Ankara'daki Falcılar

muzaffer karakaş diye yazın netten sitesinden adresini alın ne soracaksanız sorun hatta siz sormadan o cevap verir orda kahve falına bakan biri var o çok iyi tavsiye ederim kızlar

Daha önceden bu vatandaşla ilgili yazılarımı takip edenler bilir.Sizi iyileştirmesinin sebebi; sizden daha fazlasını sökemeyeceğindendir.Onun o gülen yüzüne kanıpda gidip cepleri cüzdanı boşaltmak iyi fikir değil asla va asla tavsiye etmiyorum ondan yediğimiz kazıkları unutmadık.Adamın inşaat şirketi var daha ne olsun artık nasıl kazanıyor sizlerden bizlerden düşünün.

Umudumuzu sömürerek aldığı her kuruş haram olsun ona.

Son düzenleme:
gittiniz mi yaseminie nasıl randevu falan almak gerek mi? kısa mı uzun mu bakıyo ayrıntı verseniz daha fazla

Pardon soruyu çok geç gördüm. Benim evim cafe yasemin dediğim turuncu cafeye geçmiş.Buradan okuyunca tahmin etmiştim aynı yaseminden bahsettiğimizi iki gün önce de evim'e gidip yasemini sordum bi süre ara verdi falan dediler inanmadım turuncuya geçtim hakikaten orda buldum. Ben çok beğeniyorum onun falını 10 en fazla 15 dakika bakıyor ilginç ve isabetli ayrıntılar veriyor. Kahve 20 kahve+tarot 30 öğrenciyim diyip mırın kırın yaparsak kahve +tarot 20 :)

hmm teşekürler yakın zamanda deniycem :)

Numarayı bulursanız, bende rica edeyim...

Merhaba;

Bahsettiğiniz İlkay Gür benim. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Ancak şu anda falsepeti adresinde işimi devam ettiriyorum. Eski işimden (binnazabla) ayrılalı epey oldu. Tekrar teşekkür ederim :)

İlkay hanım merhaba,

tellwe deki mistik kedi de siz misin? yoksa başka biri mi? arkadaş ilk olarak tellwe yi bildirmişti, bende tellwe de baktırmıştım. o farklı biri mi siz misiniz?

Kızlar İlkay Hanım'ın yorumu üzerine falsepeti sitesini inceledim. Hiç online olarak fal baktırdınız mı? Nasıl oluyor? Ben hiç o şekilde baktırmadım da çok acayip geldi o yüzden.

Sevgili Giizzz, bahsettiğiniz Eylül cafe Mustafa bey için randevu almak gerekiyormu? Birde cafenin telefonunu nette aradım bulamadım. Telefonu varsa paylaşırsanız çok sevinirim.Teşekkürler hoşçakalın.

bende gitmiştim angeloya ordaki kadın falcıya baktıracaktım sonradan kerem bey kendi isteğiyle bana baktı öyle bıktıran konuşma tarzı yok iyi anlatıyor tarafsız bir yaklaşımı var evet nerdeyse yüzde 80 bildi daaa 2 ay önce gitmiştim dediklerini hatırlamıyorum bile ama bildiğini hatırlıyorum

Sevgili Giizzz, bahsettiğiniz Eylül cafe Mustafa bey için randevu almak gerekiyormu? Birde cafenin telefonunu nette aradım bulamadım. Telefonu varsa paylaşırsanız çok sevinirim.Teşekkürler hoşçakalın.

Deneme mustafayı parana yazık

randevu gerekmiyo ama mustafa bey biraz geç geliyo heralde 1 den sonra uğrayın kafe ye hergün geliyo bildiğim kadarıyla

ben evim cafedeyken baktırmıştım. ama bana dedikleri hiç çıkmadı

Kızlar İlkay Hanım'ın yorumu üzerine falsepeti sitesini inceledim. Hiç online olarak fal baktırdınız mı? Nasıl oluyor? Ben hiç o şekilde baktırmadım da çok acayip geldi o yüzden.

Hakkaten hiç online baktıran yok mu aramızda kızlar?Ben açıkçası kredi kartı işlerinden korkuyorum o yüzden hiç girmiyorum bu tip şeylere.

Kesinlikle katılıyorum.

bana kahve tarot beraber baktı mustafa, elime bakmak istedi sonra. işten çıkmıssın dedi ki hiç çalışma hayatım olmamıştı staj dışında ki o da 6 yıl once. 13 14 yaşındayken 3 harflilerle ilgileniyodun ya bıraktın di mi o işleri ortak dedi.şok geçirerek baktım cunku hiç ilgim olmadı çekinirim hayatım boyunca. eski erkek arkadasımın fotografını gormek istedi baktı sonra yorum yaptı falan annemin fotografını istedi yanımda yoktu. yani net olarak moral bozdu ve elle tutulur bişey yok. gittigimde arkadaslarıyla muhabbetteydi zaten beni fala aldı onların yanından kalkıp. ciddiyetsiz ne falı oldugu anlaşılmayan bi faldı 20 tl, o yuzden parana yazık dedim.

figen in verdiği tarihlerden çıkan oldu mu? cıkıyo mu ya da? bilgilendirirseniz çok sevinirim. teşekkürler

nasıl bir sıkıntıdan kurtuldun canım ve nekadar ücret ödedin

merhaba arkadaşlar
sitenin yeni üyesiyim yabancısıyım anlıyacağınız fal topiclerinden falcı pınar hanım dikkatimi çekti bi kaç kişiden de duydum.nasıl ulaşabilirim bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.Herkese sevgiler...

İlahi yaaa..Arkadaşım siz bu topiği takip etmiyormusunuz? Fazladan 50-yada 80 tl niz varsa Kızılayda PEK ÇOK KEZ fal baktırırsınız en az o kadar tutar ve meraklarınızı giderirsiniz. :)

arkadaslar, izmirdeki murat bey hakkında ne düşünüyorsunuz, baktıran oldu mu?
ben istanbuldaki burak beyden memnundum ama çok fazla baktırınca artık fal olmuyor, yorum oluyor :18:
murat beyin iletişim bilgiileri varsa eger bana yollayabilir misiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…