ben de merakla bekliyorum ama biraz da tedirginim, çok kötü günler geçiriyorum ve kötü şeyler duymaktan korkuyorum açıkçası. gerçi ilk gittiğimde olumlu sonuçlanacağını söylemişti ama şimdi biraz daha detaya ihtiyacım var
kızlar bugünle ilgili olanları anlatıorum :))
2 arkadasım fal baktırmak istedi ben de birini figen ablaya birini de suzan ablaya götürdüm ne de olsa altlı üstlü :))figen ablada 2 saat sıra bekledik sonra arkadasımı aldı o sırada polis baskın yaptı arkadasımın falı yarım kaldı :)kimliklerimiz filan alındı yarım saat bekledik sonra kimliklerimizi alıp çıktık dilçaya indik suzan ablada fazla beklemedik diger arkadasım da ona baktırdı ikisinin yorumları da olumlu oldu ...fal cafeye rukiyeye gidelim dedik ilk basta 30 liraya bakıyormuş kahve falını bizi alamazmı falan dedik hiç boş vakti yokmuş o bizi alamadı ...karsıya geçtik heline gidelim dedik o da içimize sinmedi o da 30 liraya bakıyormuş iyiki de baktırmamısız...eylül'e gittik o da doluydu yine dilça ve cidanda solugu aldık...
Arkadaşlar bir süre foruma giremedim,bakım çalışması var diye yazıyordu,sizde de oldu mu böyle bir sorun?tam da fal konusunda sohbet ediyorken bağlantı gitmiş oldu ya
Ahahaha ipek_bal güldürdün beni. Bir dene bakalım sen de belki bir şeyler çıkar.
bir de yakın zaman da emirgan kafede melek var suriye kökenlı bır kız,ona bır arkadasımın tavsıyesı uzerıne yıldızname baktrdım,bilen bilir yıldızname fal gibi değildir yıldızların doğduğun gun senın ve hayatın uzerınde sekıllendırdıği etkiyi belirler ve yıldızname de kımle evleneceğin kaç evlılık yapacağın ıs hayatın cocukların ve senın ıcın olum tehlıkesı olabılecek zamanlar cıkar.yanı aslında kısacıktır.
kurandan bakılır denır.bazılar ben kurandan bakıyorum der ama onlar yalan soyler.kuranda yıldıznameye ılşkın hıcbırsey bulamazsınz,gizli ilimler hazınesı adı altında 2 cıltlık cok eskı bır islam aliminn yazdığı kıtap var.butun facılar yıldıznameyı oradan bakar.ebced hesabınızı yapar toplar ve denk gelen sayfayı okur size.. firx tir yanı bır nevı..
ama bu emırhan kafedekı melek ın farklı bır yorumu ve bakıs tarzı var.size 12 ay cıkartıyor.ve 12 ay boyunca her ay basınıza gelmesı muhtemel gelışmelerı size bir bir yazdırıyor tabii yıldızname yorumuyla..
ben cok beğendım yorumunu..su ankı durumumu ve su ankı durumuma bağlı gelşmeleri 12 aylık surecı bır b ır yazdım.ilk gelişmem ocak ortasında beklıyorum bakalım cıkarsa yine gidicem o kızaçyıldızname fıyatı 50 idi.ama yıldızname her yerde pahalıdır.
kahve ve suda bakılıyor .kahve ye 20 ye bakıyor sanırım..
aklıma gelenler sımdılık bunlar...
sımdı pınarı denemk ıstıyorum yarın gıdıcek arkadaslarım yorumlarını merakla beklıyorum..
polisler geldiği zaman figen arkadasıma bakıyordu yarım kaldı falıda cafe sahibine figen abla kimliğimi istediler versem mi filan dedi adam da ver tabii dedi cidanın sahibi yaygara çıkardı içerde hem fal bakılıo hem sigara içilio 2'si de yasak biz hemen kimliğimizi alıp çıktık sonuçtan memnun kalmadım ben suzan ablayı da seviyorum çok olumlu birisi bana dedikleri de olmuştu zaten ....arkadasım da memnun kaldı hatta yazdık hem geçmiş hem gelecek güzeldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?