 20dir herhalde. Tarot daha kapsamlı ama bana onun kahve falı yetiyor. Herkesin kendi tercihi.
Memnun kalmana sevindim. :))) Faldan uzak dur derken, fal baktırmaktan mı, fal bakmaktan mı uzak dur demek istedi? Senin fal bakabildiğini mi bildi yani? akannehir
evett canımmm bana faldan uzak dur dedi neler bildiğini yazıyım ben sana nişanlımın tipini tarif etti yasadıgımız sorunları söyledi falan filan...2011 yılı senin yılın olacak dedi evleneceksin dedi ben de amin dedim :)
Tamam da hangi açıdan uzak dur dedi. Onu merak ettim. Baktırmaktan mı, bakmaktan mı uzak durman gerekiyor? Bir de neden uzak dur dedi ki acaba? Kötü mü olurmuş senin için? CADIARZU
bitanemm ben kahve falı bakıyorum ya biliyosun bana dedi ki fal bakmaktan uzak dur dedi ve hiç tanımadıgım insana daha rahat fal bakıyordum fal bakma dedi kahve falı bakmakla kişinin bütün olumsuzluklarını üzerine alıyorsun dedi olacak işlerin de olmaz dedi fal bakmayı bırak dedi hiç bir falcı mutlu değildir ve tek evlilik yapmamıştır dedi
canımmm ben beklerken bir yandan da tryaomorla konusuyordum o yüzden zamanın nasıl geçtiğini anlamadım önümde 2 kişi vardı yarım saat bekledim ...
Ayyy çok ilginçmiş. :1ninca: Ben de bazen düşünüyorum acaba sık fal baktırdığım için mi denilen olaylar gerçekleşmiyor... CADIARZU Fal baktırmanın da işleri olumsuzlaştırma gibi bir yanı olmasın sakın. eyvahedigeldismile
evettt ben sana hatırlıyomusun ilk ne demiştim?bu kadar sık fal baktırma sonuçta baktırdıgın kişinin de olumsuzlugunu üzerinize alıyorsunuz ama kızlar ben şimdi figen ablayı tavsiye edebilirim herkese çünkü figen abla fincanın üzerine metal para koyduruyor bunu da herkes bilmez metal nesne enerji akısını keser yani ne benim enerjim figen ablaya geçiyor ne de benim enerjim ona :)
Cumartsi günü Eylülün söylediği şeylerden biri çıktı arkadaşlar bugün. haber vereyim dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?