Peki Berrin geçmiş ve şimdiki zaman dışında gelecek için de ayrıntılı şeyler söylüyor mu? Özel konuları bilebiliyor mu hayatında olan? Neyi seni bu kadar etkiledi?
arkadaşlar benım netımde bır sıkıntı var ve eskı sayfalara donuş yapmakta zorlanıyorum.berrin den bahsetmıssınz.berrin hangı kafede,yerı nerede.muhtemelen yazmış olmalısınız eskı sayfalarda ancak goruntuleyemıyorum ..
ya eğer sık sık gittiğimizden olmuyosa benimde ondan olmuyodur çnkü hepsi aynı şeyi sölüoberrin hanımı bende beğendm tarot kahve baktrdm diğerlerinden daha ii baktığını söleyebilirim kaandan falan iyi bence.Enerjisi de ii o ayrı ben falınıda beğendm.bana durumu diğerlerinden farklı olarak söyledi ilerisi için aynı şeyi söledi ama :)
size yanıt verdimde aşağıda kaldıkonur 2 de ehli keyif kafe
çok teşekkürler..bende berrıne gitmeyı dusunuyorum artık.bir de pınarı beklıyorum destina yarın ıcın randevu almış.onun yaptığı yorumlara gore pınarı da listeme alıcam..gercı pınardan cok soodum bu bır turlu ulaşılamama ve randevuları ıptal etme olayı yuzunden ama neyse..berrını baya övdüler ozellıkle geçmişe takılmayıp geleceğe yonelmesı cok hoşuma gitti..sabah kaçta kafede oluyor bılgın var mı acaba ?erken gıtme ımkanım var o sebeple sordum sıra beklememek adına..
sonunda pınardan randevu alabildik :)
bir aksilik çıkmazsa yarın gidiyoruzz :):):)
berrin ne kadara bakıyor arkadaslar?
uzun zamandır siteye girmemiştim neler olmuş yine berin kim aslı yıldız kim pınarı bulmuşsunuz serhat kayıpmışkimbilir okuyamadığım sayfalarda neler olmuştur. kızlar kime gideyim kimi önerirsiniz
sonunda pınardan randevu alabildik :)
bir aksilik çıkmazsa yarın gidiyoruzz :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?