ben cuma 5te falan gttim ordaydı
Tryamour arkadasım sen bana Figen ablayı demiştin ben de sana Dilça Cafedeki Suzan Abla'ya git derim 5 liraya kahve falı baksın kısa ve öz konuşuyor Kaan'ı falan boşverin kızlar şimdi eger gitmediyseniz Suzan Ablayı deneyin 6 saat içerisinde gerçekleşecek dediği olay gerçekleşti ve daha öncede bir arkadas yazmıstı çıktıgını ...
Bu arada Dilca cafede daha önce bir tarot falı baktırmıstım o ablayı sordum gitmişo da çok güzel fal bakıyordu ...
kaan da suzanda bana aynı şeyi dediği için aynı derim ben :) ama suzan ablaya gittiğimde 8 inde haber alcaksın demişti ve gayet ii bi haber demişti ben tam tersi bi haber aldım daha öncede sölemiştim.kuzenimin zoruyla haftasonu tekrar gittim bana yine buluşma var dedi.kaan a gelince kuzenime çok ii baktı bi önceki gece aile tartışmasına kadar söledi ama bana o kadarda bakamadı,kişilğimle ilgili baya söledi onuda hepsi söleyebiliyo zaten :) eğer 5 vericem diosan içlerinde en güzeli karanfilin ilerisinde ata iskenderin çaprazında 2. katta evim kafe var orda bi kadın var o ii bakıyo sarışın adı yanılmıyosam tuğba.aynı yerde sevda da var ama ona yer bulman zor randevu bile bulunmuyo..
Suzan'a gitmeyin bence. Bir daha belirtiyorum bunu. Ne dedi, ne demeye çalıştı, ne yaptı hiç anlamadım ben. Bir de görüşmelerini yap sonra yine gelirsin tamam mı diyor yaa...Bu güven nedir anlamıyorum ki? Bir şey için de önce olacak dedi, sonra boşver sen onu dedi, ardından bir daha olacak olacak dedi. Bu ne şimdi?
Saçma sapan şeyler işte...
Yok canım senin bir kabahatin yok. Diğer arkadaş da yazmıştı çıktığını. Zaten bir daha gitmeyi düşünüyordum kesin olarak ama yine fos çıktı. Gerçi bir konuda tüm falcılarla aynı şeyi söyledi ama diğerinde saçmaladı iyice. Bir de hayatımda biri varmış gibi konuştu önce, sevgilim yok deyince o zaman çok yakında olacak dedi. :s Kıvırmak mı bu yoksa gerçekten az bir zaman sonra ilişki mi yaşayacağım bilemedim. :// Çok çelişkili şeyler söyledi bir konuda o yüzden hoşuma gitmedi. Olsun 5tl zaten. Problem değil. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?