Ankara'daki Falcılar

inanırmısınız bana herdediği çıktı hemen hemen vallayeter o yüzden bu merakım size de öle olmadı mı

fal bakar mı bakmaz mı bilemiyorum.ben ofisine gittim ve uzun zamandır kimsenin uğramadığı belliydi.çünkü aylar öncesinin faturaları vs.. kapıda asılı duruyordu.

ben galiba 2007-2009 arası gittim düzenli.geçmişi ve anı cidden güzel biliyordu ama yemin ederim gelecekle ilgili ne söyledi çıktı mı çıkmadı mı hatırlamıyorum.uzun zaman sonra yeniden sıkıntıya düşünce gitmek istedim.tlf numarasını kaybettiğim için direkt ofisine gittim.ama durum bu şekilde

Arkadaşlar,
fal sepeti.com dan fal baktırıp memnun kalan varsa paylaşabilir mi?

Ben İlkay Gür'e baktırdım dedikleri aynen çıkıyor.Hiç boşa sokaklarda falcı aramayın.Yalnız şöyle bir duurm var ben kahve falı baktırmıştım artık kahve falı bakmıyor tarot bakıyormuş.

Konustunuz mu cok merak ettim

bende baktırdım ama dediğin gibi tarot baktı.27 martta bakmıştı en çok 20 gün içinde bir gelişme olacak dedi ama bakalım hayırlısı

ben ezgiye de baktırmıştım şuana kadar çıkan bişey olmadı
yani şu ana kadar verdiği tarihlerde olması gerekenlerden bişey yokk

nezahat önce postaneden 50 tl yatıracaksın sonra bakacağım dedi de müsait olamadı henüz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…