- 20 Şubat 2010
- 33.204
- 6.456
- 773
Ipek_bal bugun ankara dısına cktımbayramdan sonra dersen gelrm kesın bende numarada gelcekmıs arar konusuruz kalabalık gelcez Dıye:)ben fıgenede randevu almaya calscam donunce.bu arada kaan benden 20 almstı kahve tarot ama tarot ayrntı hcte degldı
Ya zaman ısıne takılmıyorum ben fazla sabırkıyım sanırım:d olsunda beklerım dıyorum sımdılık ben :)ben rukıyeye de gtmek ıstıyorum yanls yazdm sanırm :)
kızlar içime doğanı söylüyorum erkekler kesinlikle özel günleri fırsat bilirler bayram mesajı atarlar sonra da genel oldu ben herkese attım derler bayramda msjlarınız gelir bence ...
kızlar içime doğanı söylüyorum erkekler kesinlikle özel günleri fırsat bilirler bayram mesajı atarlar sonra da genel oldu ben herkese attım derler bayramda msjlarınız gelir bence ...
kılzar pınar ii bakıyo diyen ilk benden fakat sonradan reklamını yaptı falan demiş birisi reklam yapıcak olsaydım tam adresini verr sürekli överdim zaten fakat dedğim gibi 1 senedr fal baktrmıyorum bu yüzden apartmanın isminide unuttum numarası var bende fakat özelden msj atma hakkım yokmuş yine söyleym ben çok memnun kalmştım ama siz kalmazsanız çok üzlürümm o yüzden etkilemekte istemiyorum
inş kleopatra, ama ben hiiiçç arıcak gibi hissedemiorum
kılzar pınar ii bakıyo diyen ilk benden fakat sonradan reklamını yaptı falan demiş birisi reklam yapıcak olsaydım tam adresini verr sürekli överdim zaten fakat dedğim gibi 1 senedr fal baktrmıyorum bu yüzden apartmanın isminide unuttum numarası var bende fakat özelden msj atma hakkım yokmuş yine söyleym ben çok memnun kalmştım ama siz kalmazsanız çok üzlürümm o yüzden etkilemekte istemiyorum
kleopatra peki sen ayrılık sürecinde falcılara gitmiş miydin? Yeniden barışacaksınız demişler miydi? :26:
kızlar bütün samimiyetimle söylüyorum fal topiğindeyim ama gitmedim ayrılık sürecimde hiçbir falcıya gitmedim bu agustos ayında duygu abladan basladım figen abla,kaan,suzan abla 3 ay içerisinde 4 falcıya gitmişim kızılayda oldugumda arkadaslar kahve içelim dediğinde eee o zaman fal da baksın mı yanında moduna giriorum artık uzak durmam gerekior ...
sen neden falcıya gidiyorsun diye sorabilirsiniz?4 yıllık üniverste mezunuyum ve çok zor da olsa devlet işi istiyorum umut kapısı belki olur diye gittim ama bana da tam tersine işle ilgili hiçbir sey söylenmedi hep nişanlım anlatıldı yani siz yazdınız ya düşüncelerimi okuyorlar acaba die benim düşüncemde iş vardı okusalar bunu söylerlerdi ama hiçkimse işimle ilgili 1 sey demedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?