Angelo kafe
Evet bugün tesadüfen Karanfilin sonuna doğru olan Angelo diye bir yere girdim kapı önünde çocuk müşteri topluyordu gel abla çıkmazsa paranı cebimden ödeyeceğim söz dedi( ödemez tabide işin şakası o) ben zaten öylesine bir takılayım bakalım bahtıma ne çıkacak diye neyse oraya girdim.
Kahve 7,5 muş dedşmki öyle üstüne para falan koymam başkada ekstra masraf çıkarmayacaksanız bakın yoksa kalkayım.Net 7.5 muş.
2 falcısı varmış bahar ev kerem dediler.Ben kerem olsun dedim bayan falcılardan gına geldi artık :)
Neyse Kerem baktı %80 iyiydi,çok makul ve sakin anlattı anlattııı..isimde verdi bu arada doğruydu.öyle övgüler kendini anlatmaları falan yok illa şu olur bak göreceksinler yok..
Normal bi şekilde anlattı fena değildi.Ben sordumda sordum valla bıkmadan cevap verdi sağolsun. bazen başkası cevapta vermiyor bu kadar paraya bu kadar fal diyor hava yapıyorlar.Hiç öyle bişeyde demedi.Sadece yaşımı sormuştu bende söyledim
,yapma yaa o kadar varmısın dedi ona epey güldüm.
Neyse işte durum bu gitmek isterseniz ,şöyle kafa dağıtmak için olabilir yani:)
Beğendim demedim lütfen dikkat...Fena değildi, kafa dağıtmak için olabilir dedim :)
Angelo kafe
Evet bugün tesadüfen Karanfilin sonuna doğru olan Angelo diye bir yere girdim kapı önünde çocuk müşteri topluyordu gel abla çıkmazsa paranı cebimden ödeyeceğim söz dedi( ödemez tabide işin şakası o) ben zaten öylesine bir takılayım bakalım bahtıma ne çıkacak diye neyse oraya girdim.
Kahve 7,5 muş dedşmki öyle üstüne para falan koymam başkada ekstra masraf çıkarmayacaksanız bakın yoksa kalkayım.Net 7.5 muş.
2 falcısı varmış bahar ev kerem dediler.Ben kerem olsun dedim bayan falcılardan gına geldi artık :)
Neyse Kerem baktı %80 iyiydi,çok makul ve sakin anlattı anlattııı..isimde verdi bu arada doğruydu.öyle övgüler kendini anlatmaları falan yok illa şu olur bak göreceksinler yok..
Normal bi şekilde anlattı fena değildi.Ben sordumda sordum valla bıkmadan cevap verdi sağolsun. bazen başkası cevapta vermiyor bu kadar paraya bu kadar fal diyor hava yapıyorlar.Hiç öyle bişeyde demedi.Sadece yaşımı sormuştu bende söyledim
,yapma yaa o kadar varmısın dedi ona epey güldüm.
Neyse işte durum bu gitmek isterseniz ,şöyle kafa dağıtmak için olabilir yani:)
Falcı konusunda titiz birisiniz fena degil dmeniz bile denemeye yeterli bence.
serap siz dediği çıkarsa bir falcının ismini verecektiniz, verdiği tarih dolmadı mı daha?
2-3 yılönce bu kafede ASYA vardı. Çok iddalıydı ve ben sıkıntılı bir dönemimde sık sık gittim hatta bana kursun falanda dökmüştü. medyum olduğunu idda ediyordu.
ben safta inanmıştım. gecmişi ve anı bilmesi artık her falcının marifeti. malesef gelecekle ilgili hiçbir şeyi çıkmadı. yanında asistanı bile vardı.snra bu sitede reklamını
yapmaya kalktı ama ben bütün bilğim yasadığım doğruları burada yazdım sonra sesi kesildi. o zamanlar 50 tl ye bakıyordu. şimdi olsa asla vermem o parayı.
o cafede ucuz falcılarda vardı neden en pahalısını sectim? neden inandım? neden güvendim? kendime kızıyorum. ama burayı okuyor ise haram olsun o paralar.
Merhabalar arkadaşlar, ben 2 ay kadar önce, kızılayda asmalı konak kafede fal bakan helin ablaya fal baktırdım. Erkek arkadaşımdan ayrıldım 4 ay oldu, bana dönecek gelecek seni seviyor hala dedi. Benle ilgilide bir sürü şeyi bilincede şaşırdım e inanmakta istiyorum tabi inandım. Dua verdi ve iki tane tarih verdi. Verdiği tarihlerde bariz birşey olmadı. Verdiği süreler dolmak üzere. Helin ablaya fal baktıran var mı, nasıl bilirsiniz kendisini.insan çaresiz kalınca her yolu deniyor bende falcılarla avuttum kendimi. Beklentiye düştüm keşke gitmeseydim diyorum. Helin abla hakkında ne düşünüyosunuz çıkıyor mu ciddeen dedikleri.:44:
bende baktırdım o kadına çok boş konuşuyor dedigi hiç birşey çıkmadı.o duaları banada söyledi ''kenzulu arş duasnı günde 1 kere 41 gün boynca oku demişti,ismi azam duasını perşembe gecesi yada cuma günü 7 kere oku '' P ile başlayan bir günde seni arayacak,7 perşembe sonra önemli bir haber gelicek demişti.aranızda yüzük gibi resmi bişi olucak dedi. son olarak 25 Ekim'e dikkat et dedi.Hatta su falı için ısrar etti bende dedegin şeyler çıkarçıkmaz su falı için gelicem söz dedim :) ne duadan fayda gördüm nede o dediklerinin biri çıktı anlıyacagın oda fosss
senelerce önce bende gitmiş bulundum yani o hatayı yapmış bulundum banada dualar verdi ama sölediklerinin birisi dahi çıkmadı onun için fazla ümitlenme derim ayrıca çok paragöz bir bayandır.Merhabalar arkadaşlar, ben 2 ay kadar önce, kızılayda asmalı konak kafede fal bakan helin ablaya fal baktırdım. Erkek arkadaşımdan ayrıldım 4 ay oldu, bana dönecek gelecek seni seviyor hala dedi. Benle ilgilide bir sürü şeyi bilincede şaşırdım e inanmakta istiyorum tabi inandım. Dua verdi ve iki tane tarih verdi. Verdiği tarihlerde bariz birşey olmadı. Verdiği süreler dolmak üzere. Helin ablaya fal baktıran var mı, nasıl bilirsiniz kendisini.insan çaresiz kalınca her yolu deniyor bende falcılarla avuttum kendimi. Beklentiye düştüm keşke gitmeseydim diyorum. Helin abla hakkında ne düşünüyosunuz çıkıyor mu ciddeen dedikleri.:44:
bundan sonra parayla fal bakanlara 2 yıl hapis cezası geliyormuş
Belki bu sayede fal baktırmaktan kurtuluruz....
Bugun okudum o haberi ve bende aynı şeyleri düşündüm.
Belki bu sayede fal baktırmaktan kurtuluruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?