Ankara'daki Falcılar

cema cafe huseyıne ben daha oncede gıttım evet soyledıklerınden cıkanlar oluyo ama cok kısa bakıyo ve cok fazla ogut verıp falı dagıtıyo ıyı dınlemek lazım dunde tekrar gıttım huseyıne soyledıklerı ıcın beklemedeyım

meraba kızlar çok uzun zamandır forumu okuyorum ama daha yeni üye olabildim.dün gittim eylül cafedeki mustafaya garip bi tip.özel hayatla ilgili şeyleri genel olarak bildi bilmesini beklemediğim ayrıntılar verdi çok kısa gelecekle ilgili konuşuyor yani 1-2 hafta içinde bakıcam doğru mu yanlış mı konuşmuş..ama şu ana kadar fallarımda herkesin gördüğü şeyi göremedi annenle baban birbiriini seviyo dedi nerdeyse 20 yıldır ayrılar ve sevmiyorlar birbirlerini.orda pek inanmasam mı bu adama dedim yani.
mustafadan önce dilça kafede sarı saçlı bi kadın vardı ona gitmiştim o geçmişimi ve anımı %100 bilmişti ama gelecekle ilgili çooook abartılı çok kendinden emin konuşunca soğumuştum.
bahçelideki güle gittim ve böyle bişey olamaz verdiğim her kuruşa acıdım yolda görsem yolumu değiştiririm artık.
dilça kafedeki hanımla mustafanın yakın gelecek için söyledikleri tamamen aynı,aynı tarihi verdi ikisi de çıkarsa eğer yazıcam buraya.

Yorumlar iyi baya, cafenin telini aradım bulamadım ama. Marziyeye gitmeden mustafayı mı denesek acaba

ben gıttım mustafaya aslında cok yakın zamanı bılyo mesela bana bırıyle tanıscaksın demıstı gercektende tanıstım ama onunla cıkıcagımı falan soylemıstı oyle bısey kesınlıkle olmadı yanı ne bılıyım yakını bılıyo ama uzakta pek basarılı dııl benım derdım ıcınde herkesle aynı seyı soyledı ama hala bı gelısme yok o yuzden bılemıyorum:26::26::26::26::26::26:

Sözü edilen mustafa eylülle aynı cafede çalışan mustafa mı acaba?

evet evet o mustafa. Eylül cafede çalışıyor ve kahve + tarot 27.5 dediler ben de yok o kadar veremem kahve baktırayım dedim iyi hadi sana 20 olsun dediler.Geçen giden arkadaşm 15'ten fazla vermem demiş.Ona da 15e bakmışlar.Aman dikkatli olun:)

pekı soyledıklerınden cıkan neler oldu ozel degılse bıraz bahsedebılırmısın??

arkadaşıma harf vermişti 1 hafta 10 gün içinde böyle biri sana açılacak demişti oldu o dediği. Diğer arkadaşıma da harf verip bi yakınlaşmadan bahsetmişti o da oldu. Bana da birkaç gün içinde erkek arkadaşımla aramızın bozulacağını ama önemsiz olduğunu söylemişti dün gece o oldu ve bugün düzeldi gerçekten aramız. Bana da çıka çıka bu çıkar!

yok bu sakaryada eylül cafede.gitmeyi düşünürseniz soracağınız insanların fotoları olsun bence kimin fotosunu gösterdiysem iyi bildi.

Ayyy bak şimdi kesin gidiyorum bu mustafaya ben:)) sakarya eylül cafe, telini bulamadım ama yarın tolin ve destinayla gidiyoruz bu mustafaya. Tarot baktırmicam ama ben tarotu bilen bence yok, kahveye daha cok güveniyorum.

Ayyy bak şimdi kesin gidiyorum bu mustafaya ben:)) sakarya eylül cafe, telini bulamadım ama yarın tolin ve destinayla gidiyoruz bu mustafaya. Tarot baktırmicam ama ben tarotu bilen bence yok, kahveye daha cok güveniyorum.

ben tarot ve kahve baktırdım bana baya uzun baktı.ama benden önce baktığı bi kızın peşine takıldım iyi baktı mı ona göre baktırcam diye o kahve baktırmıştı yok yani 2 dk konuşuyo bitiriyo dedi.sanırım kahveyi bilerek dandik bakıyo ki tarot baktırsın insanlar bende işe yaradı bu taktik ama hoş değil tabi.
randevusuz gittim ben de alıyo zaten hemen sıkıntı olmuyo

Arkadaşlar müslümanmısınız bilemiyorum ama söyleme ihtiyacı duydum..gelecekten efendimiz a.s bile haber veremıyorken sizler han gi mantıkla
buna kalkışıyorsunuz.yaptığınız Mevlaya yapılan bir şirktir.mevla her günahı affederken yalnızca ona eş koşmayı affetmıyor.benden bunları hatırlatması
gerisi size kalmış kardeşler..

bu cema cafe nerde ? acaba?

mustafa tarotta iyi kahve baktırmana gerek bile kalmıyor çünki kahve ye uzun bakmıyor ama tarotta hersorduğun soruyu cwplıyor küçücük tarot kartları var uzun açılımlar yapıyo her sorduğun soru için ayrı ayrı
bende hep yakın zamanı biliyo bide bazı gördüğü şeyleri söylemiyo ben onu anladım geçen dayanamayıp bi daha gittiğimde hissettiğim bişeyi sordum kartlara ya da hiç bi yere bakmadan söledi çünki uzun açılımda çıkıyo ama bilmeni istediği şeyleri söylüyo
aklına takılan şeyleri sor bence

bu cema cafe nerde ? acaba?

Cema cafede hüseyine bende baktırmıştım.kısa bakıyor 10-15 dakika falan. tarot bakmıştı soru cevap seklinde gittik ama dediği hiçbişey cıkmadı.falın en sonundada benim adım hıdır elimden gelen budur dedi.kuzenimle gitmiştik o memnun kalmıştı ama ben menun kalmadım.(onun benim kadar falcı tecrübesi yok)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…