Ankara'daki Falcılar

ya ben de merak ediyorum açıkcası ama ne falı baktıracağımı da bilemedim ki. şimdi tarot da olabilir iskambil de :) gerci tarot isteme nedenim aslında kontrol edebilme amaclı ama sanırım bu kadar iyi olduğu söylenen bir falcı tarot kartlarına bakıp bakıp kafadan atmaz, cold reading yapmaz heralde diyorum. artık biraz da fiyat odaklı karar vereceğim

Ben daha yeni gittim Eylül'e. Ve Mart'a kadar yasak koydum kendime. Önce bir dedikleri çıksın da sonra yine giderim belki. Herkes aynı şeyi söyleyip de olmayınca deli oluyorum. Sık baktırmak kötü oldu benim için. Bu yüzden fal yok bana uzun bir süre.

Tamam o zaman yarın pınar ı bi aksilik çıkmazsa deneyip görücem :) ya umarım kötü şeyler demez bu derece iyi ise korktum işte

mrb arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum ben pınara 5 -6 yıl önce baktırmıştım. çok memnun kalmıştım o zaman çok istediğim bazı şeyler gerçekleşmişti ama çok uzun zaman oldu tabi söylediği herşey çıktı vaya çıkmadı diyemem hatırlamıyorum çünkü eskiden kafede çalışıyordu sonra izini kaybettim .burada pınarın adını görünce çok sevindim rica etsem banada numarasını gönderebilirmisiniz bende gitmek istiyorum

Tamam o zaman yarın pınar ı bi aksilik çıkmazsa deneyip görücem :) ya umarım kötü şeyler demez bu derece iyi ise korktum işte

Kötü şeyler söylemesin diye uyar o halde. Çok rahatsız edici olur yoksa. Kafana takarsın. :26:

Birtakım falcılardan çok kötü şeyler duyduğu halde hiç kötü şeyler yaşamayan insanlar biliyorum bu arada. Kesinkes inanmamak gerek. Çok büyütme bence, kafanı boşalt, rahatlayıp git.

Son düzenleyen: Moderatör:

işte uyarırsam da ya varsa da söylemiyorsa diye kafaya takarım :)
Ünlü falcılardan felaketler duymak derken zamanında ünlü ve baya pahalı bir falcıdan; kırık bir vazo gibi olacağıma, tuzla buz olmuş bir cama dönüşeceğime dair cok cok kesin şeyler duydum oturdum ağladım ama hiç biri çıkmadı :) o da onun kafadan atmasıydı işte. ama eğer pınar gercekten biliyorsa ve diğer çoğu falcının aksine ne cold reading ne de sadece zihin okuma yapıyorsa... o zaman istemediğim şeylerden korkarım. bir de eğer pınar başarırsa bugüne kadar bana düzgünce fal bakmayı başarmış ilk falcı olabilir

Bu arada hastalığı neymiş öğrenebildiniz mi?

Bak işte iyi diye ne falcılardan bahsedildi ama çoğu fos. Daha ilk gidişten iyi mi değil mi karar verilemez.
Şimdiyi, geçmişi bilmede iyidir ya da çok özel durumları bilir tamam da olacak olanları kestiremedikten sonra
anlamsız. Ünlü ve pahalı dediğin falcıya da neler neler duyup da gitmişsindir kim bilir... Bu sebeple, bir sürü
falcı gezmiş biri olarak bu yorumlar beni hiç etkilemiyor, sen de bu işleri biliyorsun, seni de etkilemesin.

ama umarım güzel şeyler söyler ve hepsi olur.

bence falcıya ilk gidiş en önemlisi. biz ilk gittik ama yazdığım gibi ordaki insanlar senelerden bahsediyodu bu bi kişi 2 kişi de diil biz izlenimimizi anlattık çıkcak diye bi iddamızda yok.isteyen gider istemeyen gitmez olur biter :)

Ben onu silmarilla için yazdım sen neden cevap yazıyorsun mesajıma anlam veremedim.
Çıkacak diye iddian var ya da yok beni hiç alakadar etmiyor zaten.

Herkes istediğine inansın.

çünkü ilk giden biziz ve yorum yapanda biziz o yüzden üstümüze alındım bencede yönlendirmeye gerek yok..

tamam sakin :79:

Yarın gidip bakacağım. tüm bilgi paylaşan arkadaşlara da teşekkür ettim. birimize kısa vadeli tarihler verse de test edebilsek keşke o zaman hepimizi huzura ereceğiz bence

ha buarada figen in verdiği tarihler olmadı belirteyim aslında aralık 2 4 6 8 10 12 demişti bence 8 10 12 de olmayacak da neyse işte söyleyeyim dedim.

Figen'in tarihler tutmuyor zaten. Bana da Eylül'de olacak dediği şey 2 ay önce yani Temmuz'da olmuştu. :s

silmarilla banada pınarın numarasını özel mesajla atabilir misin? bende çok merak ettim hemen deneyip yorumumu burada bildirmek istiyorum. bu arada umarım yarın mutlu bir şekilde ayrılırsın ordan ^^

:))) pınarın telefon n umarası için teşekkürler şimdi aradım bugün çok doluymuş yarın sabaha randevu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…