Canım yazmayı unuttum benim görüştüğüm kişide Ankara'da yasıyormuş adını kerm keremcem dedi hatta Facebook'ta sitesi var ama hemen çıkmıyor görsellerden arıyorsun profılınde Gül resim var Ankara'da yaşıyor falcı İzmirli diye yazıyor ama ben telefonda gorustum. Gecen hafta parasını gönderdim bana işlem yapılacaktı hırsızlık icin Perşembe görüştük 1saat sonra ben arayın dedı o günden beri teli kapalı bu adamın yasında 35 hatta sormuştum bı Kafe'de mı çalışıyormusun diye cevap vermedi ben herkese fal bakmıyorum dedi kendisinin asıl mesleğinin makina mühendisi olduğunu söyledi bılgım bu kadar arkaslardan bılgisi olan paylaşırsa cok sevinırım
aman sakın diyeyim..
aynen ben de mobil ödemeyle baktırdım ama melih gün'e.daha önce hiçbirine baktırmadığım için öylesine salladım uzun ve özenli bakmış gerçekten ama çok da tam budur diyemedim yani keşke mesajını okuduktan sonra baktırsaydım ilkay gür'e baktırırdım..ama aklımda ona da baktırıp yazıcam.darısı benim başıma canım :)
kisicanım kerem bey kafede çalışıyo ve telden baktığını sanmıyorum.fotosundaki tipi nasıl anlat bana o mu diil mi anlayalım
aman sakın diyeyim..
3.göz denilen yere sakın güwenme.bu kadar söylüyorum.karar senin.kurum olduğu doğru.bi sorsaydın acaba ne kurumuymuş???Canım iyiçaksamlar sen deneyipte mi sakın dedin eğer bır seyler bilipte paylaşırsan cokmsevinşrim olurda bir gun denemekmistersem hic bulasmayayım
3.göz denilen yere sakın güwenme.bu kadar söylüyorum.karar senin.kurum olduğu doğru.bi sorsaydın acaba ne kurumuymuş???
Canım cevabın icin cok sagol güvendiğim falan yok ama bildiklerini paylaşırsan cok sevinirim en azından gidecek olan insanlara yol gösterirsin bak benim istanbul kadınlar kulubundende ıki kisi var tanıdığım eskisehirlirliler ınan gitmeyi düşündüler aydınlatırsan bana da bır cok kisiyide yardımcı olursun tesekurler
siz bu cafeyi neden bu kadar kafanıza taktınız anlamadım.ısrarla burayı didikliyorsunuz.ayrıca önceki mesajlarda çok yazım we ifade hatanız warken birden cümleler düzgünleşti.hayırdır??
balkon cafe serhat burda pek beğenilmemiş okuyunca şimdi üzüldüm çıkmayacak mı yaa dedikleri( diye ama, ben 4 arkadaşımı götürdüm fal için, dördü de içerden dumur olmuş halde çıktı, gerçekten hepsinin de hayatıyla ilgili her şeyi bildi, beni sorarsanız beni çok üzen biri için fal baktırmıştım o kişinin nasıl biri olduğunu, ne zaman ne için kavga ettiğimizi, olayın iç yüzünü, yaptığından hiç de pişman olmadığını tek tek saydı, hayatımda ne oluyorsa hepsini söyledi. hatta ben fal baktırma niyetinde olmadan gittiğimde bile masada muhabbet ederken "sen iki gün önce saçma bişey yapmışsın" demişti, iki gün öncesinde o beni üzen kişiye mesaj atmıştım ve attığıma pişman olmuştum. geçmiş olayları tam zaman vererek bilmek konusunda çok iyi, gelecek kısmı tutar mı bilemiyorum ama ben beğeniyorum onun fallarını, enerjimiz iyi tutuyor sanırım.
angelo cafe deki beye bende baktırdım.daha önce söyledikleri çıktı bana
keremi bende denemek istiyorum, kısa mı bakıyo 3 soru sorma hakkın var falan diyosa baştan benim için bitmiştir :) o falcı
ne kadara bakıyor kahve tarot ikisi birden mi ayrı ayrı mı?
arkadaşlar evim cafe gülcan a gidip tanıyan varsa tarif edebilir mi?
Ben fal baktırdım Gulcan'a. Evim cafe ye baska bir falcı icin gittigimde bir bayanın tavsiyesiyle baktırmıstım. Kısa ve oz kafamdaki sorulara cevap vermisti. Denenebilir.
angelo cafe deki beye bende baktırdım.daha önce söyledikleri çıktı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?