bana seni yillarca yanimda istiyorum kolay bulmadim kolay birakmam diyen adam bi anda aslinda seviyorum da asik olmayabilirim de eski segilimle de olabilirim buyuk konusmayim da vs vs sacmalayinca ben once cok agladim o karsimda aglayinca...e ayrildik eve geldim haliyle bak seviyoruz ikimizde gel yikmayalim dedim hayir dedi zorla mi buyuk konustum evet baslarda carpildim cok anlamlar yukledim ama olmuyo dedi ne olmuyo dedim bilmiyorum dedi e tabi bu hirsla uc dort mesaj attim sinirleniyorum ddi sustum.bir ay aramadm sormadm ama dogum gununde destan gibi msj yazdim sagol demis sadece demek ki beyninden tamamen silmis!simdi hazir silmisken ara hakaret et diyo seytan zor tutuyorum kendimi
bana seni yillarca yanimda istiyorum kolay bulmadim kolay birakmam diyen adam bi anda aslinda seviyorum da asik olmayabilirim de eski segilimle de olabilirim buyuk konusmayim da vs vs sacmalayinca ben once cok agladim o karsimda aglayinca...e ayrildik eve geldim haliyle bak seviyoruz ikimizde gel yikmayalim dedim hayir dedi zorla mi buyuk konustum evet baslarda carpildim cok anlamlar yukledim ama olmuyo dedi ne olmuyo dedim bilmiyorum dedi e tabi bu hirsla uc dort mesaj attim sinirleniyorum ddi sustum.bir ay aramadm sormadm ama dogum gununde destan gibi msj yazdim sagol demis sadece demek ki beyninden tamamen silmis!simdi hazir silmisken ara hakaret et diyo seytan zor tutuyorum kendimi
ben de gittim rukiye ye werdii tarihin üstünden 1 yıl gecti.neyse zaten ankara da neredeyse hepsine gittim.o bahsettiğim dürüst falcıyı soran arkadaşlar war.ben o çok iyi biliyor demedim sadece dürüstdedim.her ne kadar bazı arkadaşlar ezgi yi beğenmemişse bile bana göre şu an piyasada en iyi bilen o.zamanı çok dikkate almazsanız dedikleri çıkıyor.bana nokta atış gün werdii de oldu çıktı da.ama yuwarlak werdiği süreler de oldu.ezgi nin fal bakışı çiğdem e benziyor.komşu falı gibi.ama dediklerinin çok büyük kısmı çıkıyor.çiğdem de mahalledeki teyzeler gibi bakardı.ama gün saat bile werirdi we olurdu.neyse o şimdi kayıp.ama ezgi ye dikkat edin derim.mesajlarımı takip edenler de bilir ki falcıları en zalim tawrımla yere wuranlardan biriyim.hiç hoşgörüm yoktur sahtekarlara.yeni okuyanlar için yazıyorum.reklam fln yapacak biri değilim yaniMetumetu ozel msj kutun dolmus burdan yaziyorum:
Ben fal cafe rukiyeye cok gidiyodum. 20 liraya bakiyodu. Gercekten dediklerini de yasiyodum. Taniscaksin dedi tanistim. Yuzuk dedi, taktik. Ama bu adam senin kaderin evlenceksin demisti. Ayrildik. Son iliskim icin de ariycak seni demisti, arayan soran yok. Bi daha da gitmedim ben de. Aslinda cok iyi bi falciydi, bozdu kendini. Direkt isim veriyor yalniz, bu kismi cok iyi... Ama inanilmaz kisa bakiyor, degmiyor 20 liraya o sure.
Ha bir de, her gittiginde soyledigi seyler var, dediklerini unutmuyo gercekten. Deniz kenarinda yasayacaksin dedi durdu. Su an gayet denize kel alaka bi ilde yasiyorum ama erkek arkadasimin biz evlenince yasamak istedigi sehir deniz kenari...
sorma sorma.o şeytan banda çok şey diyor ama tutuyorum kendimi.madem bitti bari içimdekileri kusayım öyle bitsin diyorum ama olmuyor.
