kızlar merhaba, evet tahmin ettiğiniz gibi oldu, sabah 8 de mesaj attılar, pınar hanım rahatsız yarın 13.00 e randevu verelim diye. akşam üstü ben aradım bu kez. yarın çalışacağı kesin mi diye, belli değilmiş, yarın sabah erkenden yine mesaj atacaklarmış, yardımcıısyım diyen kız, aslında pınarın kardeşi.
bu durum bana hiç tuhaf gelmiyo çünkü ilk gittiğimde de tam 4 kere randevum ertelenmişti. ama azmettim gittim:) kronik bi rahatsızlığı var bildiğim kadarıyla pınarın. bakalım inşallah yarın gidersem ilk işim buraya yazmak olacak
Fikriye ve Mihriye'yi ben de duydum. Bu sitede yazmışlardı. Her dedikleri çıkıyormuş.
DMLcım lütfennn öğrenn.:Saruboceq: Nerede ve ne kadar?
Acil lazım. Sabırsızlıkla bekliyorum bilgilerini.
acaba bu kişi telefonla bilgi verebilirmi ben istanbulda oturuyorum banada mesaj atabilirmisiniz acaba rica etsem
Yaşar abla korkulacak biri değil esprili güler yüzlü ama insan tabi yazılar filan biraz tırsıyor hatim indiriyordum ilk gittiğim zamanlar da şimdi çok rahat ediyorum. Sıcak ev ortamı otobüs geçiyor evinin ordan ama şimdi hangi otobüstü hatırlamıyorum. Arabayla gidiyoruz. Sonuçta o da gelenlerden rahatsız oluyordur kızıyla yaşıyor. O yüzden kabul bile etmeyebilir tanımadığını. Benim adımı verebilirsiniz Ahudan aldım diye eğer sorarsa tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?