Ankara'daki Falcılar

Selam canım reklam yapılıyo olabilir diyen bendim
kusura bakma b, aralar da masal cafe de ki bi falcıyı birisi cok övüyodu seni de öyle sandım tekrardan kusura bakma :)
ha buarada eğer önünde çerçevecinin olduğu apartman diyorsanız o apartmanı biliyorum hatta sanırım o apartmandaki arkaya bakan dairelerden isimsiz olanlaraın kapısına kadar gittim ama çalmadan döndüm yani eğer adres doğruysa ben biliyorum çözdüm merak etmeyin :) bayram dönüşü gidiyor muyuz şimdi?

Ben kesin ve net konuşsun istiyorum açıkcası, kahve falına 50 verip su falına 70 vermeyim diyemedim şimdi bi kere son kez baktırayım tam olsun istiyorum çünkü :) kesin ve net konuşmasını istiyorum ama su falında da kesinlik olmayabilir, aracı olan varlıklar her zaman doğruları söylemeyebilirler, o yüzden kafam da karıştı napsam bilemedim...:18:

sizce kave mi su mu baktırayım?

Evet su falına da o anlamda güven olmaz. Farah arkadaşımız kahve ve iskambilden bahsetti ve çok memnun kalmış. Su baktırmamış o sanırım. Ben gidersem kahve baktırırım sadece büyük ihtimalle.

Evet su falına da o anlamda güven olmaz. Farah arkadaşımız kahve ve iskambilden bahsetti ve çok memnun kalmış. Su baktırmamış o sanırım. Ben gidersem kahve baktırırım sadece büyük ihtimalle.

Ya açıkcası çok çok merak ettim zira benim durumumu şimdiye kadar her falcı klasik ve yüzeysel olarak ortaya doğru koyabilse de tek bir önemli noktayı hepsi atlıyor, eğer onu pınar bilebilirse herkese önerebilirim. isim vermesi değil mühim olan açıkcası :) bir durum var onu ortaya koyabilirse tamam derim. su falıyla evet onu söyleyebilir ama gelecek konusunda tutturamayabilir, o yüzden sanırım ben de gerçekten iyi olup olmadığını anlamak için kahve baktıracağım.

Burdan soruyorum ne zaman gidelim peki? bayram dönüşü dedik ama hani bu cumartesi pazar falan mı? ankara da olmayanlar ne zaman döner? ha bi de şey dicektim olmadı kapısına gidip telefonunu bulamazsak o şekilde randevu alabiliriz aslında.

Peki ya orda bulamazsak onu? Bence öncelikle ihtiyacımız olan telefonuna ulaşmak. Telefonu aldıktan sonra arayıp randevu almak daha mantıklı değil mi?

Peki ya orda bulamazsak onu? Bence öncelikle ihtiyacımız olan telefonuna ulaşmak. Telefonu aldıktan sonra arayıp randevu almak daha mantıklı değil mi?

Telefonunu alacağımız insanın cenazesi varmış ne biliyim doğruyu söylemek gerekirse şey onu aramak içime sinmedi ( sanki o neyle uğraşıyo biz ne derdindeyiz gibi... numrayı isteyecek arkadaşı da zor duruma sokmak istemedim işte.:26:

Cenaze mevzusu sona erince alacaktı zaten numarayı. :44:

Kızılay'a yakın oturuyorsan o çalmadığın kapıyı gidip çalabilirsin bu kez.
Ulaşmak zor oluyor denilince sanki orda bulamayız gibi geliyor bana niyeyse. O yüzden telefon olsa iyi olurdu. Ya da oraya yakın olan biri baksın. Öyle haber almış oluruz.

Son düzenleyen: Moderatör:

ya indiğimde bi deneyeceğim zaten ama bayramda orda olmayabilir yine de kızılaya bayramdan sonra da inmem gerekecek, güvenpark'tan inince 5 dakika zaten uğramayı düşünüyorum bi emin olmak için de :) gidince de falcı pınar burda mı yerine işte; pınar hanım a bakmıştım derim

Tryamour geliyosun di mi şimdi sen de??

