Ankara'daki Falcılar

Sadece kahvemi baktırdın ? telefonlamı bakıyor yada mail adresinemi cvp veriyor. netten hiç fal baktırmadım . eger cevaplarsanız sevenirimm..

Sadece kahvemi baktırdın ? telefonlamı bakıyor yada mail adresinemi cvp veriyor. netten hiç fal baktırmadım . eger cevaplarsanız sevenirimm..

Evet sadece kahve. Fotoğraflarını ekliyorsunuz fincanın.

Tellwe.com'a üye olup inceleyin nasıl olduğunu.
O site üstünde bakıyor. Sesli fal sizin sayfanıza yükleniyor.

Güneş kafe yada falcı güneş geçmişe dönük okursanız kimsenin memnun olmadığını anlarsınız... Ki okuduğunuzu sanıyorum, eski mesajımdan alıntı yapıp
bu soruyu sormuşunuz.????? google denen bir arama morotu var.memnun kalınmayan bir kişiyi durduk yere sormanıza anlam veremedim.???

Evet sadece kahve. Fotoğraflarını ekliyorsunuz fincanın.

Tellwe.com'a üye olup inceleyin nasıl olduğunu.
O site üstünde bakıyor. Sesli fal sizin sayfanıza yükleniyor.

tesekkrler deneyecğim

teşekkürlerrr deneyecem hayırlısı

Bu forum ne kadar agresifleşmiş böyle yaklaşık 2 aydır yurt dışında olduğum için giremiyordum gelir gelmez son bir kaç mesaja göz attım ama bu yorumu görünce sorduğuma soracağıma bin bişman oldum. Burada fal tecrübelerimizi payaşıp bir birimize önerilerde bulunduğumuzu zannediyordum nitekim kendi adıma öyle yapıyordum hatta çoğu falcılar konusunda birbirimizi uyarıyorduk da ... ama tansiyon nedense yükselmiş yersiz anlam veremediğim agresiflikler gözlemliyorum. Evet arama motoru var ama sorma amacımız o falcıya baktıran arkadaşlarımızın görüşlerini de sormak bu forumun amacıda yardımlaşmak değil miydi??? Kim kimin adamı kim kimin rakibi kim kimi över kim kimi yerer bizi ilgilendirmiyor biz tecribe paylaşımı ve yardımlaşmak için buradayız buranın amacını da saptırmayalım lütfen.

eylül cafedaki mustafa çok kısa bakıyor toplam 2dk hep bilindik şeyler

valla bana kahve tarot yarım saat oluyo heralde belki daha fazla hem dertleşiyo öğütler falan da veriyo kendince
öle çok yüksek bi ücrette almıyo
sen sordukça o söylüyo sormazsan kestirip atar her falcı yapıyo bunu

bu arada dün taynattaki meryeme gittim 2 ay önce dedikleri çıktı çünki birde bu ay deneyeyim dedim zaman vermiyo geçen seferde vermemişti ama yakın zamana bakıyo bir iki aylık sürece çok beklemene gerek kalmıyo yani
pozitif bi kadın kahve tarot 20 ye baktı canınız sıkılırsa gidebilirsiniz bence

geçen sefer ilk defa baktırdımda dediklerim çıktıktan sonra bi daha geliceksin dedi cıktı ve gittim yani onu bile bildi :)( sakaydı bu tabi)

arkadaşlar geçen sefer iyi bir falcı ismi istemiştim..malum gerildim birazzz... ve paylaşımları okuyup en son tavsiye edilen arkadaşlardan birini denemeye karar verdimm ve turuncu kafedeki cengize gittiimm. adımı burcumu anne adımı doğum yerimi sorup üstüne içinde arapca harflerin geçtiği bi kitap acınca dedim herhaldeee işte buu..... adam kitaba bakarak bana bişeyler anlatmaya başladı. gözüm adamın baktığı kitaba takıldııı ve o dua kitabının üstünde SİVİLCE DUASI yazıyoduu.... dumur oldumm... ve 3 kişi gitmiştik bana sölediklerini 3. giren arkadaştanda duyuncaaa sok geçirdimm. akabinde yorumlarınızı okumama mütakiben ankara kafedeki nurcanı denemeye karar verdik.... of offffff içler acısııı facia resmenn.... kahve + su bakıyyooo amaaa kadın dalga geçti resmennn....
şimdi düşünüyorumdaaa yorumlarınızla deneyimleriimmm okadar alakasızki anlayamadımm.. turuncu kafedeki cengizle ankara kafedeki nurcann gercek olamazzz.. lütfen gerçekteenn fal bakmayı bilenn bi falcı varsaa paylaşırmısınız. ÇOK İHTİYACIM VAR

Cnm ben istanbul topiğindeki burakı denedim. Yakın tarih konusunda cok basarılı. Fiyatı da 30 tl, bence dene pişman olmazsın.
Bir de gecen hafta sakaryada arka bahçe miydi saklı bahçe miydi hatırlamıyorum narine baktırdım o da idare eder 10 tl için.
Bence fala max 50 tl verilmeli, çok pahalı olunca beklentiler de cok yuksek oluyor ve malesef aynı seyleri duyuyoruz:))) ya da sen iç bana yolla ben bakayım, baya baya geliştirdim kendimi artık :)))

Son düzenleme:

ipek-bal banada bakarmısın, lütfen... birde burak telefonlamı bakıyor? telefonla bakıyorsa numarasını alabilir miyim?

telefonunu bulamadık ama yarın marziyeye (kırıkkaleye) gitsem mi acaba? kadriyenin tel.ine ulaşabilen var mı bi de

Angelo kafe

Evet bugün tesadüfen Karanfilin sonuna doğru olan Angelo diye bir yere girdim kapı önünde çocuk müşteri topluyordu gel abla çıkmazsa paranı cebimden ödeyeceğim söz dedi( ödemez tabide işin şakası o) ben zaten öylesine bir takılayım bakalım bahtıma ne çıkacak diye neyse oraya girdim.

Kahve 7,5 muş dedşmki öyle üstüne para falan koymam başkada ekstra masraf çıkarmayacaksanız bakın yoksa kalkayım.Net 7.5 muş.
2 falcısı varmış bahar ev kerem dediler.Ben kerem olsun dedim bayan falcılardan gına geldi artık :)

Neyse Kerem baktı %80 iyiydi,çok makul ve sakin anlattı anlattııı..isimde verdi bu arada doğruydu.öyle övgüler kendini anlatmaları falan yok illa şu olur bak göreceksinler yok..

Normal bi şekilde anlattı fena değildi.Ben sordumda sordum valla bıkmadan cevap verdi sağolsun. bazen başkası cevapta vermiyor bu kadar paraya bu kadar fal diyor hava yapıyorlar.Hiç öyle bişeyde demedi.Sadece yaşımı sormuştu bende söyledim
,yapma yaa o kadar varmısın dedi ona epey güldüm.

Neyse işte durum bu gitmek isterseniz ,şöyle kafa dağıtmak için olabilir yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…