Ankara'daki Falcılar

Ben gittiğimde böyle bir durum oldu işte.Belki o gün öyleydi bilemiyorum ama iyide oldu daha yeni Figen'e gitmiştim.bugün nedense durduramadım kendimi.
Berrin'in numarası olan var mı ya?Yeni yıldan sonra gitmek istiyordum ona

Benim artık falcılarla işim yok. Sildim numarasını. Hem gitmek isteyen bir arkadaşı ne zamandır oyalıyor. Hep randevuyu erteliyor. Hiç değmez ona o kadar para vermeye. Çok sinir bozucu yaptığı bence.

Son düzenleme:

neden moralin bozuk ki

Eylül'den çok bahsedildi de Helin'den pek bahsedilmemişti. Daha doğrusu sadece 1 kişi çok bahsetmişti.
Çıkarımlarınız çok ilginçmişş.

karamel cafe var karanfilde, oraya gittim 5 liraya baktirdim, kadin bi cocugu tasvir etti hayatimdaki ve bunla iliski yasicaksin cok ii falan dedi ama ayni gun cok feci kavga ettik o cocukla ve konusmyruz simdi pinar ve figen dedikleriniz hangi cafelerde calisio??

bak şimdi ne kadar doğru bilemem hatta doğruluğu cok net tartışılır ve kimseyi de burada işaretlemek istemem bu şöyle bu öyle kötücül diye; ama zamanında edindiğim ve o sırada aklıma yatan bir bilgiyi de paylaşmak isterim;

"herkese fal baktırmayın, kimisi kıskanır, iyi olacak dediği anında kötü çıkar; kimisi o anda üzerindeki ağır ve kötü enerjiyi, senin o an en cok odaklandığın şeye aktarıverir o konuyu anlatırken aranızda bağ oluşturduğunuz için, farkına bile varmazsınız, sonra neden işler tam tersi oldu dersiniz."

Biz de o yüzden fal konusunda enerji uyumu rahatlatma gibi bir hissiyattan bahsediyoruz. kime baktırılır; hangi falcı kötü etkilemeden ayna gibi yansıtabilir onu tartışmak lazım aslında fakat denemeden de bilemiyoruz işte.

Sen en iyisi o çocuğu seviyorsan gönlünü al; aranızı düzeltmeye çalış...

cook dogru yazmıssın bende hep bunu anlatmak istedim...ben mesela dilca cafedeki suzan ablayı cok severim ne zaman gitsem gelir yanıma sarılır öper fal baktırmasam bile bir soru sorarım bana kart ceker cok olumlu bir kadın ...

hnfkbr cnm cok tesekkür ederim numara için. özel mesaj hakkım yok o yüzden burdan yazıyorum. bakalım bi gidiyim ben de nasıl oldugunu pınarın burda paylasıcam :)

hnfkbr cnm cok tesekkür ederim numara için. özel mesaj hakkım yok o yüzden burdan yazıyorum. bakalım bi gidiyim ben de nasıl oldugunu pınarın burda paylasıcam :)

Pınara ulasabilirsen burdan arkadaslarımız randevu aldılar ama ulasamıyorlar yaptıgı da cok ayıp..ben gitmeyi düsünmüorum....

Mesaj sayınızın 50 olması gerekmiyor artık özel mesaj için. Yeni gelenler de mesaj atabilirler.

boşver canım yaaa şu eylül le heline gidiyim bakalım nolcak anlatırım ne oldu ne bitti
valaha sen bilirsin ama dejavu cafedeki gül de iyi bakıyo 30 milyona bakıyo biraz kısa ama dedikleri çıkıyoo tabi sıra bekliyosun ama beklemeyi sevmiyosan bilemem .

dur ben sana tavsiyelerimi yazıyım :

eylül e gidebilirsin ama ben sevmedim pek
dejavu cafe var bahçelide gül var orda böle hafif tombul oraya gidebilirsin 30 milyon
meyce cafe var konur2 sokak da madonun yanında orda helin var o da 30 milyona bakıyo

seçim senin cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…