peki sadece kahvemi. yoksa kahve - tarot şeklinde mi
peki sadece kahvemi. yoksa kahve - tarot şeklinde mi
canm gül bişeye benzemıyor ben de yıllarca falcı gezdım gecen sene baktırdım güle el falı tarot ve kahve bır arada bakıyor.atmasyon baska bişiy değil.
beren in boyna ovduğü helıne gelınce,yukardakı eskı sayfalardan gırıp okuyabılrsın bır tek oven beğenen beren var.yanı reklam olduğu cok bellı bunun.daha oncekı sayfaları okursan bunu farkeden tek uye bendeğilim.gidenlerın hepsi çok kötu bahsedıyorlar.ben de bızzat sel kafedeyken gecen yıl gidip su falı baktırdım.tam bir fiyasko o kadın.senı bır saat sonra arıycak gor bak burdan cıkıcaksın bır saat sonra sana donucek dedi .hahahah ne fıyaskoydu ya =) sakın gitme canm para tuzağı.
gidiceksen ortakoy kafede yıldız var ve ankara kafe de eylul cok guzel bakıyor.bir de pınarı cok ovduler ama ben de ulaşamadım bir turlu.ama gidenler cok memnun.ben randevu alabılrsem pınarı denemeyı dusunuyorum.
Yıldızdan sen memnun değildin diye hatırlıyorum yanlış mı hatırladım?
canm gül bişeye benzemıyor ben de yıllarca falcı gezdım gecen sene baktırdım güle el falı tarot ve kahve bır arada bakıyor.atmasyon baska bişiy değil.
beren in boyna ovduğü helıne gelınce,yukardakı eskı sayfalardan gırıp okuyabılrsın bır tek oven beğenen beren var.yanı reklam olduğu cok bellı bunun.daha oncekı sayfaları okursan bunu farkeden tek uye bendeğilim.gidenlerın hepsi çok kötu bahsedıyorlar.ben de bızzat sel kafedeyken gecen yıl gidip su falı baktırdım.tam bir fiyasko o kadın.senı bır saat sonra arıycak gor bak burdan cıkıcaksın bır saat sonra sana donucek dedi .hahahah ne fıyaskoydu ya =) sakın gitme canm para tuzağı.
gidiceksen ortakoy kafede yıldız var ve ankara kafe de aylul cok guzel bakıyor.bir de pınarı cok ovduler ama ben de ulaşamadım bir turlu.ama gidenler cok memnun.ben randevu alabılrsem pınarı denemeyı dusunuyorum.
gidiceksen ortakoy kafede yıldız var ve ankara kafe de aylul cok guzel bakıyor.bir de pınarı cok ovduler ama ben de ulaşamadım bir turlu.ama gidenler cok memnun.ben randevu alabılrsem pınarı denemeyı dusunuyorum.
Bende ilk sayfalardan itibaren yazılanları okudum ama beren senden baska kimse helini övmedi dikkat ettiysen biz hiçbir falcıyı övmüyoruz ya da aaa süper gidebilirsin demiyoruz?helin konur 2 sokak da bir cafede calısıyordu oraya git sana anlatsınlar neden işten cıkarıldıgını ...
kızlar artık genel olarak yazıyorum biz burda fal için kimseyi yönlendirmiyoruz sadece memnun kaldıgımız falcıları yazıyoruz lütfen falcı ismi belirtmeyelim artık geçmişte herkes gittigi falcıdan memnun kaldıgını neleri belirttigini tarih verip vermedigini yazdı belirtmeyelim derken yeni gelen arkadaslar özellikle sizden rica ediyorum hanginiz içinize siniyorsa ona gidin topicimiz güzel bir topic güzel paylasımlar oluyor o yüzden ne biz uyarı alalım ne de siz ...
güzel bir dille yazdıgın için çok teşekkür ederm cnm
Ellerine sağlık güzel özetlemişsin canım :81:
rica ederim canımm ne demek insan umutsuz anlarında fala sarılıyor ...
rica ederim canımm ne demek insan umutsuz anlarında fala sarılıyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?