Ben gittim mustafaya,arkadaşlarım da gitti. Hepimiz çok beğendik ve bazı söyledikleri arkadaşlarıma çıkmaya başladı. Benimkilerin zamanı var daha :)
Arkadaslar merhaba. Marziye konusunda buraya bir paylasimda bulunmustum bana ozeldende tlf numarasi soran arkadaslar oldu ama teli eski telefonumda oldugu icin ve ozel msj hakkim olmadigi icin arkadaslara cvp yazamadim aradan bayagi zaman gectigi icin su anki yorumlarim daha saglikli yorum yapabilirim marziyenin yakin zaman icin soyledikleri ve anda olanlari bilmesi cok basariliydi fakat uzak gelecek icin soylediklerini net hatirlayamadigim icin yorum yapamiyorum ama birini hatirliyorum o da cikmadi henuz. Ama bu bayanin adresini arkadslar yazmis zaten cok kucuk bir yer kirikkale ve emniyet mudurlugunun hemen ust sokagi ve adres cok kolay yine de telini de bulmaya calisirim. Kotu degildi bana gore. Bu arada yeni bir falciya daha gittim cema cafe huseyin. Bu kisiye giden var mi aranizda ? Ben artik hemen yorum yapmak istemiyorum cunku insan hemen yorum yapinca ozellikle falci olani cok iyi bilince heme heyecan yapip soyle iyi boyle iyi diye ovuyoruz sonra soyledikleri cikmayinca hayal kirikligi .
Ben artık gitmeyi bıraktım. Hep iyi şeyler söylüyorlar ama maalesef ki gerçekleşen birşey yok(
Sözü edilen mustafa eylülle aynı cafede çalışan mustafa mı acaba?
yok bu o dııl sanırım bu eylul kafede calısan mustafa eylul bebe cafede calısıyomus galıba:26::26::26::26::26::26:
Yorumlar iyi baya, cafenin telini aradım bulamadım ama. Marziyeye gitmeden mustafayı mı denesek acaba
evet evet o mustafa. Eylül cafede çalışıyor ve kahve + tarot 27.5 dediler ben de yok o kadar veremem kahve baktırayım dedim iyi hadi sana 20 olsun dediler.Geçen giden arkadaşm 15'ten fazla vermem demiş.Ona da 15e bakmışlar.Aman dikkatli olun:)
Ben artık gitmeyi bıraktım. Hep iyi şeyler söylüyorlar ama maalesef ki gerçekleşen birşey yok(
yok bu sakaryada eylül cafede.gitmeyi düşünürseniz soracağınız insanların fotoları olsun bence kimin fotosunu gösterdiysem iyi bildi.
Ayyy bak şimdi kesin gidiyorum bu mustafaya ben:)) sakarya eylül cafe, telini bulamadım ama yarın tolin ve destinayla gidiyoruz bu mustafaya. Tarot baktırmicam ama ben tarotu bilen bence yok, kahveye daha cok güveniyorum.
cema cafe huseyıne ben daha oncede gıttım evet soyledıklerınden cıkanlar oluyo ama cok kısa bakıyo ve cok fazla ogut verıp falı dagıtıyo ıyı dınlemek lazım dunde tekrar gıttım huseyıne soyledıklerı ıcın beklemedeyım
Ayyy bak şimdi kesin gidiyorum bu mustafaya ben:)) sakarya eylül cafe, telini bulamadım ama yarın tolin ve destinayla gidiyoruz bu mustafaya. Tarot baktırmicam ama ben tarotu bilen bence yok, kahveye daha cok güveniyorum.
bu cema cafe nerde ? acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?