Ankara'daki Falcılar

kızlaaar ben geldim uzun süredir yazamıyordum çok vaktim olmuyodu ne yazık ki sınavlar falan malum

Pınar ın no ya ulaşmışsınız ya cok sevindim elinde olan biri bana da atabilir mi rica etsem hı? yarın arayayım.

Hayır. Niyeyse hiç içime sinmedi o kadın. Gitmeyi düşünmüyorum.
Fikrim değişebilir belki belli olmaz yine de.

Son düzenleyen: Moderatör:
berencim, ben berrın hanımı gormedım orda bırı daha vardı evt,ama benım ilk gidişimdi yanı daha once hıc gıtmemıstım.ve girer girmez melek i sordum ve ona baktırdım.yanı o kadar çok şeyi bildi ki yıldızname bakarken,daha once annesıne baktırmamıstım ki,ona mesaj atsın benım bılgılerımı=)
aaa tabı baskalarının basına gelmiş olabilir ,annesı de olabılır üçkağıt yapılıyor olabılır.ben kadını gormedım .ama dediğim gibi benm ilk gidişimdi yanı o kadar cok şeyi bilmesi tesadüf değil, üçkağıt hiç değildi.inanılmaz farklı bakıyo yıldıznameye ben de yıllarca fal baktırdım o kadar değişik yıldızname bakanını gormedım ha cıkar cıkmaz orasını bılemem kağıda yazdım elımde duruyo ocak ortasını beklıyorum ilk gelişme için.ama gerçekten güzel bakıyor kız yıldıznameye diğer konuda yorum yapamıycam benım basıma gelmedi dediğim gibi..

anladım cnımmm daha sana yanındaki falcıyı önermemiş. ilerleyen zamanlarda şu falcı hanımada baktırın derse haberin olsn cnmmm:) ben önden söleyim de sonra kanmaa kimseye. ama yıldıznameye güzel bakmış olblr ona bişi diyemem çünkü ben yıldızname baktırdımadım ona yani yorum yapmıyım

beren peki en çok hangi falcıdan memnun kaldın?:13:

neyse söyliyim cnm ben masal cafedeki helin den ve orta köy cafedeki yıldızdan memnun kaldım seçim sana kalmış cnmm. ikiside gayet iyi bakıyo ama helin su falına iyi bakıo yani detyalı bilgi veriyo bide su falı 4o dk yani baya bir uzun bakıyo :)

Son düzenleme:

Beren,bu bahsettiğin Masal Cafe ve Ortaköy Cafe tam olarak nerede?

bende meşruyetten çıkınca bir üst cadde fal cafenin hemen yanında bir cafe var.bakan erkek ismini bilmiyorum,hem tarot,kahve,kart toplam 20 verdim,çoooooook uzun baktı tatlı bir beyefendi.istediğin herşeyi sordum.seneler sonra istediğim bir şeyi süre verdi olacak dedi.inanmadım doğrusu ama tam tarihinde oldu.çok mutluyum.kendisi okadar emindiki tekrar bana geri gelip haber verirsin dedi.

bi arkadaşm dün pınardan randevu almak için aramıştı, pınar hanm rahatsız biz size döneriz tekrar demişlerdi. bugün msj atmışlar, bu hafta randevular iptal die. sanırım destinanın randevusu da iptal oldu büyük ihtimalle...
herkes sabırsızlıkla pınarı beklio, bence çok zor alcaz randevuyu :)

pınara ulaşamıycaz sanırım
ama ben hasta olduğunu dusunmuyorum kadının baska bir işi yanı mesleği var sanırım,fırsat buldukça fal bakıyor bence..yoksa herkes arıyor sureklı hasta.sanmıyorum

bu haftalık iptal demişler bnm arkadaşıma da, haftaya için alamaz mıyız yani
senin randevunun ne zamana iptal oldugu belli diil mi yoksa destina ???

kızlar pınarın sağlık sorunları oluyo ve bi süre bakamıyo yoksa başka bi iş yaptığından değil çünkü asıl ordan para kazanıyo uçakla gelenler oluyodu fal baktrmaya tabi şuanda nasıldır bilemeiyceeemmm:78:

olsn en azından teli var artık :)
kendini iyi hissettiginde baktırırız nolcak. umarım en kısa zmnda düzelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…