Ankara'daki Falcılar

ben ilk gittiğimde su baktırmıştım, 80 TL idi.. şimdi sadece kahve baktırcam o da 50 filan galiba. uzun sürüyo 45-50 dk falan

tmm bekliorum sabırlaa :)peki memnun kaldın mı su falından, bana geleceği sölemesi lazım yaaa, bi kere gidim tam gidim istiorum artık işin parasında diilim
kahvedense su sanki daha güvenilir gelio ama siz ne diosunuz peki??

destına,bu gece mesaj hakkı kazanırsan bana da pınar hanımın numarasını gondereblrmsın?
bu arada aynı bayandan bahsedıyruz evet,benım yıllar once gordüğüm bayanda uzun esmer hoş bakımlı bır bayandı.

peki sana soyledikleri cıktı mı destıne yanı şiddetle tavsıye edermsın mesela =)

Ykm den önceki sokak,adres kolay zaten kendisinden de alınır ayrıntılı bilgi ama yine de yalnız gitmek istemem...

walla ben kimseyi şiddetle tavsiye edemem, sonuçta allah bilir herşeyi. ama ben o zaman memnun kalmıştım. benim durumum karışık biraz. ama daha önceki sayfalarda da yazmıştım. tanıdığım biri için bişi sormuştum. kan bağın ya da akrabalığın yoksa bakmam demişti ama ben ısrar etmiştim tek bi soru diye. çok da sorunlu olmayan bi ilişki için yıkım var demişti. aynen de öyle oldu resmen yıkım oldu. hem de çok zaman geçmemişti aradan. bu arada mesaj sayım doldu, özel mesaj atıcam:)

destinaaa bekliorummmm :):):)

destina çoook teşekkür ederiz vala saol :)
sen olmasan bulamazdım ben heralde, bi de yarın gittiginde memnun kalıp kalmadıgını bize haber verebilirsen çok sevinirim.
hadi bakalım, umarım güzel geçer:)

rica ederim, inşallah memnun kalırsınız. randevu alırken erken arayın bence. aynı güne vermiyorlar büyük ihtimalle. yarın anlatırım inşallah

şimdi aldım destina, cok teşekkürler..
yarın memnun kalıp kalmadığını bizlerle de paylaş lütfen =) merakla beklıyoruzzz

ben de merakla bekliyorum ama biraz da tedirginim, çok kötü günler geçiriyorum ve kötü şeyler duymaktan korkuyorum açıkçası. gerçi ilk gittiğimde olumlu sonuçlanacağını söylemişti ama şimdi biraz daha detaya ihtiyacım var

Her şey istediğin gibi sonuçlanır inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…