doğru söylüyorsun ama bizim onunla ortak hiçbir şeyimiz yok.biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz.şu an ölse haberim olmaz ben ölsem onun haberi olmaz.ne yaptığını bilmediğim gibi haber alacak bir kaynağımda yok,ve o da benden haber alamaz.gerçi onun çok samimi olduğu bir arkadaşının tlf numarası var bende ama hiç aramadım,aramayı aklımdanda geçirmedim.ben belki o kişiye arattırır falan diyede bekledim ama, yok anam yok.adam unuttu beni
1.ci msj we bir tlf numarası:))bi yürüyün gidin ya!!!!
onunla yaşadıklarını deil..sana bu yaşattıklarını düşün...o kadar değer wer ona
ilgisi yok.üzülme diyorum.senin üzüldüğünü bildii halde buna gönlü razı oluyorsa o insan için üzülme diyorum.o gelir de sen ister misin bakalım?seninde umutların tükenmeye başladı değil mi bana dair :)
ilgisi yok.üzülme diyorum.senin üzüldüğünü bildii halde buna gönlü razı oluyorsa o insan için üzülme diyorum.o gelir de sen ister misin bakalım?
orasıda meçhul işte.
bu arada biraz önce telwe.com da birine fal baktırdım.valla attıysada sağlam attı.çok şaşırdım
nasıl baktı? telefon mu? önerirsen hemen atlıycam şimdi:)ayrıca 5 msj daha yazarsan özel msj hakkın oluşuyor.
ismi neydi falcının? kaç lira alıyorlar?ya telefonda değil.dün akşam burada okudum.bir iki isim vermişler iyi falan diye.bende onlardan birine gönderdim kartları bekliyorum.uyuzu 1 saat bekledim bakmayınca falcıyı değiştirdim.falcı yorumlarına baktım seçtim birini.bana kalırsa ne ezgi ne gül ne o ne bu. vallahi çok şaşırdım.
ismi neydi falcının? kaç lira alıyorlar?
ismi neydi falcının? kaç lira alıyorlar?
ismi neydi falcının? Kaç lira alıyorlar?
ne yaptın canım ?
sonra ablama bulaşmaya başladım.aradı mı,aradıda bana söylemiyor musun diye.sonra atlattım ben bu durumu.aradan 2 yıl kadar geçti adam beni aradı.ben buz gibiydim ama.kahve içelim falan dedi.neyin kahvesini içicez.sen bittin gittin dedim.benim sana en çok ihtiyacım olduğunda sen benim telefonumu engellemiştin.kahve içerken bunu mu yad edeceğiz dedim.bende çok sıkıntılıydım vs dedi.bende sıkıntılıydım.derdi veren sendin ben yine senden çare bekledim ama elinin tersiyle itmiştin beni dedim.sonra ben tlf numaramı falan değiştirdim ve tlf nomu bulabileceği hiç bir yer yokken yine aradı buldu beni.yine aynı fasıl konuşmalar.3-4 gün önce tekrar aradı.eski günlere dair aklına hiç mi bir şey gelmiyor dedi.valla gelmiyor dedim.hatta düşününce sen hayatıma girmişmiydin onu bile hatırlamıyorum dedim.
uzun bir tlf geldi konudan koptum.şimdi bakıcam.önce üye olmak lazım sanırım da ödemeyi neyle yaptın
Hepsi aynı valla bunların:)
Anlatsam inanmazsınız:)
aman eskileri boş ver.bu gelsinnnnn
tunaya gönderdim de fal maile mi gelecek.yazılı mı sesli mi bilmiyorum.nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?