Ankara'daki Falcılar

onunla yaşadıklarını deil..sana bu yaşattıklarını düşün...o kadar değer wer ona

ilgisi yok.üzülme diyorum.senin üzüldüğünü bildii halde buna gönlü razı oluyorsa o insan için üzülme diyorum.o gelir de sen ister misin bakalım?

orasıda meçhul işte.
bu arada biraz önce telwe.com da birine fal baktırdım.valla attıysada sağlam attı.çok şaşırdım

Son düzenleme:
ya telefonda değil.dün akşam burada okudum.bir iki isim vermişler iyi falan diye.bende onlardan birine gönderdim kartları bekliyorum.uyuzu 1 saat bekledim bakmayınca falcıyı değiştirdim.falcı yorumlarına baktım seçtim birini.bana kalırsa ne ezgi ne gül ne o ne bu. vallahi çok şaşırdım.

ismi neydi falcının? kaç lira alıyorlar?

Hepsi aynı valla bunların:)

Anlatsam inanmazsınız:)

uzun bir tlf geldi konudan koptum.şimdi bakıcam.önce üye olmak lazım sanırım da ödemeyi neyle yaptın

TLF İLE YAPTIM.yalnız hop diye alma kredileri.baktırmak istediğin kişiyi bul fiyatına göre kredi al.birde soru sorarken dikkat et.orada linkler var herhes görsün mü falan diye.ben onu seçmeyi unutmuşum ana sayfada armut gibi duruyordu sorduğum ''o da beni özlüyor mu?'' sorusu.hemen farkettimde sildim valla

Son düzenleme:
adamin beni sildigini bugun anladim ben de benim uzuldugumu soyleyen bi arkadasa konusacak bisey yok demis arkadasim bu kiz yarin sinava girecek agliyo hep bi sans taniyin birbirinize demis yok demis...ben zaten zor atlatmistim ondan once iyiydim yine alt ust oldum.benim aci cektigimi bilip hala kilini kipirdatmayan ustune konusacak bisey yok diyen adama ne denir agliyodu bide bu ayrilirken! fal ne care falci ne care.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…