Ankara'daki Falcılar

evet evet bende gitmek ıstıyorummm,
lütfen iyileşş pınarrrrrr =)))
ya bu kadar insan gitmek ıstıyoruz,inşallah gıttığmze değer.uçakla gelenler bile varsa baska sehırlerden,sırf fal ıcın.gercekten farklı demekki..
oyle olsunnn aman aman =)))

slm kızlar bende izmirden bi süreliğine ankaraya geldim. burdaki yorumlarınızı okumuştum mihriyeye baktırdım çok kötüydü.
bahçelide iki yere gittim biri eskiden fal cafe die biyerde baktıını söledi adını hatırlamıorum bitanesininde starbocks ın yanında kırmızı bi levhası vardı melahat diesim gelio o helee allahım felaket tellalı büyü bozucam dedi 400 mü ne istedi hiç memnun kalmadım.
şimdi tekrar gelicem iyi bakan kim var kimi tavsiye edersiniz?

ORTAKÖY KAFEDE YILDIZ VAR ,kızılayda ben yıllar once baktırmıstım gercekten o kadının tahmınlerı cok ıyı.guzel bakıyo.ben cok memnun kalmıstım.bı cok kısıde memnun kalmıs diğer sayfalarda var zaten okyabılırsın..bıı de ANKARA KAFEDE EYLÜLÜ cok methedıyorlar ben ona gıtmedım ama ben de cok gıtmek ıstıyorum su sıralar bırıne pınardan randevu alamıyorum.eylulu denıyicem fiyatıda cok uygunmus 20 mılyon ve okuduğum yorumlardan benım baya aklıma yattı..ben ona gidicem gercı cok sıra oluyormus ama sen de onu deneyebılırsın..
bu arada arkadaslar eylul un numarası var mı sizde telefonlar arayıp randevu alablıyor muyuz yoksa randevu ıcın de ılla gıtmek mı gerekıyor??

ozaman eylüle gidicem listeme alıorum hmn saol cnm.peki başka varmı gelmişken bikaç kişiye daha gidiim diorum.
ya ankarada nie pahalı falcılar yaaa

ozaman eylüle gidicem listeme alıorum hmn saol cnm.peki başka varmı gelmişken bikaç kişiye daha gidiim diorum.
ya ankarada nie pahalı falcılar yaaa

girdap figen ve rukiye de gayet başarılı bence...
bizler ankaralı olarak pınardan daha alamadk randevu ama onun için de bi şansını deneyebilirsin :)

ipek bal cnm rukiye fal cafede bakıodu sanırım hala ordamı figende fal cafedemi?
bide pınarın telefonunu atabilirmisin bana?

ipek bal cnm rukiye fal cafede bakıodu sanırım hala ordamı figende fal cafedemi?
bide pınarın telefonunu atabilirmisin bana?

rukiye fal cafede ama randevuyla bakıo ve randevu almak çok sıkıntılı...
figen de cidan cafede.
pınarın telini de atıorum özelden ama onun randevuları da sıkıntılı

ben de tam bılmıyorum ama ankara kafede sakaryadaymıs.telefonu var mı bırısınde acaba ? randevu alsak arayıp??

canım kızılay konur 2 sokak masal cafe helini tavsiye ederim sana çok iyi bakıyo bana her dediği çıktı enerjisinide çok beğeniyorum ona gidince rahatlıyorum resmen . bide ortaköy cafe yıldız hanım var oda iyi karar senin

Yorumları okuduysan nasıl Mihriye'ye gidebildin anlamadım. :26:

Kimse gitmesin ona. Bir kez daha yazayım belki okuyan olur.

arkadaşlar tam olarak nasıl yanıt verliyor bilmiyorum ama bir deneyeyim dedim. masal kafede helin güzeldi kahve ve tarot baktırdım.ama bence fal için pahalı yani. ehli keyif kafede berrin diye biri var kahve tarot 15 lira verdim anlatıkları tüylerimi diken diken etti.hem ucuz hem güzeldi. başka da çok memnun kaldığım kimse olmadı açıkçası.berrin hanım yıldızxname bakıyormuş bir gün baktıracam ama henüz kısmet olmadı

Berrin'i ben de merak ediyorum. Ben oraya gittiğimde onun için sırada bekleyenler vardı. Etkilemişti görüntüsü falan da. Belki de son kez gitmek için tercihim o olur. Hangi anlamda tüylerini diken diken etti? Biraz açar mısın?

bende heline gidiyorum cnm çok memnunum demek ki memnun olan tek ben değilim

kaç kez yazdım bir türlü görünmedi ama son kez deneyim dedim. masal kafede helin bence güzel bakıyor özellikle geçmiş konusunda başaraılı da gelecekle ilgili dedikleri henüz gerçekleşmedi. ehli keyif kafede berrin hanım diye biri var. kahve tarot hem çok güzel hem de fiyat olarak uygun baktı kahve tarot 15 lira verdim. hem kendi hem enerjisi çok hoştu tavsiye ederim. mihriyi de denemek isterdim ama pek menun kalan yok anladığım. ama şiddetle berrni tavsiye ederim ehli keyifde. mekan vasat ama falcıya tam not!!!

lavinya yazdığın mesaj çıktı. 2. kez yazıyorsun.

Yukardaki mesajımı okuyup cevaplarsan sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
siteyi kullanmayı tam bilmiyorum ama umarım size yanıt verebilirim. bugüne dek hiç bir falcının bilmediği söylemediği ve yalnız benim bildiğim bir sırrımdan söz etti desem kısaca yeterli olur mu? çok farklı bir enerjisi var. benim gittiğimde kalabalık deildi canım. hafta ortası uğrarsan sakin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…