Bu ankara cafe dilçaya falan yakınmı acaba :26: Bakınıp durdum ama göremedim sakaryada
uzun zamandır fal ve falcı ikilisini hayatımdan uzaklaştırmıştım.... burda yazdıklarınızı okudukça fal baktırma isteğim yeniden doğdu:) bir üye hem fiyatı uygun hem enerjisi iyi dediği için berrin denen kadına gitti bu akşam. çok yoğundu ve çok bekleyen vardı. ancak falı çok iyiydi çok fal bakmasına ragmen enerjisi düşmemişti açıkçası.vesile olan arkadaşlara teşekkür ederim.pınara gidecek olan arkadaşlarda beğenip beğenmediğini yazarsa eğer sevinirim
:129::125:.........................beren91 sanki helinin arkadaşı gibisin
beren91 sanki helinin arkadaşı gibisin
beren bunlar kaç liraya bakıyor acaba
bir arkadaşımız falcı önerirmisiniz demiş ona yardımcı olmak için yazdım:) senin ima ettiğin şeylere cevap veremicem gerçekten vaktim yok
Berrin'e gidenlerden biri yazabilir mi fiyatı ne kadar? Kahve + tarot mu baktırdınız?
ankarada yıldızı denedim ve helini denedim. sevenerli darılmasın ama direk psikolojik fal ve ortalama cümleler. eskiden bahçelide bir kadın vardı ismi hatun iyi fal bakıyordu.şimdi yok bulamıyorum onu
berrin son falcım olur herhalde artık onunla epey devam ederim.. ama pınarı da merak etmiyor değilim. gidenler lütfen paylaşsın memnun kalıp kalmadığını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?