kızlar hepinize sözüm olsun ben bi şekilde pınarın telefonunu yazacağım size. beninm arkadaşımda var ama onların da cenazesi var, şimdi arayıp da falcı numarası istemem ayıp olur.. hatta ben de bi gitmeyi düşünüyorum pınara. o onur çarşısındaki ile alakası yok. demirtepeden kızılaya gelirken son sokak. köşesinde büfe akbank falan var. pınarı bürosu da giriş katta ama sokağa ddeil arka tarafa bakıyor. sanırım o binanın sokağa bakan kısmında fotoğraf mı çerçeveci mi ne öyle bişi vardı yanlış hatırlamıyosum eğer. sokağa girince soldaki binalardan biri. apartmanın içine girince arka tarafa doğru ilerleyin. kapıda pınar falan yazmıyo zaten. yine de bulamazsanız ben tel.ini bi şekilde ileticem size
zaten pınara pat diye gidemiyosun:) ben bi kere gidebildim o da güç bela. en az 4 kere randevum ertelendi pınar hanım hasta diye. güya randevu saatimde gittiğimde de epeeyyyy beklemiştim. o zaman su baktırmıştım ama bu gidişimde kahve baktırmayı düşünüyorum. o kadar zor ulaşıp gidince su falı olsun demiştim
sevtap ın dedikleri çıkmış mıydı hiç canm sana?
su falında degişir mi ki çok sık aralıklarla baktırmak ??
Tryamour bana Kaan'ın numarasını mesaj atabilirmisin?Teşekkürler
nasıl bulucaz ki bizim pınarı o zmn :):):)
ben bi yorum okudum, şu borsa hakkında bildikleriyle ilgili bi röportaja yapılan yorum, bi bayan yıllar önce baktırmış ve dedigi her şey çıkmış ama ulaşamıorum nasıl ulaşabilirim yazmış. onu okuyunca iice merak ettim ben yaa :/
kaanı begenmedim pek, çok genel baktı, hatta 5 tlye baktıgım fal promosyon dedi, tarot+kahveye 30a bakıyorum dedi, 30 vermem diyince tmm 15 olsun dedi ayrıntılı olur dedi,tamam dedim sonra da bnm zamanım yok dedi, bişeler geveledi tamam bitti dedi ...
Kaan'a benim de hiç gidesim gelmedi ilk görüşmeden sonra. Bundan sonra da gitmem zaten kesinlikle. Peki yine aynı şeyleri mi söyledi? Sevgilin geri gelecek dedi mi bu da ? :s
vala yeni bi ilişkiden çıkmışsın diyecek kadar özele girmedi ki geri gelicek desin :):):)
sadece 14 15 güne kadar özel hayatınla ilgili duymak istedigin bir haber alıcaksın dedi, çok sevineceksin dedi.bide hayatına biri girecek die bişeden bahsetti, verdigi harfler eski sevgilimin ismiyle tutuyo, yaptıgı tarif de direk o, bilemicem kaanın dedigi de dolaylıolarak eski sevgilin geri gelicek anlamına gelio mudur ki heheama o kadar para döktüm bugüne kadar falcılara, kaana verdigime acıdım vala :)
Peki Yıldız'a gitmiş miydin sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?