Ankara'daki Falcılar

Kendimizi çok kaptırmadan sadece keyif olsun diye baktırmak en güzeli. En son fal baktırdığım kişi hergün gelip fal isteyen müşterisinin olduğunu söyledi. Bu kadar :89:abartılmamalı..

ben ilk sayfadan beri her yazılanı okudum sen ilk mihriye'ye gitmissin ve cok güzel baktı çok memnun kaldım yazmıssın daha sonra birisi baktıgı falın cıkmadıgından bahsetmiş sende olumsuzluga düsmüssün bence falla ilgili en güsel yorumu symarilla umarım dogru yazdım arkadasımız yapmıs seviyorsan gururu bir kenara bırakıp ararsın yani falcıya gidip de hani gelicek mi gelmeyecek mi die beklemenin hiçbir anlamı yok..eminim su ana kadar gittigin falcılardan çok güzel bir sekilde hane durumunu özetleyen okul durumunu özetleyen su anda senden hoslanan kişiyi tarif edenlerde olmustur o kişi yani ex sevgili fincanında cıkmadıysa hayatında da yoktur zaten...

Mihriye'den çok memnun kalmamın sebebi bana eski sevgilimin geri dönmeyeceğini söylemesi yüzünden olmuştu. Çünkü eski sevgilin geri gelecek diyenlere hiç inanmıyorum. Çok pozitif bir insandı ve akıllar vermişti. Ama yazın gerçekleşecek dediği bir olay olmadı ve üstünden aylar geçti yine olmadı. Bu sebeple kötü olduğunu söyledim. Dedikleri çıkmıyorsa o falcı kötüdür. Daha sonra da Pınar için yapılan konularda ilk kez gittikleri halde insanların yaptıkları abartılı yorumları saçma bulmuştum çünkü ben de aynı şeyi yaşadım Mihriye konusunda ve sonra yanıldığımı anladım. İlk bakışta geçmişi, şimdiyi biliyor diye bir falcıya harika demenin gereksiz olduğunu düşündüm. Olumsuzluğa düşmek gibi bir durum yoktu, zamanla zaten anladım ne kadar sallamasyon olduğunu Mihriye'nin. Kimse övmüyordu kadını zaten ve ben de bekleyip gördüm. Eski sevgilimi ben sormasam da herkes söylüyor. Bir tane bile bahsetmeyen olmadı.

Ayrıca eski sevgiliyle ilgili durumlar öyle seviyorsan ararsın, gururu bırak demekle çözülecek bir durum değil. Bu işler o kadar kolay değil. Zaten hatalı olsam, elimden geleni yapmamış olsam, şansımı sonuna kadar denememiş olsam elbette ben üstüne düşerdim sevdiğim insanın. Ben çaresiz durumda olduğum için ne yazık ki aptal gibi falcılara gittim. Kendimi avuttum söyledikleriyle. Çünkü hala o çocuğu çok seviyor ve istiyordum. Artık istemiyorum, sevmiyorum, umrumda değil. Bir beklentim olmadığı için de fala ihtiyaç duymuyorum.

Şimdi de herkesin dediği şey aşık olacaksın, hayatına yeni biri girecek cümlesinin türevlerini içeriyor. Sözde Kasım'da tanışacaktım bu kişiyle. Eylül ise Ocak diyor ama finallerim başalaycak mümkün değil yeni bir aşk. Sonuç olarak yine aynı saçma döngünün içine girdim. Kimbilir yine gitmeye devam etsem yok şu ayda, yok bu ayda diye diye yeni sevgilimin olacağını iddia etmeye devam edecek bu yalancılar. Ve eski sevgili meselesi gibi bu da tırt olacak. 17 aydır eski sevgiliden tık yok, yeni birinin hayatıma gireceğini de düşünmüyorum bundan yola çıkarak.

Son düzenleme:
Anladımm canımm zaten falcılardan kimse duymak istediklerini duyamıyor bu bir gerçek ..benim falcıya gitmemde ki tek sey ya gerçekten işle ilgili sorunlarım var onları duymak istedim kafamda işle ilgili düşüncelerle gittim bak kafamın içerisinde de vardı bu düşünceler ama bana da kimse işle ilgili hiçbir sey demedi ...yani genel olarak ask hayatından bahsediyor bütün falcılar ...

