Ankara'daki Falcılar

Sizin begendiginiz falcıyı merak ettim baya :)

2-3 yılönce bu kafede ASYA vardı. Çok iddalıydı ve ben sıkıntılı bir dönemimde sık sık gittim hatta bana kursun falanda dökmüştü. medyum olduğunu idda ediyordu.
ben safta inanmıştım. gecmişi ve anı bilmesi artık her falcının marifeti. malesef gelecekle ilgili hiçbir şeyi çıkmadı. yanında asistanı bile vardı.snra bu sitede reklamını
yapmaya kalktı ama ben bütün bilğim yasadığım doğruları burada yazdım sonra sesi kesildi. o zamanlar 50 tl ye bakıyordu. şimdi olsa asla vermem o parayı.
o cafede ucuz falcılarda vardı neden en pahalısını sectim? neden inandım? neden güvendim? kendime kızıyorum. ama burayı okuyor ise haram olsun o paralar.

Falcı konusunda titiz birisiniz fena degil dmeniz bile denemeye yeterli bence.

Yoo yoo rica ederim o kadarda değil ..Ben sadece insanları boş ümitlere salmalarına sinir oluyorum çok iddialı konuşmaları tasvip etmiyorum.kimsenin bizleri kandırmaya hakkı yok diyedüşünüyorum hepsi bu.Bu adamcağız da asıp kesmediği için kafa dapıtmak için olabilir şeklinde şöyledim :)

serap siz dediği çıkarsa bir falcının ismini verecektiniz, verdiği tarih dolmadı mı daha?

Yok canım daha beklemek zorundayım uzun bir vade verdi ki benim tahmin ettiğim bişey yani tarih olarak zaten olursa tüm siteyi toplar ona götürürüm ama çıkmazsada ben ne diye onun reklamını yapayımda cebini doldurayım değil mi?Bence çok takılmayın bu duruma 5-10 tl lik falda işimizi görüyor sıkılınca :)

Son düzenleme:

Doğru söylüyorsunuz geçmişi ve anı bilmek pek çoğunun marifeti,geleceği az buçuk bilebilmek ise nadir bulunan bir özellik.
Çokta iyi yapmışsınız bende olsam aynısını yapardım tabikide helal etmeyeceksiniz hep diyorumya kimsenin bizi kandırmaya hakkı yok.Neden pahalıyı seçtim diyorsunuz ya emin olun çoğumuz aynı hataya kaç kere düşmüşüzdür o anki ruh halimizden dolayı.. dert etmeyin arada hepimize oluyor işte ama buda ders oluyor tabi:)

Ha bu arada söylemeyi unuttum falıma bakarken kurşun döktürmek istersem diğer falcının (bahar) bunu yaptığını söyledi bende yok dedim.
Giden olursa kafa dağıtmak için aklınızda bulunsun sonra demedi demeyin :)

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar, ben 2 ay kadar önce, kızılayda asmalı konak kafede fal bakan helin ablaya fal baktırdım. Erkek arkadaşımdan ayrıldım 4 ay oldu, bana dönecek gelecek seni seviyor hala dedi. Benle ilgilide bir sürü şeyi bilincede şaşırdım e inanmakta istiyorum tabi inandım. Dua verdi ve iki tane tarih verdi. Verdiği tarihlerde bariz birşey olmadı. Verdiği süreler dolmak üzere. Helin ablaya fal baktıran var mı, nasıl bilirsiniz kendisini.insan çaresiz kalınca her yolu deniyor bende falcılarla avuttum kendimi. Beklentiye düştüm keşke gitmeseydim diyorum. Helin abla hakkında ne düşünüyosunuz çıkıyor mu ciddeen dedikleri.:44:

bende baktırdım o kadına çok boş konuşuyor dedigi hiç birşey çıkmadı.o duaları banada söyledi ''kenzulu arş duasnı günde 1 kere 41 gün boynca oku demişti,ismi azam duasını perşembe gecesi yada cuma günü 7 kere oku '' P ile başlayan bir günde seni arayacak,7 perşembe sonra önemli bir haber gelicek demişti.aranızda yüzük gibi resmi bişi olucak dedi. son olarak 25 Ekim'e dikkat et dedi.Hatta su falı için ısrar etti bende dedegin şeyler çıkarçıkmaz su falı için gelicem söz dedim :) ne duadan fayda gördüm nede o dediklerinin biri çıktı anlıyacagın oda fosss

Helin anı biliyor ama o da sanki bizim düşüncelerimizi okudukları için olsa gerek gelecek ile söyledikleri bende de fos çıktı maalesef üstelik çok para istiyor.

senelerce önce bende gitmiş bulundum yani o hatayı yapmış bulundum banada dualar verdi ama sölediklerinin birisi dahi çıkmadı onun için fazla ümitlenme derim ayrıca çok paragöz bir bayandır.

sakaryada gırgır kafede siyah saçlı bir kadın var kızlar ben 2 defa ona gittim ve çoğunu bildi ayına kadar söylüyor olacakları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…