yarın bi kahve içmek istiorum ben :) ztn 5 tl, suzan mı kaan mı tryamour ve kleopatra sizin yorumlarınıza güveniorum :):)
Kaan ve suzan abla ikisi de çok kısa fal bakıyorlar ben ikisinden de çok memnun kaldım ama adam gibi düzgün bir sey istiyorum dersen figen ablaya git derim 10 lira kahve+fal 1 lirasını da alıyor ben memnun kaldım figen abladan ...ama erken git
figen nerdeydi :s
kızlar uzun zamandır fal baktırmmıyorum bu ara baktırmak istiyorum kaana gittim ben tarotta baktırdım hrşey iyi olacak dedi söylediği bir iki şeyde çıktı ama hatırlamıyorum falı arkadaşım yanımdaydı o hatırlattı kaan söylemişti diye . Kendiside baktırdı ve ona söylediği özellikle birşey baktığı gün daha eve gitmeden arkadaşım aradı bak çocuk bildiye :))))) eylüle artık gitmicem son iki gitmemde bayağı saçmaladı ilki süperdi ama demekki en fazla 2 kez gitmek gerek.
şimdi kime gideyim ben ?
bende suzan a gittim valla kaanda figende aynı şeyi söylüyor biri girecek hayatına falan hala olan bişey yok, iş konusunu kaan söyledi hemde şehir olarak artık fal faslını kapattım ben baktırınca umutlanıyorsun sonrasıdada hayal kırıklığı yaratıyo bende
beren, senin bu kadar helin reklamı yapmanı anlamış değiliz... haberin olsun
Figen'i çok severim ben. Beni en çok şaşırtan, falları en çok çıkan o olmuştur.
Figen'in dediği tarihler tutmaz. Bana Eylül'de sevdiğim insanla iletişimi koparacağımı söylemişti ama Temmuz'da bitti mesela. Daha hatırlayamadığım şeyler de var... Dedikleri olur ama dediği tarihte olmaz.
Bana öyleydi yani. Başkası için değişebilir bu durum.
Anladım canım, yani diyorsun ki bir şekilde oluyor ama tarihlerde sapmalar var çok uzak olmasa da. peki bişi daha sorcam şimdi Figen e göre süper oluyo her şey harika inanılmaz sonucunda bütün sıkıntılarım da bitiyor. pembe tablo ötesi hatta :) herkese mi böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?