Kesin bir şey söyleyemiyorum. Şu anda kimseye fal baktırasım yok ama fikrim değişebilir. :/
Tamamen inancımı kaybettim fal konusunda, o yüzden emin olamıyorum. :s

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin bir şey söyleyemiyorum. Şu anda kimseye fal baktırasım yok ama fikrim değişebilir. :/
Tamamen inancımı kaybettim fal konusunda, o yüzden emin olamıyorum. :s

Evet seni anlayabiliyorum, fal ve gelecek hakkında bilebilme konusunda pek güvenilir kaynaklar değil şimdiye kadar gittiklerimiz. Biz en iyisi bak pınar'dan sonra son verelim bu fal işine olacağı varsa olur zira deriz zaten kendime fal bakabilsem bunlarla uğraşmayacağım ama off yapamıyorum işte yani anlam veremiyorum, mantığı hikayeyi oturtamıyorum, tutturamıyorum

Evet zaten son olmalı bu Pınar eğer gidersem. :/

Fal bakabilenlerin hiçbiri kendine bakamıyor neredeyse. :s Hem bence iyi değil zaten kendine bakabilmek gibi bir şey. Önceden başına gelebilecek kötü şeyleri de görebilirsin, hissedebilirsin. Sonra onun endişesiyle yaşarsın vs. Bence bakamaman daha iyi. Çünkü iyiyi gören kötüyü de görür insan o yeteneğe sahip olursa. :s

Son yazılanlar uçmuş. :s Ben Eylül'e gitmeye karar verdim kızlar. Siz de Pınar'dan sonra görüşlerinizi yazarsınız.

evet ya yok olmuşlar...

Kısaca şöyle söyleyeyim işte Pınar'a gittim kimse yoktu ama zannedersem doğru adrese gittiğimi sanıyorum :)

Tryamour bi de Eylül'ü sormuşsun;

Bir arkadaşıma söyledikleri çıkmaya başladı yani süreç olarak gerçekleşmekte ki böyle hani sana bana ona buna söylese çıkacak şeyler değildi çok net ve istisnai bir durumdu sanırım gerçekleşiyor...

Sen gittin mi Eylül'e?

Ha bi de ekleyeyim Figen in bana söylediği önemsiz bir şey oldu ama büyük bişi değildi...

Evet canım ben Eylül'e gittim. Ve epeyce tutturdu bana. Dediği pek çok şeyi de yaşadım. Mesela diğer falcılar yeni biriyle tanışacağımı söylerken Eylül bana hayatında başka birini göremiyorum ben demişti ve aylardır kimse olmadı.

Ben de bu sebeple son bir kez daha Eylül'e gideyim bari diyorum. En azından tescillendi benim için. Ama gittiğimde daha önce geldin mi diye soruyor, geldim desem mi yoksa ilk kez baktırıyorum mu desem? Eylül' 2 kez gitmiş olanlar cevaplayabilir mi bu sorumu? Daha önce gittim diye bazı şeyleri hatırlayıp yine aynı konulardan bahsetmesin sonra...

Hmm... gideli ne kadar oldu peki senin? eğer çok olduysa şimdi sen renk vermezsen hani başlarken falan hatırlamayabilir ya hergün tonlarca insana bakıyorlar ben olsam hatırlayamazdım sanırım

5 ay oldu. :)) Yok zaten yüzümü görse hatırlamaz ama daha önce gelmiştim dersem belki kasar kendini diye düşündüm. En iyisi ilk kez gidiyormuşum gibi yapmak.

Tryamour bişi diyeceğim gidince tarih sorsana :) ben aptal gibi unutmuştum ya çıkınca aklıma geldi. hani en yakın gelişme ne zaman olacak gibi gibi. o tarihe kadar bişi olacak mı gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…