Ankara'daki Falcılar

tabelası fln olsa keşke, böle de sarı çizmeli mehmet ağa gibi de gidilmez ki :/

Valla bilemedim 2 bina şansımız var girşi katında 4 er daire olsa etti 8 daire bunlardan 3-4 tanesi iş yeeri olsa kalır 5-4 tane daire şansımı denemeyi düşündüm ama tek başıma cesaret edemedim...

Valla bilemedim 2 bina şansımız var girşi katında 4 er daire olsa etti 8 daire bunlardan 3-4 tanesi iş yeeri olsa kalır 5-4 tane daire şansımı denemeyi düşündüm ama tek başıma cesaret edemedim...

haklısın vala, öle her yere girmemek lazım :) şu bayram geçsin de, belki hala düşünüo olursak bigün deneyebiliriz uyan arkadaşlar olursa...

yaa ben bi üst sokakta deli danalar gibi aradım heheh :):) evet çok ii olur bayram sonu bencede çünkü ben aklıma koydum

içimden bir his yine aynı şeyi duyucaksın dio ama neyse, aslı yıldıza da su falı baktırdım ben , ama o kadının pek iyi yorumları yok, baktırmasa mıydım die düşünüorum. ama bi şekilde yapmış ününü, vardır bildigi şeyler die de düşünüorum, amaaan ne bilim işte

ya bende baktırmasaydım ı aklıma getirmemeye çalışıorm hep çünkü dedğin gibi aynı şeleri sölüolar..bide ben fazla aklımızdakini sölüo kısmına inanmıyorum çünkü ben onların söylediğinin tam tersini düşünüyorum hep

ben de hepsi de aklımızdan geçeni hissedemez die düşünüorum. bi şekilde hepsi aynı şeyi sölüo, inş gerçekleşir de şu sıkıntılarımız biter yaa ne denir ki başka...
oof bizi bu derde sürükleyenler utansın diorum ve susuorum

verdikleri tarih de hep 2 ila 4 hafta, 3 zaman, 9 zaman hadi kestiremez dönem biraz uzar, ama biri de farklı bişe demedi. kaan sadece 15 16 güne kadar çok istedigin bir haber alıcaksın dedi. zaman tahmini konusunda nasıl bilmiorum gerçi onu, genel anlamda begenmedim ama çoook genel bir fal baktı. figen, eylül, rukiye gayet şimdiyi bildiler. önemli olan gelecek tabi...
bi çıksa hepsine kefil olacam gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edicem :)

kaan nasıl tarih konusunda? 15-16 gün die net bi tarih verdi bana, istedigin bi haberi alıcaksın özel hayatınla ilgili dedi. onun dışında begenmedim ama, çok genel baktı. figen, rukiye, eylül şimdiyi ve geçmişi çok güzel anlattılar, gelecek hepsine göre aynı ztn...
bi çıksa dedikleri, hepsini gönüş rahatlıgıyla tavsiye edicem yakınlarıma :)

kaan bana tarih vermedi sanırım senden daha genel baktı bana bende beğenmedim o yüzden..figende tarih vermedi ama bekle olcak dedi bide figen in kafası karıştı bende o yüzden fazla emin olamadım bende.. rükiye ve eylüle gitmedim..şimdi ki hedefim rukiye ve pınar

en azından rukiyenin yeri yurdu belli, tek sorun randevu :)
ama şu pınarı brz daha araştırmak gerek, çnkü aslı yıldız da ünlüydü, gittim, memnun kaldım aslnda ama sora burdaki yorumlarını okuyunca hevesim bi azaldı...
pınarda da aynı şeylerin olmasını istemiorum
su falı dimi o da??

bence bikaç kişi gidersek binaya girip pınar hanm burda mı? diye sormaya cesaret edilebilir :)

ya bence hevesin kaçmasın illaki bildiği bi şeyler vardır en azından karşı tarafın düşünceleri nettir su falı sonuçta..evet beraber gidersek ben sorarım o cesaretle :) kahvesi 50 tl yazmışlardı sanırım

silmarilla ve hnfkbr hadi bugün gidelim, güzel şeyler duyalım güzel bi bayram geçirelim ne dersiniz ?????

sanırım googleda medyum pınar die aratınca çıkıo sayfası. onur işhanı no 88 kat 4 dio adrese de, o mu acaba? telefon da var ?????

Bayramdan sonraya bıraksaydınız bari. Niye hemen gidiyorsunuz? :s
Çok sık aralıklarla olunca bir anlamı kalmıyor, azcık zaman geçsin bence.

Bende fala meraklı olan biri olarak fikirlerimi söyleyeyim.Benim burcumdan dolayı fala merakım var ve altıncı hissim gelişmiş.Baktırdığım bütün falcılar sende fal bakabilirsin diyorlar.Özellikle Dejavu Cafedeki falcılar bunu çok söylediler.Bende Zen kartları, Katina ve Peri tarotu var.Üçününde kötü elektriği olduğuna inanmıyorum.Bir sene oldu ben onları alalı hiç bir şekilde kabus fln görmedim.Neyse şimdide fal deneyimlerimi anlatayım.
Dejavu Cafede ilk kızıl saçlı bir bayana baktırmıştım.Kedisi vardı bol bol.Kadının yakın zamanda olacak dediği şeyler olmadı.Ama bana 3 yıl sonra dediği bazı şeyler var onun için zaman lazım daha.Uluslararası ilişkiler okuycaksın dedi ama alakasız ben öğretmenliğe girdim bu sene.Onun dedikleri olmadı yani.
Güle ise çok kısa baktırdım.Ve benim kişiliğimle ilgili dedikleri şeyler doğruydu.Ama gelecekle ilgili deiklerini hatırlamıyorum.Annemde gitmişti ona hiç memnun kalmamıştı.
Cidan cafedeki Figen'e geçen gittim.Ailemle ilgili her şeyi bildi.Hoşlandığım çocuğun isim harflerini bildi.En yakın arkadaşımınkini bildi.Doğru çıkması için aralığa kadar beklemem lazım ama.Onlarda olunca haber veririm.

Tryamour bana Kaan'ın numarasını mesaj atabilirmisin?Teşekkürler

sanırım googleda medyum pınar die aratınca çıkıo sayfası. onur işhanı no 88 kat 4 dio adrese de, o mu acaba? telefon da var ?????

hayır medyum pınar değil kesinlikle kızlar, o medyum ayrı bizim pınar ayrı... ipek bal benim daha mesaj hakkım yok
buraya yazayım, ben gelemem bugün ne yazık ki ama sanki kapalı da olabilir pazar ya hani...

hayır medyum pınar değil kesinlikle kızlar, o medyum ayrı bizim pınar ayrı... ipek bal benim daha mesaj hakkım yok
buraya yazayım, ben gelemem bugün ne yazık ki ama sanki kapalı da olabilir pazar ya hani...

hmm ztn bayram üstü bulup bulamayacagımız da meçhul ztn... alla alla kızılayda 2 tane mi pınar var yani... nerden bildin bizim aradıgımız pınar olmadıgını??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…