Ankara'daki Falcılar

hayır emırhan kafe cebecıde değil bulvarın en altında sıhhıye de sayılır.tam karşısında sıhhıye orduevı var.

5 lira vermedik ki arkadasım 15 lira verdi hem kahve falı hem de tarot falı baktı 15 liraya ragmen yine de çok güzel şeyler söyledi 5 liralık fal 2.3 kelime oluyor ...

Ben de öğrenciyim diye hem kahve hem tarot a 10tlye baktı.
Ama asla ekstra bir şey söylemedi. Tek dediği çok sevineceksin oldu.
İyi de ne için sevineceğim? Soru soruyorsun cevap da veremiyor.
Eski sevgilimi soruyorum mesele ne zamandır görüşmüyorsunuz, bu süre içinde mesajlaştınız mı, msnden görüşüyor musunuz gibi bir sürü şey sordu. Yani bana vaktinde eski sevgilin geri gelecek çok güzel olacak diyen de oydu zamanında. Hiçbir dediği olmuyor. Zaten hayatımda biri varmış gibi konuşmuştu bir de. Sonra da kıvırmıştı o zaman olacak yeni biri diye. Komikti yani, baya gülmüştük biz ordan çıkınca. Elektrik meselesi bu işte. Bana tutmadı hiç ne yazık ki.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hmmm doğru yıldızname hep pahalı oluyor zaten. Tamam senin yorumlarını bekliim ben o halde.

hayır emırhan kafe cebecıde değil bulvarın en altında sıhhıye de sayılır.tam karşısında sıhhıye orduevı var.

Yakınmış. Ya yoksa hani merdivenler var bir de hemen yanında. Millet çay içiyor dışarda küçük masalarda oturup. Orası mı? Üstgeçitin orda bir yer var orası mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
tryamour .o çay içilen yerı canlandıramadım gozumde su an.ama tam sonunda bulvarın,mc donalds ın ordan aşşağıya kadar ınıyosun,sağ şeritten orda burger kıng var galıba dersaneler flan var,hemen 1.kat tabelasını gorrsun zaten.

melek hanım her saat orda mı acıkcası bılmeıyorum.ben saat 3 gıbı gıtmıstım ordaydı.bır kadın daha var orda .mesela su baktırmak ıstersen suya bakmıyo melek arkadasıma yonlendırıcem sizi o baksın ben suda iyi değilim diye de soyluyor.suya ordakı deiğer bayan bakıyor ama nasıldır bılemıyorum dediğim gibi bende 1 kez gittim daha.su falı 35 idi yanlış hatrmaıyorsam

Aaaa tamaaaamm. Ya nasıl hatırlamadım ben. Biliyorum orayı. Hatta 2 yıl önce gidip pizza yemiştim orda. Çok güzeldi.
Ya hiç öyle fal bakılcaka türden bir yer gibi değildi o zamanlar ama sonra yanından geçtiğimde ben de gördüm kahve, tarot diye yazmışlardı. Bir gün bakarım ben de. Yeni bir yer duymak iyi oldu.

evet aklında bulunsun,yanı bı anda gırdım ve baktırdım.arkadasım daha onceden tavsıye etmıstı,o gun de cok fal baktırasım vardı.oylece gırıverdım..çıkıp cıkmycağını ocak 2.hafta gorucez =)) ben esas pınar hanımı merak edıyorum yarın destınanın ve diğer gidicem bır arkadas vardı onun yazıcaklarını..

Yeni gördüm mesajını kusura bakma Eski küstüğün bir arkadaşın seni geri arayacak, buluşmak isteyecek demişti o oldu.Bayadır konuşmuyorduk.
Birde o gün midene dikkat et demişti.Ertesi güne kadar iyiydim.Sabah bir uyandım midemin ağrısından duramıyordum.Bu tesadüftür belki ama.Paylaşayım dedim.

Sevindim olmasına. Küçük bir şey miydi peki yoksa önemli bir mevzu mu?

Bence gayet spesifik bir durumu bilmiş. Figen işte yaa... Çok seviyorum ben o kadını.
Bana da her gittiğimde annenin belinde sorun var diyordu. Bu ara daha önce hiç yaşamadığı
ağrıları çekiyor annecim. Bana Figen'in dedikleri biraz geç çıkıyor herhalde.
:86:

Geç olsun da olsun... Ona da razıyım. Tabi olumlu şeyler için.

Umarım diğer dedikleride çıkar :)

Destina Pınar'ın numarasını banada atarmısın?Ocak gibi gidebilirim belki.

pınarr aa gidicekti bir kaç kişi bugunn ???????
gidemediler mi yoksa ????
nasıldı cok merak edıyorummm
bizi bilgilendıriinnnn =)))

ben de merakla bekliorum pınara gidenleri :)
ben bugün aradım, yardımcısı çıktı ve pınar hanım rahatsız ancak haftaya verebilirim randevuyu bidaha cuma gibi arayın siz tekrar dedi
belki destina da gidememiştir, randevusu iptal edilmiş olabilir

o kadın sureklı rahatsız sanırım=)
belkı de öyle dıyolar ..baska işleri var yahut meşgulse fln..
meraktayız yaaa destınaa nerdesiinnn=)))

hepimizz meraktayızz ama destina offline hala,hepimiz ondan gelıcek '' muthıstı herseyı bıldı acaipti uçuyodu etc.. '' haberleri beklıyoruz =)))

bu kadın hastaysa sürekli, nasıl bakıo peki yaa, ne zahmetli falcıymış vala, teli zar zor bulundu şimdi de randevu alamıoruz :)
destina yorumlarını deli gibi beklioruzzz nerdesinnn :)
bi de kahve mi tarot mu su mu, ne baktırdın ayrıntılı olarak beklioruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…