Ankara'daki Falcılar

Bana dediği şey falı baktırdığım günün akşamına olmuştu hem de hiç ummadığım bir olaydı. Çok şaşırmıştım.

Zaten tarih veriyor eğer görürse. Herkese kesin bir şey söylenmiyor çünkü. Ve genelde bana kesin bir tarih vermiyorlar. :s Ama sorarım tabi yine de. Sen baktırmamış mıydın Eylül'e?

Ayy pardon ben tarih sormayı unutmuşum dediğine göre gitmişsin zaten. Yeni farkettim o kısmı.

baktırdım baktırdım ama bana verdiği zaman dilimi şu tarihin sonuna kadar şeklindeydi yani yarın da olabilir aylar sonra da.... aylar icinde hiçbişi olmayabilir de ayrıca...

Bana da net bir şey dememişti. :/ Bu kez söyler belki bir gideyim de yazarım.

fal cafeyi aradım, rukiyeye randevu için ama pazar günleri çalışmıyor dediler
çok fal baktırasım vardı yaa, kızlar ses de çıkmadı sizden. pınarın telini kimden buluyoruz???
silmarilla ve hnfkbr nerelerdesinizzz :):):)

ipek_bal selam sana özelden yazdım bakarsın :) şimdi bişi sorcam rukiye'nin ilk gittiğinde verdiği tarihler geldi mi senin için bi gelişme oldu mu rukiye konusunda?

ipek_bal selam sana özelden yazdım bakarsın :) şimdi bişi sorcam rukiye'nin ilk gittiğinde verdiği tarihler geldi mi senin için bi gelişme oldu mu rukiye konusunda?

teşekkürleer hemen bakıcam şimdi, öncelikle rukiyeyi yazim.
şimdi bana 2 haftası var araması için demişti ama arayan soran olmadı :) ztn içimde bu aralar arıyacagna dair de bi his yok. ama ufak tefek dedigi şeyler çıktı. öle tam dedigi zamanda da herşey olacak diildir heralde die düşünüorum. hatta bidaha gitmeyi düşünüorum :)

arkadaşlar merhaba topiği uzun zamandır takip ediyorum ama yazma fırsatı bulamadım,pınar hanımı ben de gerek ınternetten gerekse yıllar once baktıran arkadaslarımdan bılıyorum cok cok methını duydum.ama bende neredeyse 1 yıldır numarasına ulaşmaya çalılıyorum ama nafile..pınar hanımın numarasını bulduğunu yazmıs bir arkadas bana da özelden mesaj atabilirse çok memnun olurum..mutlaka gitmek ıstıyorum o bayana.yıllar once bır arkadasım baktırmıstı o zaman dediği herşey harfı harfıne cıktı.bende gidicem gider gitmez size izlenımımı aktarıcam aynen.şimdi lütfen bana da gönderebılrmısnz pınar hanımın numarasını ??

Arkadaşlar bahsettiğiniz bu Pınar Hanım genç mi,orta yaşlı mı?yıllar önce duyduğum bir Pınar vardı ama bu o mu acaba?

arkadaşlar ben özel mesaj gönderemiyorum, mesaj sayım 50 olmadığı için. ama trymourun mail adresine gönderdim. o size yazabilir sanırım. ben randevumu aldım yarın için, zaten bugün çalışmıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…