belki haklıdır.o insan da şu an kararsızlık çekiyor olabilir.sen oun ne düşündüğünü bilemezsin ki.koşarak gelmese de zaten gelecek birgün.adam şöyle sıkıntıda böyle sıkıntıda sen neyin derdindesine getirdi resmen.sıkıntılarını atlatsın bu adam koşa koşa gelecek sana.ayrılık falan yok dedi nerdeyse
belki haklıdır.o insan da şu an kararsızlık çekiyor olabilir.sen oun ne düşündüğünü bilemezsin ki.koşarak gelmese de zaten gelecek birgün.
belki haklıdır.o insan da şu an kararsızlık çekiyor olabilir.sen oun ne düşündüğünü bilemezsin ki.koşarak gelmese de zaten gelecek birgün.
benim mesaj hakkım yok henüz.sizin varsa siz gönderebilir misiniz numarayı ve kaça bakıyor?
yok iyi dememişsin:)umut werip werip kenara cekilip azcık oynasaydın bence.yaşasın kötülükkk.bu da arıyacak merak etme.bir yazı okumuştum çok güzeldi.şöyleydi...erkekler maymuna benzer,yeni bir dalı tutmadan elindeki dalı bırakmaz...seninki de bence birileri egosunu şişirmiştir tura cıkmıştır.hiç tasalanma az çöplükte dolansın sonra gelecek sanaiyi demiş miyim :)
Mustafa beye bende baktırdım tozlupembenın numarasını vermeye nıyetı yok sanırım ben vereyım numarasını 05466820088 tarot baktırmıstım 40 lira almıstı yanında iskambilde bakmıstı ama randevu al aynı zamanda makyözlük de yapıyo
Mustafa beye bende baktırdım tozlupembenın numarasını vermeye nıyetı yok sanırım ben vereyım numarasını 05466820088 tarot baktırmıstım 40 lira almıstı yanında iskambilde bakmıstı ama randevu al aynı zamanda makyözlük de yapıyo
bnde genç bi bayana baktırdm güzel bakıyo rüyalarma kadar söledi gerçekten şoka uğradım
yok iyi dememişsin:)umut werip werip kenara cekilip azcık oynasaydın bence.yaşasın kötülükkk.bu da arıyacak merak etme.bir yazı okumuştum çok güzeldi.şöyleydi...erkekler maymuna benzer,yeni bir dalı tutmadan elindeki dalı bırakmaz...seninki de bence birileri egosunu şişirmiştir tura cıkmıştır.hiç tasalanma az çöplükte dolansın sonra gelecek sana
telefonda mı yüzyüze mi baktı? tel.de bakıyorsa alalım numarasını zahmet olmazsa
yüzyüze bakıyo vede gerçekten iyi bakıyo
kimmiş ?neredeymiş? kaça bakıyormuş ? dediklerinden çıkan var mı? ayyyyyyy bir sürü şey daha işte.... :)
valla sen sen falcılardan iyi geldin bana :)
gelir inşallah ne diyeyim...
ne verirsen bakıyo bazen istisna suyada bakıyo yalnız suda kendiniz görüyosunuz eskişehir alanönü parkın orda
telefonla şeettirsek bakmaz mı? güreşe doyamadık daha:) yenene kadar dewam:)ne verirsen bakıyo bazen istisna suyada bakıyo yalnız suda kendiniz görüyosunuz eskişehir alanönü parkın orda
bi rahat ol tatlım:) sen aradıkça kendini kıymetli bir gübre sanıyor.sana gelirse nasılsa anahtar paspasın altında diye düşünüyor şimdi.ona kendini değersiz hissettir bundan iyi ceza mı olur.?bu işler satranc gibi
valla 3-5 gün önce olsaydı değil eskişehir uzaya giderdim fal için.ama içimden hiç gelmiyor nedense.neredeyse 1 aydır kusacam artık faldan falcıdan.birde kahveyi hiç sevmem,zaten yemek yiyemiyorum,aç aç kahve içmekten içim dışıma çıktı.bir teselli arıyoruz ama daha çok batıyoruz sanki
telefonla şeettirsek bakmaz mı? güreşe doyamadık daha:) yenene kadar dewam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?