Ankara'daki Falcılar

Merhaba arkadaşlar.Çok uzun zamandır forumu dışarıdan takip ediyordum dayanamadım ben de üye oldum sonunda:) Ben de Ankara'da çok falcı gezdim aklımda en çok kalan evim cafe-yasemin oldu. Bir de en son eylül cafede mustafa diye birine baktırdım o da iyiydi.Hatta mustafa beye arkadaşlarımın fallarında söylenenler çıkmaya başlayınca gittim. Şu an için söylediği her şey doğruydu bakalım gelecekler ilgili zaman ne gösterecek:)

Eylül cafe tam olarak nerede ben de farklı bir falcı arıyorum Mustafa kaça bakıyor kahve mi tarot mu??

Eylül cafe tam olarak nerede ben de farklı bir falcı arıyorum Mustafa kaça bakıyor kahve mi tarot mu??

Metrodan sakarya çıkışından çıkıp hemen sola dönüyorsun, çiçekciler var orada. Soldan 4. ve 5. bina. 2. katta zaten tabelasını görürsün. kahve 7,5 a bakıyor. Kahve + tarot olursa 27,5 TL.

bugün arkadaşımla turuncu cafeye gittik yasemn hanıma baktırdık ve muhtesemdi hemen hemen bütün hayatımızı döktü çok memnun kaldık çok sevecende bi kadın tarot kahveyi 20ye baktı ögrenciyiz diye benimde size tavsiyem

Metrodan sakarya çıkışından çıkıp hemen sola dönüyorsun, çiçekciler var orada. Soldan 4. ve 5. bina. 2. katta zaten tabelasını görürsün. kahve 7,5 a bakıyor. Kahve + tarot olursa 27,5 TL.

heh evet aynen öyle :) baktırırsanız paylaşırsınız bizimle memnuniyet derecenizi merak ettim ben de:)

ufff bende yarın gıdıcem bı falcıya ama kıme gıtsemkı karar veremıyorum ya(((

Turuncu cafe yasemin dedin di mi:S nasıl bi kadındı fiziki olarak?

zayif uzun boylu sacları kısa sarımsı sacları var

heh evet aynen öyle :) baktırırsanız paylaşırsınız bizimle memnuniyet derecenizi merak ettim ben de:)

ben 10 gün kadar önce gittim mustafaya, geçmişi ve anı iyi bir yüzdeyle tutturdu. 30-40 günlük bir süre verdi, gelecek için söylediklerine birşey diyemiyeceğim...
memnun kaldım diyebilirim.

ben 10 gün kadar önce gittim mustafaya, geçmişi ve anı iyi bir yüzdeyle tutturdu. 30-40 günlük bir süre verdi, gelecek için söylediklerine birşey diyemiyeceğim...
memnun kaldım diyebilirim.

Peki kahve+tarot mu baktırdın ben sadece kahve falı baktırmayı düşünüyorum mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…