hüseyin esmer biri 30 lu yaşlarda evet. yeri tiryaki iş merkezinde ıhlamur sokakta
Cema cafede hüseyine bende baktırmıştım.kısa bakıyor 10-15 dakika falan. tarot bakmıştı soru cevap seklinde gittik ama dediği hiçbişey cıkmadı.falın en sonundada benim adım hıdır elimden gelen budur dedi.kuzenimle gitmiştik o memnun kalmıştı ama ben menun kalmadım.(onun benim kadar falcı tecrübesi yok)
evet evet o mustafa. Eylül cafede çalışıyor ve kahve + tarot 27.5 dediler ben de yok o kadar veremem kahve baktırayım dedim iyi hadi sana 20 olsun dediler.Geçen giden arkadaşm 15'ten fazla vermem demiş.Ona da 15e bakmışlar.Aman dikkatli olun:)
Mustafayı merak ettim şimdi Sakarya Eylül cafe tam olarak nerede tarif edebilir misiniz. İnternette konur sokakta bir eylül cafe yazıyor tel varsa verebilir misiniz kızlar
muzaffer karakaş diye yazın netten sitesinden adresini alın ne soracaksanız sorun hatta siz sormadan o cevap verirorda kahve falına bakan biri var o çok iyi tavsiye ederim kızlar
gidenler memnun kalmamış üstelik çokta pahalıymış.
evet biraz tuzlu canım ama benim bi sıkıntım vardı çok şükür kurtardı ya yoksa bende onlardan olcaktım
Canım sakın internettekine bakıp gitme bir haftasonum o şekilde aramakla geçti cafeyi alakasız yerlerde.Sakarya metrosundan çık çiçekçilerin oradan sola dön 3-4 apartman solda kalıyor.Bu arada ben de Mustafa'ya gidenlerdenim çok yakın zamanda.Enerjisi hoş güzel ama beni hiç bilemedi desem yeridir.Geleceği sadece Allah bilir ben yalnızca tahmin yürütüyorum burada dedi bana.Allah inancı var ama tahminleri ben de yürütüyorum =)
Ben Mustafa'yı şu bakımdan öneririm dışarıda 5 tl türk kahvesi içip kalkacağınıza,7,5tl türk kahvesi +fal baktırırsınız eğlencesine hem paranız cebinizde kalır hem de moral olur.Çok büyük kehanetler bekleyerek gitmeyin.Zaten onun da öyle bir iddiası yok.
Onun dışında keşke İzmir'de olsaydık kızlar bir falcı var Murat diye her İzmir'e giden arkadaşım gitti,ağzınız açık kalıyor.Şu ömrü hayatımda o kdr hayretlerimi şaşırtan falcı ben daha görmedim.Gidipte şok olmayan yok.Yolu İzmir'e düşen haber versin bana.Zaten İzmir falcı grubunda da hakkında çok yazılar varmış yenin gördüm. =))))
Canım teşekkürler. İzmirdeki Murata ben yıllar önce baktırmıştım telefonda da bakıyordu ve evet çok iyi biliyor. Ama aynı falcıya defalarca baktırınca verim alamadığım için ona bir daha baktırmamıştım. Numarasını bulmaya çalışayım eğer bulursam paylaşırım.
nasıl bir sıkıntıdan kurtuldun canım ve nekadar ücret ödedin
Canım teşekkürler. İzmirdeki Murata ben yıllar önce baktırmıştım telefonda da bakıyordu ve evet çok iyi biliyor. Ama aynı falcıya defalarca baktırınca verim alamadığım için ona bir daha baktırmamıştım. Numarasını bulmaya çalışayım eğer bulursam paylaşırım.
herkez memnun kalmak zorunda degil ben bi çok kez buradan birsürü falcıya gittim bi çok kezde adres vermedikleri için aramak zorunda kaldım yararı olsun diye öyle açık adres verdim benden her seansda para almadı sen işlem yaptırdığın için para ödemişsindir.ben niye reklamını yapıyımki kadının ben mi alıyorum parasını..zaten gidiyorsan biliyorsundurki reklama ihtiyaçı yok o kadının günler öncesinden randevu alınıyor.buradaki arkadaşlar umarım benim söylediklerimi dikkate alırlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?