arkadaşlar ankara kızılay da kaan diye falcı bi çocuk var mükembel fal bakıyo resmen herşeyimi bildi pozitif enerji veriyo kesinlikle tavsiye ederim ayrıca tarot falında inanılmaz kızılayda konur 2 sokakta numarada EHL-İ KEYF cafede tavsiye ederim.
ipek_bal sanırım çok iyi anlıyorum seni :) bende 2 aydır aynı durumdayım orda burda buluyorum kendimi neyseki su falı kadar açılmadım :) çarşamba gidicem diyoodum bugün gene kendimi bi yerde buldumama toplasan senden daha çok para döktüm 2 ayda yine :) ayrıca daha önce su falı baktırdım şansıma ankara cafe de bi abla bakıyodu 20 tl ye baktırdım ama 1 hafta sonra antalyaya gidicekti öle ucuza denk geldim bide rica etmiştik arkadaşımla.ama öle duayla bakmadı para attık suya dilek tutup 2 sene önceydi baya bişi sölemişti..ama aklım şu rukiyeye gidiyo bide ben pınar a baktım bugün tara kuaför diye bi yerde bulamadım bulsam girer sorardım ben büroya :))
hnfkbr, rukiyeyi tavsiye edebilirim. fiyatı da uygun, ve gerçekten de isim bilmede başarılı. aslıya gittigime pişman oldum şimdi bak, keşke brz daha araştırsaydım gitmeden:)
pınarı ben de merak ediorum bi de şu kaanı merak ettim bak şimdi :) ama uzun bi süre baktırmıcam, baya bi tükettim fal merakımı bu aralar.
ama rukiyenin dedigi bişe çıktı gibi diebilirim. 2 haftası var araması için dedi, bugn ayrılalı 2 hafta doluo gerçi rukiyenin fal bakmasından daha 1 hafta bile geçmedi ama sanki bi gelişme oldu gibi, bilmiorum zamana bıraktım bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?