Ankara'daki Falcılar

kızlar merhaba, evet tahmin ettiğiniz gibi oldu, sabah 8 de mesaj attılar, pınar hanım rahatsız yarın 13.00 e randevu verelim diye. akşam üstü ben aradım bu kez. yarın çalışacağı kesin mi diye, belli değilmiş, yarın sabah erkenden yine mesaj atacaklarmış, yardımcıısyım diyen kız, aslında pınarın kardeşi.
bu durum bana hiç tuhaf gelmiyo çünkü ilk gittiğimde de tam 4 kere randevum ertelenmişti. ama azmettim gittim:) kronik bi rahatsızlığı var bildiğim kadarıyla pınarın. bakalım inşallah yarın gidersem ilk işim buraya yazmak olacak

Hadi hayırlısı,inşallah en kısa zamanda gidersin...

inşallah yarın bakar iyileşmiş olur da..bu kadın borsa da mı çalısıyo,arama motorunda ismi sıkca geciyorda o nedenle soruyorum.tabii o pınar bu pınar mı bılmıyorum ?

Fikriye ve Mihriye'yi ben de duydum. Bu sitede yazmışlardı. Her dedikleri çıkıyormuş.
DMLcım lütfennn öğrenn.:Saruboceq: Nerede ve ne kadar?
Acil lazım. Sabırsızlıkla bekliyorum bilgilerini.

acaba bu kişi telefonla bilgi verebilirmi ben istanbulda oturuyorum banada mesaj atabilirmisiniz acaba rica etsem

Son düzenleme:
acaba bu kişi telefonla bilgi verebilirmi ben istanbulda oturuyorum banada mesaj atabilirmisiniz acaba rica etsem

Diğer yazılanları okumadınız sanırım. Bu iki falcı da BERBAT. Hiçbir dedikleri çıkmıyormuş. Ben Mihriye'ye gittim ve pişman oldum. Bir tane bile tutturamadı bana. Üstelik 30tl. Hiç ama hiç değmez. Kimse gitmesin bence onlara.
Nette var teleon numaraları. Fikriye Mihriye yazınca çıkıyor. Ama telefonda bakarlar mı bilemiyorum.

TRYAMOUR ,EYLÜLE BAKTIRMADIM BEN HİÇ.çok methettıler burada .baktırmadığım bır o bır de pınar kaldı.eylul nasıl bakıyo ,cıktı mı sana dedıklerı.kaça bakıyor? BIR DE YALNIZCA KAHVE MI ??

Eylül'ün dediği bir şey hariç, hepsi çıktı bana. Çok beğendim ben onu. Tarotta mükemmel. Ben hem kahve hem tarot baktırmıştım. 20tl fiyatı. Bence dene.

Sakarya Caddesi Ankara Kafe'de bakıyor. Ama sıra bulamıyormuşsun. Çok dolu oluyormuş. Randevu alman lazım.
Tabi şansına boş gününde de olabilir, belli olmaz. Gidip bakmak lazım.

Kart vermişti bana bir daha gelirsen ara randevu al diye. Ama kaybettim o kartı. Bu yüzden telefonu yok bende.
Gidip adını yazdırabilirsin. Ya da kartını alıp daha sonra ararsın.

ahu,merhaba gercı kapsama alanı dısındaymıssın oyle yazıyor =) o nasıl oluyor bılmıyorum ama =) bu yaşar hanımı ben daha once duydu sanırım,ne falına bakıyor ,50 yaşlarında esmer bır kadın mı? ve telefonu var mı sen de nasıl ulaşabılırız ??

Kapsama alanı dışında demek yasaklı olduğu anlamına geliyor. Yani şu anda sitede yorum yapamaz kendisi.

ah kızlar ahh çok falcıya gittim şimdi diyosunuz ya emirgan cafedeki melek? eskiden masal cafede çalışıyorlarda onlar onlarada gittim bilin bakalım noldu. melek hanımın yanında berrin hanım die biri var o da falcı . neyse sürekli melek hanım bana berrin hanımada baktırın die ısrar ediyodu allah allah dedim noluyo? neyse baktırdım ikisinede ikiside aynı şeyleri söledi sonra ben bunları arkdsıma anlattım arkdşım ne dese beğenirsiniz onlar ana -kız beren dedi. alttan kızına senin bilgilerini msj atıyo sende kanıyosun aaaaa bildi die dedi ben ilk inanamadım soruştudum masal cafeye garsonun ağzından lafı aldım harbiden öleymiş . isterseniz gidin sorun masal cafeye onura berrin ve melek ana kız mı die hemen söyler ana kız der tabi melek hanıma sordum bunu bakalım doğru sölücekmi die bir kızardı bir bozardı anlatamam şey mey kem küm deyip yok öle bişi dedi ... ya işte böle gitmek isteyenlere duyurulur

yok canım sölemicem adını sonra bana reklamcı filan diyorlar dolu şey yazıyorlar boşver. pm at istiyosan bana sölerim ismini şimdi burdaki insanlarla ugrasamam, çekemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…