Ankara'daki Falcılar

adam şöyle sıkıntıda böyle sıkıntıda sen neyin derdindesine getirdi resmen.sıkıntılarını atlatsın bu adam koşa koşa gelecek sana.ayrılık falan yok dedi nerdeyse
belki haklıdır.o insan da şu an kararsızlık çekiyor olabilir.sen oun ne düşündüğünü bilemezsin ki.koşarak gelmese de zaten gelecek birgün.

belki haklıdır.o insan da şu an kararsızlık çekiyor olabilir.sen oun ne düşündüğünü bilemezsin ki.koşarak gelmese de zaten gelecek birgün.

o kişi benim erkek arkadaşım olarak değil ama ailem tarafından da tanınıyordu.adamla kavga gürültü bitti dedik.ama ben gene krizlerdeyim.ara ara açmaz hatta telefonumu engellemişti.arada uzun zaman sonra ablamı aramış nasılsın falan diye tabi benide soruyor.ablam aradan bir kaç gün geçtikten sonra söyledi bana.ablama resmen düşman oldum nasıl hemen söylemezsin diye

sonra ablama bulaşmaya başladım.aradı mı,aradıda bana söylemiyor musun diye.sonra atlattım ben bu durumu.aradan 2 yıl kadar geçti adam beni aradı.ben buz gibiydim ama.kahve içelim falan dedi.neyin kahvesini içicez.sen bittin gittin dedim.benim sana en çok ihtiyacım olduğunda sen benim telefonumu engellemiştin.kahve içerken bunu mu yad edeceğiz dedim.bende çok sıkıntılıydım vs dedi.bende sıkıntılıydım.derdi veren sendin ben yine senden çare bekledim ama elinin tersiyle itmiştin beni dedim.sonra ben tlf numaramı falan değiştirdim ve tlf nomu bulabileceği hiç bir yer yokken yine aradı buldu beni.yine aynı fasıl konuşmalar.3-4 gün önce tekrar aradı.eski günlere dair aklına hiç mi bir şey gelmiyor dedi.valla gelmiyor dedim.hatta düşününce sen hayatıma girmişmiydin onu bile hatırlamıyorum dedim.

Son düzenleme:
benim mesaj hakkım yok henüz.sizin varsa siz gönderebilir misiniz numarayı ve kaça bakıyor?

Mustafa beye bende baktırdım tozlupembenın numarasını vermeye nıyetı yok sanırım ben vereyım numarasını 05466820088 tarot baktırmıstım 40 lira almıstı yanında iskambilde bakmıstı ama randevu al aynı zamanda makyözlük de yapıyo

iyi demiş miyim :)
yok iyi dememişsin:)umut werip werip kenara cekilip azcık oynasaydın bence.yaşasın kötülükkk.bu da arıyacak merak etme.bir yazı okumuştum çok güzeldi.şöyleydi...erkekler maymuna benzer,yeni bir dalı tutmadan elindeki dalı bırakmaz...seninki de bence birileri egosunu şişirmiştir tura cıkmıştır.hiç tasalanma az çöplükte dolansın sonra gelecek sana

1.ci msj we bir tlf numarası:))bi yürüyün gidin ya!!!!

bnde genç bi bayana baktırdm güzel bakıyo rüyalarma kadar söledi gerçekten şoka uğradım

valla sen sen falcılardan iyi geldin bana :)

gelir inşallah ne diyeyim...

valla sen sen falcılardan iyi geldin bana :)

gelir inşallah ne diyeyim...

bi rahat ol tatlım:) sen aradıkça kendini kıymetli bir gübre sanıyor.sana gelirse nasılsa anahtar paspasın altında diye düşünüyor şimdi.ona kendini değersiz hissettir bundan iyi ceza mı olur.?bu işler satranc gibi

ne verirsen bakıyo bazen istisna suyada bakıyo yalnız suda kendiniz görüyosunuz eskişehir alanönü parkın orda

valla 3-5 gün önce olsaydı değil eskişehir uzaya giderdim fal için.ama içimden hiç gelmiyor nedense.neredeyse 1 aydır kusacam artık faldan falcıdan.birde kahveyi hiç sevmem,zaten yemek yiyemiyorum,aç aç kahve içmekten içim dışıma çıktı.bir teselli arıyoruz ama daha çok batıyoruz sanki

doğru söylüyorsun ama bizim onunla ortak hiçbir şeyimiz yok.biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz.şu an ölse haberim olmaz ben ölsem onun haberi olmaz.ne yaptığını bilmediğim gibi haber alacak bir kaynağımda yok,ve o da benden haber alamaz.gerçi onun çok samimi olduğu bir arkadaşının tlf numarası var bende ama hiç aramadım,aramayı aklımdanda geçirmedim.ben belki o kişiye arattırır falan diyede bekledim ama, yok anam yok.adam unuttu beni

zaten kahveyi içip foğtarafını koyup yorumlarmısınız diyip yorumluyo ama haber vermeniz lazım telefondan öle bakması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…