Ankara'daki Falcılar

bu aslı yıldız hayatımda gordugum en futursuz atan kadındı. bu kadar olurdu. benı taaa o zamankı calıstıgım yerdekı mudurmle evlendırdı. once adamı bosattı, sonra buyuk ask yasattı sonra evlendırdı. aramızda oyle bır durum yoktu kı, hıc olmamıstı kı. ama bı suru musterısı var onun genelde baskent unıden fılan gelıyolar. basak olayını da reklam yaptı, kız 2 kere gıtmıs dıye her gıdene '' ben gordum, ben soyledım '' fılan dıyodu.

bır de tunalıda sevda var, bılıyosunuz cogunz, oncekı sayfalarda okudum. tuhaf bı sekılde bı arksıma soyledıgı her sey ama her sey harfı harfıyen cıktı. bana dedıgı bısey cıkmamıstı. bı de yanında bı cocuk vardı adını hatırlamıyorum ona da bıkac arkadas gıtmıstık onun da dedıklerı cıkmamıstı. nisanla gülsüm diye iki kızkardes kızılayda hosda pıknıgın orda bı cafede bakıyordu, onların dedıgı cıkar. boyle dapdar bı merdıvenden cıkılıyor, turku cafe. ama adını hatırlayamadım :/

ben size bir sey söyleyim mi?ben artık fal baktırmayı düşünmüyorum gitmeyin kızlar bakın bazı arkadaslar da alışkanlık yapmış bir hafta da kaç falcıya gitmişler yapmayın kızlar baskasının enerjisini üzerinize almayın kendi iç sesinizi dinleyin rüyalarınızı yorumlatın onlar size yol gösterecekti..ben dün aksam bir sey paylastım gittiğim falcı herkese 's'lerden uzak durun demiş daha ne diyim ki...

(Falcıya, büyücüye, kâhine giderek, onların söylediklerine inanan, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.) [Taberani]

(Büyücüye inanan kimse, Cennete giremez.) [İ.Hibban]

(Gaibden haber vermek maksadı ile yıldız ilmi ile uğraşan kimse, büyücü gibi günaha girer.) [İ.Mace]

(Falcıya fal baktıran, onun sözüne inanmasa bile, kırk gün kıldığı namaz kabul olmaz.) [Müslim]

ama münevverin cinayetinin sırrını da Cerrah Belgin Kostaka giderek çözmüş Cemin yerini söylemiş sengözlerimebaksanab

ama münevverin cinayetinin sırrını da Cerrah Belgin Kostaka giderek çözmüş Cemin yerini söylemiş sengözlerimebaksanab

Aaaa öyle mii... Bilmiyordum.
Ama sonuç olarak şimdiki durumu bilme var yine işin içinde.
Gelecek bilinemiyor.

Bi apartmanda değilmi canım. 2. kat. Eşi alıyor insanları sıralıyo falan .. Eğer aynı kişiyse bahsettiğimiz bolca atıyor o kadın..

evet 2.katta bi yer kadın için medyum dediler bilmiyorum süürekli giden biriyle konuştum çıkmasa müdavimiyim demem heralde dedi

Sevda'ya ben de gittim. Onun isim tespiti çok güzel. Doğrudan isim veriyor.Daha sonrasında da Eylül'e gitmiştim. İkiside aynı konuda neredeyse aynı şeyleri söylemişti. Ama Sevda'nın gelecek konusunda söylediklerinin hiçbiri çıkmadı. Eylül bir kaç tane tutturdu. Ama asıl beklediğim durum için daha zaman var.

Ben sevdaya gittim üstelik 35 liraydı, ama nerdeyse hiçbirşey söylemedi, çok yuvarlak konuştu, şu an hayatında bir değişiklik var çok hayırlı olmuş dedi o kadar, isim, tarih, süre hiçbişey söylemedi, o yüzden 35 lirama acıdım ben

Ben sonunda figene gittim. ama söyliyim hiç memnun kalmadım yani en azından geçmişe yönelik benim hiç ama hiç yaşamadığım şeyleri sanki yaşamışım gibi söyledi. Benden önceki kıza baktığı falıda dinledim (yakında oturuyordum) kıza ailevi sorunların var filan dedi annenle baban anlaşamıyo falan fiştan sonra kız demez mi benim annem yıllar önce öldü babam başka biriyle evli diye ardından hemen lafı çevirip babanın üvey annenle sorunları var filan dedi sonra o kıza toprak grubu bi erkekle mutlu olcaksın dedi (bana da aynısını dedi) kısacası gittiğime çok ama çok pişmanım tövbe etmekten başım döndü bi daha da fal mal işim olmaz, Allah şaşırtmasın bir daha inşallah. Bence sizde gitmeyin kızlar hep laf oyunları, yalan dolan... Çook pişmanım çoook. Allah'ım affeder inşallah...

