tunalıhilmi de bi pasaj içinde medyum aslı yıldız var. İnsanı çok bunaltıyor hoşlanmamıştım ben. Olumsuz konuşup insanı bunalıma sokuyor. Zaten şu annesini öldüren Başak vardı ya onun falcısıymış kafamçokkarıştı
Ya bir de Münevver vardı ya sevgilisi kafasını kesmişti falan... Cem Garipoğlu'nun sevgilisi olan kız. İşte ona da en son ölmeden 15 gün önce falan gittiği falcısı sen çok güzel yerlere geleceksin, yurt dışına çıkacaksın, sevgilin seni çok üzüyor ama her şey düzelecek falan demiş. Direkt faldan soğuma sebebi işte. Sallamasyon çookkk...
Destina senin olay belli oldu mu?
ama münevverin cinayetinin sırrını da Cerrah Belgin Kostaka giderek çözmüş Cemin yerini söylemiş sengözlerimebaksanab
Bi apartmanda değilmi canım. 2. kat. Eşi alıyor insanları sıralıyo falan .. Eğer aynı kişiyse bahsettiğimiz bolca atıyor o kadın..
OOOoooo süper bildi demek ki. Bana da dediği 1 kasımda belli olacak gerçi olumsuz bişey ama bakalım haber veririm. Dün tekrar Figen'e gittim. Çünki daha önce gittiğimde yoğunluktan konsantre olamadı gibi gelmişti. Yani falcılar arası uydu bağlantısı mı vardır nedir Eylülle tapatıp aynı şeyleri söyledi (şu pembe tablo). Ama bu bildiği ve gelecekte de olacağını söylediği şeyler spesifik o yüzden çok etkilendim. Özellikle de 2 kişi birden aynı şeyleri söylediği için. O da 29-30 ekim ve kasım 15-18 tarihlerini verdi. Eylül de kasım sonuna kadar (47 gün içinde) demişti.evet, ayın 22 ya da 23. de olacak dediği şey bugün oldu, gerçi önemli bişi değildi ama nitekim tam gününde oldu
OOOoooo süper bildi demek ki. Bana da dediği 1 kasımda belli olacak gerçi olumsuz bişey ama bakalım haber veririm. Dün tekrar Figen'e gittim. Çünki daha önce gittiğimde yoğunluktan konsantre olamadı gibi gelmişti. Yani falcılar arası uydu bağlantısı mı vardır nedir Eylülle tapatıp aynı şeyleri söyledi (şu pembe tablo). Ama bu bildiği ve gelecekte de olacağını söylediği şeyler spesifik o yüzden çok etkilendim. Özellikle de 2 kişi birden aynı şeyleri söylediği için. O da 29-30 ekim ve kasım 15-18 tarihlerini verdi. Eylül de kasım sonuna kadar (47 gün içinde) demişti.
Çok teşekkür ederim. İyişallah cümlemizin pempe tabloları gerçekleşir hayırlısıyla.Figen çok spesifik şeyler söyler hep bana da. İnşallah o pembe tablo gerçek olur senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?