Ankara'daki Falcılar

yarın bi kahve içmek istiorum ben :) ztn 5 tl, suzan mı kaan mı tryamour ve kleopatra sizin yorumlarınıza güveniorum :):)

yarın bi kahve içmek istiorum ben :) ztn 5 tl, suzan mı kaan mı tryamour ve kleopatra sizin yorumlarınıza güveniorum :):)

Kaan ve suzan abla ikisi de çok kısa fal bakıyorlar ben ikisinden de çok memnun kaldım ama adam gibi düzgün bir sey istiyorum dersen figen ablaya git derim 10 lira kahve+fal 1 lirasını da alıyor ben memnun kaldım figen abladan ...ama erken git

kleopatra sana da saçmaladığını söylemiştin Suzan'ın... Neyinden memnun kaldın peki?
Neyi bildi?

figen nerdeydi :s

evim cafede sölediğim bayanın adı tuğbaymış..sevda hanımıda önerebilirim bilme konusunda,ama beklediğim olayı oda aynı şeyi söyledi 3 hafta verdi oda..

kızlar uzun zamandır fal baktırmmıyorum bu ara baktırmak istiyorum kaana gittim ben tarotta baktırdım hrşey iyi olacak dedi söylediği bir iki şeyde çıktı ama hatırlamıyorum falı arkadaşım yanımdaydı o hatırlattı kaan söylemişti diye . Kendiside baktırdı ve ona söylediği özellikle birşey baktığı gün daha eve gitmeden arkadaşım aradı bak çocuk bildiye :))))) eylüle artık gitmicem son iki gitmemde bayağı saçmaladı ilki süperdi ama demekki en fazla 2 kez gitmek gerek.
şimdi kime gideyim ben ?

ben de kaanı merak ediyorum, baya bi popülerleşmeye başladı :) ama figeni de merak ediyorum. kleopatra tavsiye etmişti, yarın belki deneyebilirim. kaanı yerinde bulmak zor oluyor mu peki ??

bende suzan a gittim valla kaanda figende aynı şeyi söylüyor biri girecek hayatına falan hala olan bişey yok, iş konusunu kaan söyledi hemde şehir olarak artık fal faslını kapattım ben baktırınca umutlanıyorsun sonrasıdada hayal kırıklığı yaratıyo bende

ben brz ara verdim ( 10 gün kadar ) ve merak ettigimden figene baktırdım, o da aynı şeyi söyleri. zaman geçio, falcıların söledikleri değişmio ama gelişen bi olay da yok, gerçi dedikleri zamanlar gelmedi henüz, önemsiz dedikleri bişe çıktı ama, bakalım asıl önemli olayın olmasını beklioruz, olacak mı

kızlarrr öle 5 meş verene kadar heline 20 mi verin neler olcagını görün tek tavsiyem bu size

helin şişman esmer iki çoçugu olan bir bayanmı o ise ben ona çok gittim yüz tane şey söylerdi Bir tanesi tutardı . Figen fena bakmıyor ama beyninizdekileri söylüyor gibi , Kaan bende gelecekle iligili bir şeyi bildi İki gün sonra dediği şey oldu Ama oda ayrıntılara giremiyor

o zaman helin hakkında yazdıklarını bir daha gözden geçir fesat demeden önce. düpedüz reklam yapıyorsun. üstelik heline gidip de memnun kaldım diyen olmadığı halde ısrarla helin diyorsun

kızlar selam,

Yıldız'a gideyim diyodum ama sanırım çok metheden olmadığından kafama esti bugün akşam figen e gittim. Cidan cafe'de kapalı bir kadın. akşam 6 gibi gittim 15 dakika falan sürdü falı, ama çıkarken garson dedi ki akşam saatlerinde böyle oluyor gelmeden bir arayın saat 12 ile 4 arası gelin o zaman daha detaylı daha güzel olur bundan sonra böyle yapın deyip kartını verdi.

Gelelim Figen'i yorumlamaya evet baya baya şuanki durumu söyledi olduğu gibi ne düşünüyorsam, fal boyunca ağzımı açamadım, ipucu vermedim bikaç yerde bişeyler söylecek oldum susturdu, dur daha anlatcam sen söyleme bi diye. geleceğe yönelik merak ettiğim şeyleri anlattı kendince tarih verdi çok uzak değil verdiği tarih, Eylül tarih verirken uzun bir zaman dilimi içerisinde demişti o yüzden spesifik bi tarihi yoktu hani "son kullanma tarihi" gibi konuşmuştu dedğim şeyler şu şu tarihe dek herhangi bir gün olacak diye. Figen direk 3 tarih verdi. bekleyip göreceğim olursa buraya yazarım :) Diyebilirim ki Figen en azından Bahçeli'de ki gül gibi ağzından laf kopartmaya çalışıp acayip sallamıyor, gördüklerini söylüyor.

Tarih konusunda başarılı mı peki Figen? Deneyeniniz var mı?

Ha bi de ekliyim cidan cafe deki figen dışında esmer toplu bir bayan var oturduğum yere çok yakın oturuyodu 2 kıza baktı ve sanırım kızlardan biri pek memnun kalmadı, kadını düzeltti sürekli aklınızda olsun.

Figen'i çok severim ben. Beni en çok şaşırtan, falları en çok çıkan o olmuştur.

Figen'in dediği tarihler tutmaz. Bana Eylül'de sevdiğim insanla iletişimi koparacağımı söylemişti ama Temmuz'da bitti mesela. Daha hatırlayamadığım şeyler de var... Dedikleri olur ama dediği tarihte olmaz.
Bana öyleydi yani. Başkası için değişebilir bu durum.

Anladım canım, yani diyorsun ki bir şekilde oluyor ama tarihlerde sapmalar var çok uzak olmasa da. peki bişi daha sorcam şimdi Figen e göre süper oluyo her şey harika inanılmaz sonucunda bütün sıkıntılarım da bitiyor. pembe tablo ötesi hatta :) herkese mi böyle?

Hayır hiç sanmıyorum. Bana bunalıma gireceksin bir daha gibi bir yorumu bile olmuştu hatta. Sıkıntıların devam edecek bir süre daha gibi şeyler de demişti. Hatta kaza geçireceksin gibi şeyler söylediği de oldu tanıdıklara. Yani ne hissederse ve görürse onu söylüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…