tabelası fln olsa keşke, böle de sarı çizmeli mehmet ağa gibi de gidilmez ki :/
Valla bilemedim 2 bina şansımız var girşi katında 4 er daire olsa etti 8 daire bunlardan 3-4 tanesi iş yeeri olsa kalır 5-4 tane daire şansımı denemeyi düşündüm ama tek başıma cesaret edemedim...
ya bende baktırmasaydım ı aklıma getirmemeye çalışıorm hep çünkü dedğin gibi aynı şeleri sölüolar..bide ben fazla aklımızdakini sölüo kısmına inanmıyorum çünkü ben onların söylediğinin tam tersini düşünüyorum hep
kaan bana tarih vermedi sanırım senden daha genel baktı bana bende beğenmedim o yüzden..figende tarih vermedi ama bekle olcak dedi bide figen in kafası karıştı bende o yüzden fazla emin olamadım bende.. rükiye ve eylüle gitmedim..şimdi ki hedefim rukiye ve pınar
sanırım googleda medyum pınar die aratınca çıkıo sayfası. onur işhanı no 88 kat 4 dio adrese de, o mu acaba? telefon da var ?????
hayır medyum pınar değil kesinlikle kızlar, o medyum ayrı bizim pınar ayrı... ipek bal benim daha mesaj hakkım yok
buraya yazayım, ben gelemem bugün ne yazık ki ama sanki kapalı da olabilir pazar ya hani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?