Rana merhaba.gul ikimizede ayni seyleri soylemis
arkadaşlar kızılayda asyam kafede,asya diye bir falcı varmış.bakıtan oldumu daha önce?
merhaba sizde dün bakıttınız sanırım...öğleyin karşılaşmış olabiliriz orda....öğle arası çok bekledim randevum vardı aslında fakat bir bayan oturdu benden önce onun falı neredeyse 1 saat sürdü...ben kalktım gidiyordum artık,mesaime geç kalıyordum..tamam bitti dediler...
Mesajinizi aldim. Çok teşekkür ederim. Cevap yazamıyorum çünkü henüz hakkım yok. Telefonla da bakar diye düşünmüştüm ben. Bakmıyor mu?
Tavsiye etmem. Asya hem çok pahalı hem de vaadleri boş. Parayı çok seviyor ve güzel vaadlerde bulunuyor. Ama çoğu boş. Gelecek hakkında hiçbir şey bilemiyor. Üstelik Türkiye'nin en iyi 4. medyumu diye kart bastırmış :) Samimi değil, dürüst değil. Çoğunu kafadan atıyor. 50 TL'ye bakıyor ama bazısından 75 TL. Günde 10 kişiye 50 TL'den baktığını düşününce ayda kazandığı para dudak uçuklatır.
Mrb verzogen sitedeki falla ilgili tecrübelerini her zaman paylaştığın için öncelikle tşk ederim yasemin hanmın telini özelden atabilirsen çok memnun olurum çünkü bir çok falcı denedim ben de hiç birinden de beklentilerim doğrultusunda net cvp alamadım
güel bakan kim anlamadım.yasemin mi eskişehir deki falcı mı?ben baktırdım kız çok güzel bakıyo benimkileri bildi
Ankaradaki falcı pınar hanımın(ykmnin arka tarafında ofisi) teli yok mu peki
tlf maalesef yok ama doğrumudur bilmem bir haber okudum gazetede onunla ilgili.eğer doğru ise sanırım bulamazsın
neden nasıl bi haber okudunuz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?