Ankara'daki Falcılar

çünkü ben de geçen hfta tam senin gibi düşünmüştüm acaba 2si aynı insan mı ya diye? bu medyum zımbırtısına gittim bakmaya bulamadım. geçen sene ankara'da ki medyumları araştırmıştım, bir çoğunun yalan sahte ve dolandırıcılık üstüne kurulu olduğunu söyleyebilirim. kesinlikle değil derken aman ha sakın medyum diye internette reklam yapanlara güvenmeyin demek istedim.

Ben bayramdan sonra Kaan yada Eylül'e gitmeyi düşünüyorum.150 lira çok fazla su falıda olsa.Malum öğrenciyiz.

nasıl bulucaz ki bizim pınarı o zmn :):):)
ben bi yorum okudum, şu borsa hakkında bildikleriyle ilgili bi röportaja yapılan yorum, bi bayan yıllar önce baktırmış ve dedigi her şey çıkmış ama ulaşamıorum nasıl ulaşabilirim yazmış. onu okuyunca iice merak ettim ben yaa :/

kızlar hepinize sözüm olsun ben bi şekilde pınarın telefonunu yazacağım size. beninm arkadaşımda var ama onların da cenazesi var, şimdi arayıp da falcı numarası istemem ayıp olur.. hatta ben de bi gitmeyi düşünüyorum pınara. o onur çarşısındaki ile alakası yok. demirtepeden kızılaya gelirken son sokak. köşesinde büfe akbank falan var. pınarı bürosu da giriş katta ama sokağa ddeil arka tarafa bakıyor. sanırım o binanın sokağa bakan kısmında fotoğraf mı çerçeveci mi ne öyle bişi vardı yanlış hatırlamıyosum eğer. sokağa girince soldaki binalardan biri. apartmanın içine girince arka tarafa doğru ilerleyin. kapıda pınar falan yazmıyo zaten. yine de bulamazsanız ben tel.ini bi şekilde ileticem size

süper oluurr destinaa vala çok sevinirim. bayramdan soraya kaldı ztn artık, olmadı arayıp randevu alırım, öle daha sağlıklı olur hem :)

zaten pınara pat diye gidemiyosun:) ben bi kere gidebildim o da güç bela. en az 4 kere randevum ertelendi pınar hanım hasta diye. güya randevu saatimde gittiğimde de epeeyyyy beklemiştim. o zaman su baktırmıştım ama bu gidişimde kahve baktırmayı düşünüyorum. o kadar zor ulaşıp gidince su falı olsun demiştim

peki çıktı mı dedikleri memnun kaldın mı???

benimki için tam tarih vermemişti ama başka biri için söylediği çok önemli bişey için çok olumsuz demişti, yıkım yaşayacak demişti ve 1 ay içinde oldu o olay, hem de ortada hhiç bişi yokken

keşke yapsa :)
yani dedikleri çıksın da sadece, son gittigim falcı olsun da ne kadarsa ödeyim... çnkü ay şu 10 tlye bakıo, şu 15e bakıo diye diye ztn bisürü para dökülüo :/
baktırınca da adam gibi su baktırmak istiorum pınara, geçenlerde aslı yıldıza baktırdım gerçi, geçmiş için dedikleri doğruydu, bildigi isimler de doğruydu, gelecek için dedikleri de mantıklı geldi, tek aklıma takılan, dedigim şeyler kesin diyip durdu ama zaman tahmin ederken 9lu bi vakit dedi sadece, onca şey bilen insan zaman için de kesin bi tarih vermeli diye düşünüorum, gerçi su falının mantıgı nedir, doğruluk payı nasıldır bilemem ama, kadın bi şekilde isim yaptıysa, vardır bildikleri die düşünüorum...pınar için de okudugum yorum gayet olumluydu, dedigi her şey çıktı yazıodu, bayram bi geçsin de, bir de arkadaş telefonunu ileticem size dedi :)

sevtap ın dedikleri çıkmış mıydı hiç canm sana?

