Ankara'daki Falcılar

Bir ben merak edemedim şu Pınar'ı. Ciddi ciddi vazgeçiyorum bu işten galiba.

tamamdır:) bana da uyar kesinliklee, hem tryamour arkadaşımızn da dedigi dogru, biraz zaman geçsin bakalım. hem bayram geliyorr, acaba telefonumuz çalıcak mı??? çnkü rukiyenin dedigi zaman bayrama geliyor. ve dedigi zaman bir arkadaşımda tutmuştu. :):):) "beklentiye girmemem lazım ama yaaaa "

Ya zaman ısıne takılmıyorum ben fazla sabırkıyım sanırım:d olsunda beklerım dıyorum sımdılık ben :)ben rukıyeye de gtmek ıstıyorum yanls yazdm sanırm :)

kızlar içime doğanı söylüyorum erkekler kesinlikle özel günleri fırsat bilirler bayram mesajı atarlar sonra da genel oldu ben herkese attım derler bayramda msjlarınız gelir bence ...

kızlar içime doğanı söylüyorum erkekler kesinlikle özel günleri fırsat bilirler bayram mesajı atarlar sonra da genel oldu ben herkese attım derler bayramda msjlarınız gelir bence ...

Çok mantıklı gerçekten. Biz burada kimsemiz olmadığından bayramı bayram gibi yaşayamadığımız için hiç aklıma gelmemişti bu durum. Özel gün sonuçta, bunu fırsat bilip iletişime girebilirler. Falcılar da ne çakal yauu.

Ama olsun mesajları alıp mutlu olsun kızlar da yeter.

kılzar pınar ii bakıyo diyen ilk benden fakat sonradan reklamını yaptı falan demiş birisi reklam yapıcak olsaydım tam adresini verr sürekli överdim zaten fakat dedğim gibi 1 senedr fal baktrmıyorum bu yüzden apartmanın isminide unuttum numarası var bende fakat özelden msj atma hakkım yokmuş yine söyleym ben çok memnun kalmştım ama siz kalmazsanız çok üzlürümm o yüzden etkilemekte istemiyorum

Sen su falı mı baktırmıştın, kahve falı mı?

inş kleopatra, ama ben hiiiçç arıcak gibi hissedemiorum

kızlar gerçekten biliyorum yasadıklarınız çok zor ben de yasadım bu durumları çok sevince göz hiçbir sey görmüyor belki bunu size herkes söylüyor ama ben su anda nişanlıyım ve biz çok zorlu bir ilişki yasadık 6 ay ayrı kaldık o kadar çok acı çektim ki her gece agladım her gece Allah'a dua ettim Allahım hayırlısı olsun hayırlısıysa gelsin diye 1 gün tamamen aklımdan çıkardıgım onu unuttugum zaman beni aradı ...

Tryamour seni hiç görmedim ama yazdıklarından seni Müge die bir arkadasım var ona çok benzetiorum :)))yasına göre gerçekten çok olgunsun ...

Teşekkür ederim canım. Çok güzel bir iltifat bu. Yaşım da çok küçük sayılmaz gerçi, 21.

kleopatra peki sen ayrılık sürecinde falcılara gitmiş miydin? Yeniden barışacaksınız demişler miydi? :26:

Son düzenleyen: Moderatör:

farah kesinlikle kafaya koydum pınarı, çok iyi yorumları var çnkü. ama keşke numarasını iletebilseydin ya :

kleopatra peki sen ayrılık sürecinde falcılara gitmiş miydin? Yeniden barışacaksınız demişler miydi? :26:

kızlar bütün samimiyetimle söylüyorum fal topiğindeyim ama gitmedim ayrılık sürecimde hiçbir falcıya gitmedim bu agustos ayında duygu abladan basladım figen abla,kaan,suzan abla 3 ay içerisinde 4 falcıya gitmişim kızılayda oldugumda arkadaslar kahve içelim dediğinde eee o zaman fal da baksın mı yanında moduna giriorum artık uzak durmam gerekior ...

sen neden falcıya gidiyorsun diye sorabilirsiniz?4 yıllık üniverste mezunuyum ve çok zor da olsa devlet işi istiyorum umut kapısı belki olur diye gittim ama bana da tam tersine işle ilgili hiçbir sey söylenmedi hep nişanlım anlatıldı yani siz yazdınız ya düşüncelerimi okuyorlar acaba die benim düşüncemde iş vardı okusalar bunu söylerlerdi ama hiçkimse işimle ilgili 1 sey demedi...

İlginçmiş bu kısım. :44: O zaman haklısın, sadece düşünce okuyorlar da diyemeyiz bu durumda. :44:

ben 2sinide baktrdım ama genellkkle kahve falı baktırıyodum kahvayi bazen açmadığı bile oluyo iskambil falı bakıyo su falnda daha ilerisi için konuşuyo daha kapsamlı

Daha kapsamlısına gerek yok. Ben yakın zamanı öğrenmek istiyorum. O zaman gidersem kahve ve iskambil baksın bana bari.

Tabi bir de numarasına ulaşabilsek çok iyi olurdu. Daha ortada bir şey yok. Fikrim de hemen değişti. Offff... Son kez iyi biri olsun bari. ://

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…