Ankara'daki Falcılar

Ben gittiğimde de kalabalık değildi ama kafenin yerine göre kalabalık sayılırdı. Berrin için bekleyenler vardı.
Ben de gideceğim kendisine. Daha o gün karar vermiştim zaten mutlaka bu kadına da gitmeliyim diye, başkalarının yorumlaarını okuyunca perçinleniyor bu istek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bakalım, denerim herhalde.
Aslolan geleceğe dair dediklerinin çıkması. Sır bilmek, isim bilmek hikayee...
Peki zaman verdi mi şu zamanda şu olacak gibi bir şey söyledi mi?
 
Bakalım, denerim herhalde.
Aslolan geleceğe dair dediklerinin çıkması. Sır bilmek, isim bilmek hikayee...
Peki zaman verdi mi şu zamanda şu olacak gibi bir şey söyledi mi?
evet bir kaç tarih verdi. bekliyorum şimdilik yeni gittim çünkü. ama beni zaman konusunda asıl şaşırtan şey beklediğim ve ümidimi kestiim bir para vardı bugün yarın gelecek dedi. aynı gün akşam elime geçti. o yüzden diğer verdiği tarihlarinde tutacağına inandım açıkçası
 
Yoo aslında yeni değil. Ben Kaan'ı görmek için gittiğimde o kadından bahsetmiştim burda. Gideceğimi falan da yazmıştım. Ama gidemedin henüz.
 
benden91 tmm canım konur sokağı biliyorum heline gidicem.orta köy cafede konur sokaktamı?

tryamour cnm ben öle dolaşıodum kızılayda aklıma buraya bakmak geldi çünkü bende izmir falcıları bölümündenim :) ama ilk sayfalara bakmışım o telaşla.
bide ben orda sıra beklerken bi kadın elinde 6 koca sayfayla çıktı fikriyeyi çok övdü yanındakine ama onunda iyi olduğunu sanmıorum.
 
Yalan yalan o övmeler. Hiçbir şey bildikleri yok. Olsun canım sağlık olsun.
 
bu sabah bana pınardan mesaj geldi. pazartesi çalşıyoruz diye. ben de yeniden randevu aldım. umarım bir aksilik çıkmaz
 
ben de perşembeye aldım. ama yine de salı arayın dediler tam netleştirmek için...
ya bu arada kızlar, çok garip kaanın baktıgı falı hiç begenmemiştim ama bana 15-16 gün onra duygusal anlamda birisi açılacak sana, hiç tahmin etmedigin birisi dedi. tam da gününde oldu bu olay, paylaşim dedim. sanırım zamanı tutturan bi falcı buldum, ama ne yazık ki olaylar istedigim gibi gelişmio, sağlık olsun :)
 
ooo süperr pınardan haber alabılıcez nıhayet =)) destınaa ipek_bal baktırır baktırmaz burdan bizimle paylaşır mısınz ,inanılmaz merak edıyorum pınarın nasıl baktığını ben
 
ooo süperr pınardan haber alabılıcez nıhayet =)) destınaa ipek_bal baktırır baktırmaz burdan bizimle paylaşır mısınz ,inanılmaz merak edıyorum pınarın nasıl baktığını ben

tabikide paylaşırım ben :) ama bana telefonda şey dedi bayan, pazartesi çok yoğun dedi, yoğun olunca 1 2 gün ara verebilio bazen rahatsızlanıo dedi. o yüzden salı arayın netleştirelim dedi. destina vala ilk giden sen olacaksın, güzel yorumlarını beklioruz :)
 
umarım bi aksilik olmaz da giderim. ama kötü şeyler duymaktan da korkuyorum açıkçası. ben bugün konuşrken kesin çalışıyor değil mi dedim, ben de o gün için ona göre plan yapıcam dedim. kesin çalışıyo dediler. çıkınca yazarım muhakkak zaten randevum erken saatte.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…