Sevtapa ilk gittiğimde çok etkilenmiştim çünkü herşeyi bilmişti, ama genelde çoğu falcılar gibi mevcut durumu çok iyi biliyor, gelecekle ilgili de bildikleri oldu bilemedikleri de oldu, ama hep onla konuşmak beni rahatlatmıştır..daha sonra defalarca gittim daha kartları açmadan yüzüne bakarak bugünlerde sana şöyle şöyle olmuş der ve doğrudur söylediği...

ben hep aynı isimler üzerinde duruyorum ( melek, gül, sevtap- melek ve sevtap çok iyiydi ama gül kötü gerçekten) her gittiğim falcıya 25-30 lira verdim, sakarya ya da kızılaydaki falcılara gitmek istemiyorum çünkü yuvarlak konuşup 5 dakikada bitiriyorlar, aslında kaanı ve rukiyeyi merak ediyorum ama gerek yok, bir defa cidana gitmiştim kapalı bir bayan baktı ama sizin bahsettiğiniz figen o mu bilmiyorum, çok yuvarlak konuştu memnun kalıp kalmadığımı hatırlamıyorum, bir defa da bi arkadaşımla dilçaya gitmiştik, bizi bir saate yakın bekletip daha sonra sıra gelmeyip biz artık gidiyoruz deyince bakmadıkları falın parasını almaya çalışmışlardı, o yüzden o tarafı sevmiyorum hiç.
fal işi eğlence işi bence, aslınma mantıksız ama yine de değişiklik istiyoruz işte..

su falında degişir mi ki çok sık aralıklarla baktırmak ??

Her fal için geçerli bence bu. Hele ki su falı en iddialılarından biri. Biraz beklemek en iyisi. En azından bi 15 gün geçmeli bana göre.

Tryamour bana Kaan'ın numarasını mesaj atabilirmisin?Teşekkürler

Attım özelden. )

Ben de merak ettim şimdi. Ama su falına ne gerek var, kahvede de aynı şekilde iyidir bence.

ehli keyf kafede kannı deneyin pişman olmazsınız memnun kalmadığınız zaman para istemiyo kesinlikle sizden 5 tl ye çok güzel kahve falı bakıyo ehlikeyf kafe konur 2 de

kaanı begenmedim pek, çok genel baktı, hatta 5 tlye baktıgım fal promosyon dedi, tarot+kahveye 30a bakıyorum dedi, 30 vermem diyince tmm 15 olsun dedi ayrıntılı olur dedi,tamam dedim sonra da bnm zamanım yok dedi, bişeler geveledi tamam bitti dedi ...

Kaan'a benim de hiç gidesim gelmedi ilk görüşmeden sonra. Bundan sonra da gitmem zaten kesinlikle. Peki yine aynı şeyleri mi söyledi? Sevgilin geri gelecek dedi mi bu da ? :s

Kaan'a benim de hiç gidesim gelmedi ilk görüşmeden sonra. Bundan sonra da gitmem zaten kesinlikle. Peki yine aynı şeyleri mi söyledi? Sevgilin geri gelecek dedi mi bu da ? :s

vala yeni bi ilişkiden çıkmışsın diyecek kadar özele girmedi ki geri gelicek desin :):):)
sadece 14 15 güne kadar özel hayatınla ilgili duymak istedigin bir haber alıcaksın dedi, çok sevineceksin dedi.bide hayatına biri girecek die bişeden bahsetti, verdigi harfler eski sevgilimin ismiyle tutuyo, yaptıgı tarif de direk o, bilemicem kaanın dedigi de dolaylıolarak eski sevgilin geri gelicek anlamına gelio mudur ki hehe ama o kadar para döktüm bugüne kadar falcılara, kaana verdigime acıdım vala :)

Ipek_bal bugun ankara dısına cktım bayramdan sonra dersen gelrm kesın bende numarada gelcekmıs arar konusuruz kalabalık gelcez Dıye:)ben fıgenede randevu almaya calscam donunce.bu arada kaan benden 20 almstı kahve tarot ama tarot ayrntı hcte degldı

Peki Yıldız'a gitmiş miydin sen?

Peki Yıldız'a gitmiş miydin sen?

yıldıza gitmedim ama aslı yıldıza gittim o kızılaydaki yıldızı da forumda okudum baya, bi iyi diyen var bi kötü diyen var. pek emin olamadım. ama pınarı çoook merak ediyorum. onu denicem kesinlikle... hem de kahve tarot fln diil, direk su falı baktırcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…