Ankara'daki Falcılar

sık sık baktırmamak lazım bence de. biraz ara ver istersen. olacaklar olmayacağından değil ama kafan karışır bence. ben verdiğim paraya acımadım cidden değdi diyorum. ama ancak bir hafta on beş gün sonra yeniden kendim için giderim.
ya şimdi burda reklam gibi olmasın. o yüzden anlatmayayım fazla. seçim senin tabii

Yok anlat reklam olan ve olmayan ayırediliyor hemen zaten. Ben o kafeye gittiğimde Berrin için bekleyen insanları gördüm ve o an etkilendim ve gitmem gerektiğini düşündüm zaten. Kendim karar vermiştim. Belli iyi falcı olduğu sanki.

Peki Berrin geçmiş ve şimdiki zaman dışında gelecek için de ayrıntılı şeyler söylüyor mu? Özel konuları bilebiliyor mu hayatında olan? Neyi seni bu kadar etkiledi?

geçmişle pek ilgilenmiyor zaten. sen biliyorsun benden dinlemenin anlamı yok dedi. istanbulda yaşayan nişanlımın evini adres gibi anlattı. nikah tarihimizi söyledi.çok detaylıydı. ama açıkçası ben onun pek normal bir falcı olduğunu düşünmüyorum. sanki
gidiyor ve geri geliyor gibiydi. çok farklı bir trans hali???

ben burdan duydum zaten adını. konur 2 de ehli keyf kafe. hafta sonu çok ama çok yoğun oluyor. en iyisi hafta ortası gitmek. randevu falan da vermiyorlar çok bekleniyor yani

size yanıt verdimde aşağıda kaldı konur 2 de ehli keyif kafe

Anladım. Bana da göründü Berrin yolu o halde. Ooofff son olacak bu son. Yeter artık. Hiçbiri çıkmıyor çünkü sık gittiğimden kaynaklı olduğuna inanıyorum ben de. Gittiğimde yorumlarımı yazacağım.

ya eğer sık sık gittiğimizden olmuyosa benimde ondan olmuyodur çnkü hepsi aynı şeyi sölüo berrin hanımı bende beğendm tarot kahve baktrdm diğerlerinden daha ii baktığını söleyebilirim kaandan falan iyi bence.Enerjisi de ii o ayrı ben falınıda beğendm.bana durumu diğerlerinden farklı olarak söyledi ilerisi için aynı şeyi söledi ama :)

Canım bence sen de beklemelisin. Birkaç şey olsun da öyle git yine. Ben Mart'a kadar baktırmayacağım mesela. Artık Mart ya da Mart'tan sonra Berrin hala o kafedee olursa ona giderim.

size yanıt verdimde aşağıda kaldı konur 2 de ehli keyif kafe

çok teşekkürler..bende berrıne gitmeyı dusunuyorum artık.bir de pınarı beklıyorum destina yarın ıcın randevu almış.onun yaptığı yorumlara gore pınarı da listeme alıcam..gercı pınardan cok soodum bu bır turlu ulaşılamama ve randevuları ıptal etme olayı yuzunden ama neyse..berrını baya övdüler ozellıkle geçmişe takılmayıp geleceğe yonelmesı cok hoşuma gitti..sabah kaçta kafede oluyor bılgın var mı acaba ?erken gıtme ımkanım var o sebeple sordum sıra beklememek adına..

arkadaşlar ben bugün yine bir arkadaşımı götürdüm berrin'e. çok ince detayları bile bildi. ama kendisi her zaman yada her falda böyle olmuyormuş. enerji meselesi galiba. çok sıra bekledik yine ama çok uzun bakıyor zaten baştan savma değil. kahve ve tarot birlikte baktırmanızı öneririm.

bildiğim kadarıyla öğlen 12 de geliyormuş. ama akşam geç saatlere kadar orda. bir gün izin kullanıyormuş o da hangi gün bilmiyorum

bence 12 gibi gitmek iyi fikir çünkü çok fazla fal bakıyor yorulmadan yakalamak lazım

uzun zamandır siteye girmemiştim neler olmuş yine berin kim aslı yıldız kim pınarı bulmuşsunuz serhat kayıpmış kimbilir okuyamadığım sayfalarda neler olmuştur. kızlar kime gideyim kimi önerirsiniz

bahçelievler dejavu cafe falcı gül var cnm denemeni isterimbenim falıma baktıgında bir şeyleri tutturmuştu

Son düzenleme:
serhatın kaybolmamasına sevindim randevu ile bakıyordu dimi birde güle gittim ben evet iyi ama ben baktırdığımda geç bir saatti kafası karışlıktı pek toparlayamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…