ben de gittim rukiye ye werdii tarihin üstünden 1 yıl gecti.neyse zaten ankara da neredeyse hepsine gittim.o bahsettiğim dürüst falcıyı soran arkadaşlar war.ben o çok iyi biliyor demedim sadece dürüstdedim.her ne kadar bazı arkadaşlar ezgi yi beğenmemişse bile bana göre şu an piyasada en iyi bilen o.zamanı çok dikkate almazsanız dedikleri çıkıyor.bana nokta atış gün werdii de oldu çıktı da.ama yuwarlak werdiği süreler de oldu.ezgi nin fal bakışı çiğdem e benziyor.komşu falı gibi.ama dediklerinin çok büyük kısmı çıkıyor.çiğdem de mahalledeki teyzeler gibi bakardı.ama gün saat bile werirdi we olurdu.neyse o şimdi kayıp.ama ezgi ye dikkat edin derim.mesajlarımı takip edenler de bilir ki falcıları en zalim tawrımla yere wuranlardan biriyim.hiç hoşgörüm yoktur sahtekarlara.yeni okuyanlar için yazıyorum.reklam fln yapacak biri değilim yani
Benim nacizane tavsiyem kimseye mesaj falan atmayın. İyice şımarıyorlar. Gelecek adam paşa paşa gelir. Çoğu da gelir. Ama geldikleri zaman siz onları ister misiniz bilmem. Umarım ki o zaman geldiğinde siz başkalarıyla o kadar mutlu olursunuz ki ya da ( haddim olmayarak söylüyorum) aklınız başınıza nihayet gelmiş olur ki yüzlerine bile bakmazsınız...[/Q
aklım başımda aslında ama şu son lafları edememe hırsı varya.yok sayılma duygusu.işte o beni insanlıktan çıkarıyor.
Benim nacizane tavsiyem kimseye mesaj falan atmayın. İyice şımarıyorlar. Gelecek adam paşa paşa gelir. Çoğu da gelir. Ama geldikleri zaman siz onları ister misiniz bilmem. Umarım ki o zaman geldiğinde siz başkalarıyla o kadar mutlu olursunuz ki ya da ( haddim olmayarak söylüyorum) aklınız başınıza nihayet gelmiş olur ki yüzlerine bile bakmazsınız...[/Q
aklım başımda aslında ama şu son lafları edememe hırsı varya.yok sayılma duygusu.işte o beni insanlıktan çıkarıyor.
Evet o kötü bir duygu. Ama sabırlı ol. Sen arama. Bırak o arasın bulsun seni. O daha iyi bir intikam. İnsan takıntı yaptıkça etrafındakileri de göremiyor. Sen böyle bir adamı düşünüp dururken belki de daha iyilerini kaçırıyorsun.
Evet o kötü bir duygu. Ama sabırlı ol. Sen arama. Bırak o arasın bulsun seni. O daha iyi bir intikam. İnsan takıntı yaptıkça etrafındakileri de göremiyor. Sen böyle bir adamı düşünüp dururken belki de daha iyilerini kaçırıyorsun.
en son 21 martta aradım zaten.dahada aramadım arayacağımıda sanmıyorum.olay tazeyken insan aramayı kendinde hak görüyor.ama zaman geçtikçe o hakta gidiyor sanki elinden.arasam da ne diyeceğim ki.demek istediklerimi boğazımda düğümledi zaten.1 ayda neredeyse 5 kilo verdim.özel sektörde çalışıyorum ve neredeyse işimi kaybedeceğim.1 aydır kendimi saldım gitim.herkes farkında bir anormallik olduğunun.açıklamada yapamıyorum.
keşke senin kadar iradeli olabilsem.ama güçlü olmak için içimin soğumasına ihtiyacım var.
5 dk ya ihtiyacım var.gelince bir şeyler yazacağım.burada mısın?
yazayım hemen bekle azcıkSevgili Metumetu, uzunca yazdım dediğiniz mesaj gelmemiş ilgilenirseniz çok sevinirim. Bekliyorum hoşçakalın.
en son 21 martta aradım zaten.dahada aramadım arayacağımıda sanmıyorum.olay tazeyken insan aramayı kendinde hak görüyor.ama zaman geçtikçe o hakta gidiyor sanki elinden.arasam da ne diyeceğim ki.demek istediklerimi boğazımda düğümledi zaten.1 ayda neredeyse 5 kilo verdim.özel sektörde çalışıyorum ve neredeyse işimi kaybedeceğim.1 aydır kendimi saldım gitim.herkes farkında bir anormallik olduğunun.açıklamada yapamıyorum.
Yok yok. Salma kendini. Kendine yapıyorsun. Bak bahar geldi. Çık dışarı dolaş. İlla sevgili lazım değil insanın yanına bu güzel havanın tadını çıkartmak için.
sağol canım.iyiyim.zaten eskide kalmış bir olay.yeni değil kicanım önceki mesajlarını okudum.eşinin vefat ettiğini yazmışsın.öncelikle başın sağolsun Şimdi nasılsın ?Toparlanabildin mi?
sağol canım.iyiyim.zaten eskide kalmış bir olay.yeni değil ki
kusura bakacak bişey yok güzelim:) sen iyi olmaya bak.ezgi iyi şeyler dediyse azcık sabret bekle derim benzamanını bilemediğim için sordum.kusuruma bakma canım
kusura bakacak bişey yok güzelim:) sen iyi olmaya bak.ezgi iyi şeyler dediyse azcık sabret bekle derim ben[/QUOT
ezgiyi bana fal bakarken görseydin sen beni döverdin resmen :)
kusura bakacak bişey yok güzelim:) sen iyi olmaya bak.ezgi iyi şeyler dediyse azcık sabret bekle derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?