sakaryada gırgır kafede siyah saçlı bir kadın var kızlar ben 2 defa ona gittim ve çoğunu bildi ayına kadar söylüyor olacakları :)
saçları düz uzun olanmı.birde nekadara bakıyo acaba
Nerde o günler, ben kendimi biliyorum, ucunda ceza bile olsa ben akıllanmam.
Zaten fallara dünyanın parasını verdim, bide cezalarla iyice katlanacak zarar...
Aynen, Rukiye, Yıldız, Nurcan , NUr vs. gitmediğim kalmadı. Bizi ancak hapis cezası yıldırır :)
Merhaba arkadaşlar.Çok uzun zamandır forumu dışarıdan takip ediyordum dayanamadım ben de üye oldum sonunda:) Ben de Ankara'da çok falcı gezdim aklımda en çok kalan evim cafe-yasemin oldu. Bir de en son eylül cafede mustafa diye birine baktırdım o da iyiydi.Hatta mustafa beye arkadaşlarımın fallarında söylenenler çıkmaya başlayınca gittim. Şu an için söylediği her şey doğruydu bakalım gelecekler ilgili zaman ne gösterecek:)
Eylül cafe tam olarak nerede ben de farklı bir falcı arıyorum Mustafa kaça bakıyor kahve mi tarot mu??
Metrodan sakarya çıkışından çıkıp hemen sola dönüyorsun, çiçekciler var orada. Soldan 4. ve 5. bina. 2. katta zaten tabelasını görürsün. kahve 7,5 a bakıyor. Kahve + tarot olursa 27,5 TL.
heh evet aynen öyle :) baktırırsanız paylaşırsınız bizimle memnuniyet derecenizi merak ettim ben de:)
ben 10 gün kadar önce gittim mustafaya, geçmişi ve anı iyi bir yüzdeyle tutturdu. 30-40 günlük bir süre verdi, gelecek için söylediklerine birşey diyemiyeceğim...
memnun kaldım diyebilirim.
Peki kahve+tarot mu baktırdın ben sadece kahve falı baktırmayı düşünüyorum mesela.
ben 10 gün kadar önce gittim mustafaya, geçmişi ve anı iyi bir yüzdeyle tutturdu. 30-40 günlük bir süre verdi, gelecek için söylediklerine birşey diyemiyeceğim...
memnun kaldım diyebilirim.
arkadaşlarıma gelecek için söyledikleri olmaya başladı. Hadi bakalım.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?