benihatirla paylaşımın çok güzel olmuş. Artık Berrin'i de silmiş oldum kafamdan böylece ve kimse kalmadı.Hiçbirinden hayır gelmez bunların. Figen en iyisi sayılır yine de. Ama ilk iki falımdan sonra o da bilemedi olacakları. Fal saçmalığından kurtulmuş oldum böylece.
terbiyesizlik yapmana gerek yok tryamor dier kavga ettigin topiclerle karıstırma burayı dasana cvp verme geregi bile duymuyorum
kleopatra ben hiç tanımam arif beyi.karıştırdın sanırım.şimdi de ben bişey sorcam.arifin ileriye yönelik tahminleri gerçekleşti mi acaba?
arkadaşlar Arif Beye ben gitmiştim. Memnun kaldım açıkçası. Geleceğe yönelik söyledikleri de zamanla gerçekleşirse buraya yazacağım inşallah.
arkadaşlar Arif Beye ben gitmiştim. Memnun kaldım açıkçası. Geleceğe yönelik söyledikleri de zamanla gerçekleşirse buraya yazacağım inşallah.
Arif Şilanda. 7-8 aydır orda çalışıyormuş. 20 tl ye kahve, tarot ve iskambil karışık bakıyor. Öyle hemen geçiştirmiyor. UZun uzun bakıyor. Sormak istediklerini soruyorsun kart çektirip anlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?