Evet malesef öyle. Artık kalıplaşmış cümleler kurmaya başladılar. Sadece bana değil herkese aynı senaryodan bahsediliyor. Bana da beni seven çocuktan hiç bahsedilmiyor mesela. Halbuki onunla çok görüştüm baya bir şeyler oldu. Kimse bunlardan bahsetmemişti. Hep diğeri üzerine konuştular. Artık yetti.!

zaten bende gitmeyi düsünmüorum arkadasımı figen ablaya götürdgümde bile o ortamın enerjisinden rahatsız oldum bi de google' pınar yazınca borsayı falan bildi çıkıyor...

mrb kızlar konuyu tam okumadım ama fala inanıyorum ben bugün gezmeğe gittim ve orda çok ii fal bakan biri vardı ama yanındaki kadın bugün bakma istemiyor keyfi yok rahatsız sakın teklifte bulunmayın dedi bizde kapatmadık fal
ben karşısında oturruken bana yanıma gel dedi sen çok sıkılıyosun kafanda çok soru işareti var senin çocuğun olmuyor tedavisiz sonuç alamıyacaksın dedi sonrada basladı anlatmaya herşeyi bildi 3üncü katta oturduğumu daha önce nişanlandığımı 2 kardeş olduğumu babamın daha önce kaza yaptığına kadar herşeyi bildi ve bana söyledikleri beni korkuttu çocuğum olmayacakmıiş korunmuyosun sen dedi sakın korunma hemen doktora git dedi olmuyacak çok uğrasacaksın dedi eski nişanlının sende gözü var böyle düşünmene oo sebeb oluyor dedi tüylerim ürperdi sen kurşun döktür dedi bana çatlayacaksın yoksa dedi nazar çok var dedi
tesekkür ettim bitti daha sonra baskasına bakmak istemedi herkes çok ricada bulundu ama sadece bana baktı ben onu çok etkilemişim kapıdan girdiğim an içini sıkmaya baslamışım işte böyle kızlar fala inanma falsızda kalma diye bosuna dememişler

zaten bende gitmeyi düsünmüorum arkadasımı figen ablaya götürdgümde bile o ortamın enerjisinden rahatsız oldum bi de google' pınar yazınca borsayı falan bildi çıkıyor...

aynen öle bişi okudum gittiğimde sordum ben :) pınar siyasal mezunuymuş ve bide kurs mu öle bişi bitirmiş borsayla ilgili falla borsa işini yapmıyomş.hatta sayısal falan tahmin etmiyo mu dedim,ediyo ama oynatmıyo tam televizyonda çekilirken şu olcak dio o yönde kullanmıyo dedi ablası.
pınarın sölediği şeylerin hepsini yazmıştık gittiğimizde ve şimdi baktığımızda mesela 6lı tarihte dediği şey ayın 16sında oldu.bi kaç şey direk böle yaşadık hakkını yemek istemem ama bizde umutsuzluğa düşüyoruz yinede..

Yıldız kahve, tarot bir de kağıda bir şeyler yazıp çiziyor hepsine 30a bakıyor.
Suzan kahveye 5tlye bakıyor. Ne bana ne arkadaşıma bir tane bile dediği tutmadı.
Benim hayatımda gördüğüm en berbat falcı. Ama kleopatra beğenmiş. Herkes için farklıdır belki de.
Soru soruyor sana ve ona göre neler olabilir mantıken çıkarmaya çalışıyor. e onu biz de yapıyoruz sonuçta. Bilinmeyenden haber vermeli insan. Bana ve arkadaşıma elektrik tutmadı.

teşekkür ederim cevap verdiğin için.yarın kardeşim fal baktırcakda kime gitsek kararsız kaldık.Figen'e gitsek ezberledi artık beni Neyse yarın yazarım artık kime gittiğimizi ve memnun kalıp kalmadığımızı.

deniz ritadan memnun kaldınmı?? arkadaşlarına nasıl baktı?ben bu kodlamayı değiştirmeliyim tekrar gidicem...bakalım aynı şeylerimi söyliycekmi?