Figen fal olayından bunalmış herhalde artık. Herkese aynı şeyleri söylüyor.
Şaftı kayıyor kadının, o kadar çok gideni oluyor ki. Kendini yormamak için herkese sallıyor artık demek ki
ve isteyerek de bakmıyor bence. Son yorumlardan bunu anladım ben. Halbuki ben yaklaşık 2 yıl önce baktırdığım falımda dediği her şeyi yaşamıştım. Bana çok spesifik yorumları oldu gerçi sonradan gittiğimde de. Yani hiç pişmanlık duymadım kendisinden.

Bence Figen'i beğenmeyenler üzülmesin. Çok para vermediniz ne de olsa. Ben Mihriye'ye 30tl bayılmıştım salak gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben fala inanmam çok da korkarım ama madem sayfalar dolusu yazılmış bir arkadasım gitmişti baya etkilenmişti şimdi izmir 2.caddenin başında şu otobüs firmalarının oldugu sokakt bi kafe varmış net cafesi de varmış yanında böyle otantik hasırdan koltuklar varmış orda medyum mustafaya tarota ve kahveye baktırmış adam kahveyi açmadan bakmış baya etkilenmişti öncesinde de çiçek diye bi kadın varmış yine oralarda hangi cafe tam htırlayamadım ama kadın baya sallamış

pişmanlığım söyledikleri yanlış olduğu için mi bilemiyorum, arada bildiği şeylerde vardı tabii ama gittiğimden beri içimde bir huzursuzluk oluştu. kendimi hiç iyi hissetmedim sonuçta ben Allaha inanıyorum ve hergün ona dua ediyorum neden böyle bir şeye bulaştım dedim kendi kendime. bu sonuçta benim yaşadığım bir olay, benim iç dünyamla ilgili. kimi gider kendini iyi hisseder, kimi de kötü. demekki ben kötü hissediyorum ve bir daha fal olaylarına filanda girmeyi düşünmüyorum.

evet, ayın 22 ya da 23. de olacak dediği şey bugün oldu, gerçi önemli bişi değildi ama nitekim tam gününde oldu
OOOoooo süper bildi demek ki. Bana da dediği 1 kasımda belli olacak gerçi olumsuz bişey ama bakalım haber veririm. Dün tekrar Figen'e gittim. Çünki daha önce gittiğimde yoğunluktan konsantre olamadı gibi gelmişti. Yani falcılar arası uydu bağlantısı mı vardır nedir Eylülle tapatıp aynı şeyleri söyledi (şu pembe tablo). Ama bu bildiği ve gelecekte de olacağını söylediği şeyler spesifik o yüzden çok etkilendim. Özellikle de 2 kişi birden aynı şeyleri söylediği için. O da 29-30 ekim ve kasım 15-18 tarihlerini verdi. Eylül de kasım sonuna kadar (47 gün içinde) demişti.

Figen çok spesifik şeyler söyler hep bana da. İnşallah o pembe tablo gerçek olur senin için.

ben dün gene gittim eylüle. yeni tarihler de aldım. bana söylediği hiç bir şey daha önce söyeldikleri ile çelişmiyor. sonra figene gittim. evet resmen sözleşmiş gibi aynı tarihleri verip aynı şeyleri söylediler

Falcıların bu aynı şeyi söylemelerinin nedeni ilk falcının sözlerinden sonra o şekilde yoğun düşünüp diğerlerinin de bizim zihnimizden geçenleri okumaları olarak da yorumlanabilir belki de. Sonuçta genelde o anda düşündüklerimiz çıkıyor falda. Umarım değildir tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…