Arkadaşlar size bir falcı tavsiyesi vereceğim. Ben paralı fal kesinlikle baktırmıyorum artık.
Çıkmıyor çünkü, çıkanlar da ufak tefek şeyler.
Ama yazın baktırdığım her dediğini yaşadığım biri oldu, o yüzden ihtiyaç duyanlar bir baksın derim.
İnternetten baktırmıştım. Binnazabla.com sitesini biliyorsunuz. Baktırdığım kişi oradaydı.
İlkay Gür idi ismi.
Şimdi orada yok.
Tellwe.com'a geçmiş. Tellwe sitesini de bilirsiniz. Üye oluyorsunuz iki dkda.
15liraya bakıyor kahve falını. Telefon numaranızı kredi al kısmına yazıp 15lira kontör vermiş oluyorsunuz bu sitede.
Tellwe'deki nicki MISTIKKEDI bu falcının.
Bu da sayfası: Gözatın.
Falcı MISTIKKEDI Falına Baksın
Fazla bir şey anlatmayın baktırırsanız. Sadece ilişki durumunuzu, çalışıp çalışmadığınızı belirtin.
Aklınızda biri varsa aşksal anlamda onu da aklımda biri var diye belirtin.
Bana her dediği çıktı, bir daha baktırmadım ama.
Denemekten zarar gelmez. Hala çok hevesliler var çünkü. Bu da bir öneri olsun.
Sadece kahvemi baktırdın ? telefonlamı bakıyor yada mail adresinemi cvp veriyor. netten hiç fal baktırmadım . eger cevaplarsanız sevenirimm..
Kızlar uzun zaman oldu fala ara verdim ama yine krizim tuttu. Zaten aynı falcıya bir kaç kez giderseniz verim alamıyorsunuz. Şu Güneş kafe nerede kaça bakıyor ??
Falcıların çoğu sanki zihin okuyor gibiler geleceğe yönelik hiç birinin tahmini tutmadı ya
Arkadaşlar size bir falcı tavsiyesi vereceğim. Ben paralı fal kesinlikle baktırmıyorum artık.
Çıkmıyor çünkü, çıkanlar da ufak tefek şeyler.
Ama yazın baktırdığım her dediğini yaşadığım biri oldu, o yüzden ihtiyaç duyanlar bir baksın derim.
İnternetten baktırmıştım. Binnazabla.com sitesini biliyorsunuz. Baktırdığım kişi oradaydı.
İlkay Gür idi ismi.
Şimdi orada yok.
Tellwe.com'a geçmiş. Tellwe sitesini de bilirsiniz. Üye oluyorsunuz iki dkda.
15liraya bakıyor kahve falını. Telefon numaranızı kredi al kısmına yazıp 15lira kontör vermiş oluyorsunuz bu sitede.
Tellwe'deki nicki MISTIKKEDI bu falcının.
Bu da sayfası: Gözatın.
Falcı MISTIKKEDI Falına Baksın
Fazla bir şey anlatmayın baktırırsanız. Sadece ilişki durumunuzu, çalışıp çalışmadığınızı belirtin.
Aklınızda biri varsa aşksal anlamda onu da aklımda biri var diye belirtin.
Bana her dediği çıktı, bir daha baktırmadım ama.
Denemekten zarar gelmez. Hala çok hevesliler var çünkü. Bu da bir öneri olsun.
Güneş kafe yada falcı güneş geçmişe dönük okursanız kimsenin memnun olmadığını anlarsınız... Ki okuduğunuzu sanıyorum, eski mesajımdan alıntı yapıp
bu soruyu sormuşunuz.????? google denen bir arama morotu var.memnun kalınmayan bir kişiyi durduk yere sormanıza anlam veremedim.???
eylül cafedaki mustafa çok kısa bakıyor toplam 2dk hep bilindik şeyler
arkadaşlar geçen sefer iyi bir falcı ismi istemiştim..malum gerildim birazzz... ve paylaşımları okuyup en son tavsiye edilen arkadaşlardan birini denemeye karar verdimm ve turuncu kafedeki cengize gittiimm. adımı burcumu anne adımı doğum yerimi sorup üstüne içinde arapca harflerin geçtiği bi kitap acınca dedim herhaldeee işte buu..... adam kitaba bakarak bana bişeyler anlatmaya başladı. gözüm adamın baktığı kitaba takıldııı ve o dua kitabının üstünde SİVİLCE DUASI yazıyoduu.... dumur oldumm... ve 3 kişi gitmiştik bana sölediklerini 3. giren arkadaştanda duyuncaaa sok geçirdimm. akabinde yorumlarınızı okumama mütakiben ankara kafedeki nurcanı denemeye karar verdik.... of offffff içler acısııı facia resmenn.... kahve + su bakıyyooo amaaa kadın dalga geçti resmennn....
şimdi düşünüyorumdaaa yorumlarınızla deneyimleriimmm okadar alakasızki anlayamadımm.. turuncu kafedeki cengizle ankara kafedeki nurcann gercek olamazzz.. lütfen gerçekteenn fal bakmayı bilenn bi falcı varsaa paylaşırmısınız. ÇOK İHTİYACIM VAR
Cnm ben istanbul topiğindeki burakı denedim. Yakın tarih konusunda cok basarılı. Fiyatı da 30 tl, bence dene pişman olmazsın.
Bir de gecen hafta sakaryada arka bahçe miydi saklı bahçe miydi hatırlamıyorum narine baktırdım o da idare eder 10 tl için.
Bence fala max 50 tl verilmeli, çok pahalı olunca beklentiler de cok yuksek oluyor ve malesef aynı seyleri duyuyoruz:))) ya da sen iç bana yolla ben bakayım, baya baya geliştirdim kendimi artık :)))
yükleyim mi resimleri?
cnm tabiki de, ama bir süre gelişmelerini anlatma bana öyleipekkkk ben de istiyorum kahve falı:)))
cnm tabiki de, ama bir süre gelişmelerini anlatma bana öyleipekkkk ben de istiyorum kahve falı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?