Ama keşke sarılmasalar... Gerçekten boş iş. Figen'in ilk 2 falından sonra dediklerinin bir tanesi bile çıkmadı. Ve ısrarla olacak diyor. Artık ona gitmem. Eylül'ün de ilk falı çıktı 2. için beklemedeyim ama dediği bir olay finallerimin olacağı zamana denk geliyor yani gerçekleşmesi imkansız.Yıldız için Şubat başına kadar vakit var. Artık hiç inanmıyorum ve beklemiyorum. Falcılara para yedirmek yerine aklımızı başka işlerle meşgul etmemiz çok daha faydalı olur zor zamanlarımızda.
ben ilk sayfadan beri her yazılanı okudum sen ilk mihriye'ye gitmissin ve cok güzel baktı çok memnun kaldım yazmıssın daha sonra birisi baktıgı falın cıkmadıgından bahsetmiş sende olumsuzluga düsmüssün bence falla ilgili en güsel yorumu symarilla umarım dogru yazdım arkadasımız yapmıs seviyorsan gururu bir kenara bırakıp ararsın yani falcıya gidip de hani gelicek mi gelmeyecek mi die beklemenin hiçbir anlamı yok..eminim su ana kadar gittigin falcılardan çok güzel bir sekilde hane durumunu özetleyen okul durumunu özetleyen su anda senden hoslanan kişiyi tarif edenlerde olmustur o kişi yani ex sevgili fincanında cıkmadıysa hayatında da yoktur zaten...
hnfkbr cnm cok tesekkür ederim numara için. özel mesaj hakkım yok o yüzden burdan yazıyorum. bakalım bi gidiyim ben de nasıl oldugunu pınarın burda paylasıcam :)
zaten bende gitmeyi düsünmüorum arkadasımı figen ablaya götürdgümde bile o ortamın enerjisinden rahatsız oldum bi de google' pınar yazınca borsayı falan bildi çıkıyor...
canım sen heline gittysen tipini tarif etsene bi
edemezsin çünkü gitmedingittim diyip insanları karalama lütfen çok ayıp bak bunu sana annen öğretmedimi benim annem öğretti bana
Kızlar uzatmayın agzımızın tadını da bozmayalım sonucta falla ilgili topic biz burda paylasımlarımızı yazıyoruz herkesin memnun kaldıgı falcı farklı herkes istedigine gider kimseyi övmenin anlamı yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?