hanımlar uzun zamandan beri yazdıklarınızı izliyorum.acaba yazsam mı sussam mı diye ne zamandır kararsızdım.ama artık bildiklerimi gördüklerimi paylaşmaya karar verdim.çünkü burada sözü gecen falcıların çoğuna gittim.şimdi ben yaşadıklarımı sizinle paylaşıcam ,bana inanmıyana da saygı duyarım. 1-mihriye fikriye kardeşler:hiç birşeybilmezler,hele fikriye atma konusunda bile başarısız.2-nuran:siz onun gözünde sadece banknotsunuz.tek bir dediği çıkmaz,3-helin:hiç bir dediği çıkmaz.sadece öyle bir tablo çizer ki yanından mutluluk sarhoşu olup çıkarsınız.hergün gidip baktırsanız yok demez hatta memnun olur para alacağı için.zaten sürekli hediye ister.4-nisan ve kardeşi: uzun uzunanlatır.ama tek kelimesi aklınızda kalmaz çünkü hızlı hızlı söyler bitirir.ne dediği akılda kalmadığı için dediklerinin çıkıp çıkmadığı da bilinmez.5-sakarya saklıbahçedeki ermeni hatun(adını unuttum ama gözleri dışarı fırlamış irice bir kadın)ben bu paraya hiç bir şeykonuşmam der.1 cümle söyler o da zaten palavradır.6-eylül:durum tesbiti süperdir ama dediği tarihlerde yaprak kımıldamaz.yani geleceği tahmin sıfır.7-asmalıkonak mehtapnun baktığı falı herkes bakar,kuş varsa haber balık varsa para.dediği tarihlerde hiç bir şey olmaz.hatta zaten dediklerinin hiç biri olmaz.8-pınar:çok sıradan.hiç bir özelliği yok.dediği tarihler yuvarlak ve uzun vadeli.hiç mi yakında olacak bir şey yok kimseye?tutturduğu şeyler de zaten olabilecek şeyler.9-kaan:verdiği tarihte bir şey çıkmaz.hatta sabredip beklesen yine çıkmaz.şimdiyi bilir sadece.10-berrin:şimdiyi iyi bilir ama gelecekle ilgili hiç bir şey bilmez.ufak tefek sıradan dedikleri de çıkmaz.11-figen:bütün bunların arasında yine en iyisidir.dedikleri çıkar ama zaman bilmez. şimdiyi iyi bilir gelecekteki olacak dedikleri ya önce ya sonra olur.bir de çatı kafede deniz vardı.hala var mı bilmem.o da hiç bir şey bilmez sadece bol paranızı alır çünkükendini ağırdan satar pınar gibi.daha gittiğim çok falcı var.ama burada konuları gecmediği için yazmıyorum.bu arada helini öven bir kişivar.o da helinin nesi olur tahmin ediyorum.onahelini tarif edeyim çünkü sorar şimdi.uzun boylu irice bir kadın.kara gözlü bol makyajlı yıllardır masal kafe sel kafe arasında mekik dokuyan hızlı konuşam hatun...benden bu kadar,yazık paranıza iyi düşünün derim..

bu arada 3-4 yıl önce gittiğim zelal adında başörtülü bir kız vardı.suya kahveye bakıyordu.hala ynı yerde mi bilmem ama bunların hepinden iyi bakıyordu.ziya gökalp caddesindeydi.hem çok ucuzdu hem de dedikleri çıkardı.belki gideniniz olmuştur.

canım sen heline gittysen tipini tarif etsene bi
edemezsin çünkü gitmedin gittim diyip insanları karalama lütfen çok ayıp bak bunu sana annen öğretmedimi benim annem öğretti bana

kavga edip de engellenmek ıstemıyorum ama benm annemın ve bana verdiği terbıyeyi ölçmek azına almak senın gibi dolandırıcıların haddı değil once onu bı bıl orda bı dur yavas gel.helıne 100 kere gittim cunku sel kafenın sahıbı karşı komsumun akrabası.karşı komsumun adı da serpil.ınanmıyorsan git helıne sor helın şimnan esmer makyajlı bir hatun benı git sor benı de iyi bilir 5 kere parfum goturdum belkı gittiğimde sarısın kız de kuzenıyle gelen o benı ıyı bılır.
sana gelınce helının kendısı mısın arkadası mısın bılemem ama tarzını ve tepki verıceğini bilmediğin insanlarla daha dıkkatlı konuş.hele ki haddın olmayn insanları azına hıc alma.

belli ki sen anne babandan terbıye namına en ufak bir şey almamışsın.benı daha fazla sınırlendırme istersen.bu forumda konusucaksan terbıyenı takın.

Kızlar uzatmayın agzımızın tadını da bozmayalım sonucta falla ilgili topic biz burda paylasımlarımızı yazıyoruz herkesin memnun kaldıgı falcı farklı herkes istedigine gider kimseyi övmenin anlamı yok...

hayır reklam yaptığı cok acık ve neredeyse tum uyeler tarafından bılınen bır insanın burdaha benım annemın adını azına alması ne cürret bu ne terbıyesızlık ya boyle bır sıteye uye olduysan konusmalarına dıkkat ediceksin.terbıyesızliğe bak.ne kadar seviyesız bir konusma ya.burda herkesın kendı paylaşımı var zaten doğruyla yanlış reklam ıle olayam ayırd edılıyor hemen cok doğru doyluyorsun ama kendıne gelsın arkadas nerede olduğunu unutuyor galıba.seviyesızlık yapmadan konusmayı oğrensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…