Ankara'daki Falcılar

gittik bugün pınara...tek kelime ile mükemmeldi. o kadar bekledik, randevular ertelendi vs vs ama sonuçta fazlasıyla değdi. yetti hatta arttı bile. bundan sonra pınardan başkasını tanımam

çok çok özel şeyleri, kimsenin bilmediği şeyleri bildi. ne yazık ki detay veremicem çünkü çok özel şeylerdi. pınar çok güzel bi kadın enerjisi çok iyi. cafe falcılarına asla benzemiyor. 1 saat sürdü benimki. dieğr bekleyenlerle de konuştuk. 6-7 yıllık müşterileriymiş çoğu. pınarı dinleyin. baktırın falı görün diyo hepsi.

iskambil falı baktı ama biliyosunuz fal işinde kahve su kart vs. hepsi araçtır sadece. iskambil falı 50 tl. idi. ama o paraya asla acımadım. keşke ona buna 20-30 verene kadar pınara daha erken gitseydim

ben bidaha pınara giderim :)
bi de gidersem rukiyeye giderim. kızlar kesinlikle denemelisiniz, yetio da artıo. eğitim, iş, aile, özel hayat, o kadar ayrıntılı bakıyor ki, geçmişi ztn biliyor, geleceği görecez bakalım. ve en çok hoşuma giden önüne şu şu fırsatlar çıkacak ama sen düşün sen kendin kararını ver dio, ben seni etkilememeliyim fln dio.
gayet uzun sürüo 1 saat kaldım ben. ve bana şu anki durumum için verdigi tavsiyeler rukiyenin yaptıklarıyla aynı.
dedigim gibi, verdigim paraya fazlasıyla değdi. zaten müşterileri çok uzun yıldır müşterisiymiş, ilk defa mı baktırıosunuz dediler evet dedik yorumunuz ne olur dedik bekleyin görün dediler.
kesinlikle paragöz birisi diil, ben aklmda tek bi soru var dedim o zmn kağıt grubu bakim dedi. su bakmadı mesela.

çok şükür korktuğuma uğramadım ya beklicem ama süper analiz:) bi ara konuşmalıyız hep beraber :):)

Gelecek çıkmadan hiçbir falcıya iyi diyemeyiz bence. Daha yeni gitmişsiniz yere göğe koyamadınız yahu.

destina çok sevındım hadı ınsallah dedıklerı de cıkarrr..ayyy ben de mutlaka gidicemm kredı kartı gecıyo mu ya

ilk defa falcıya gitmiyoruz ki. değerlendirmeyi bu şekilde yaptıysak bi nedeni vardır
kesinlikle katılıyorum.helede bi sürü falcıya gitmiş insanlarız o kadar para verip bide çıkarımız olmuş olamaz :) biz gittiğimizde 7 senedir gidiyorum diyen kadın vardı bi bizdik ilk giden herkesin en az 4 senesi vardı dediklerini tek tek yazın çıktığını kendiniz görürsünüz dediler.ayrıca iyi şeyler sölediğindende yazmadık böle ki ben istemediğim şeylerde duydum..

arkadaşlar ben de yarın akşama randevu aldım sonunda inşallah hastalanmaz ya :) bi de acaip korkuyorum kötü şeyler söyleyecek diye ufffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…