Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben yüksel caddesinde tombiş cafenin olduğu binada allita diye bir yer var 4. katta orada yıldız hanım var kızıl saçlı kilolu güzel bir kadın.ayna falı baktı.ne dediyse herşeyi bildi yaşadıklarımı vs. inanılmaz hisleri kuvvetli öncesinde arkadaşım baktırmıştı.her dediği çıktı arkadaşıma banada.bu arada aslında ayna falını 40a bakıyormuş biz 30a baktırdık.sizde baktıracağınız zaman 30 tl ye bakıyormuşsunuz diyin bakar :) ben öyle yapmıştım.kesinlikle öneriyorummm
ilginç geldi denemek lazım.sağol paylaşım için,uzun bir süre fal baktırmadıktan sonra gidilesi falcılardan olsa gerek.
Ask hayatimla ilgili bir konuda Yildiz baska bir sey dedi, falsepetindeki Ilkay baska bir sey dedi.
Yildiz gercekten cok korkunc ve inanilmaz seyler soyledi, Ilkaysa gayet olumlu, bu adamla olur dedi.
Onumuzdeki gunlerde adama dogru bir atak yapicam, durumu anlayinca yazarim kizlar kim bildi diye. Umarim Ilkay bilmistir.
Umarım çünkü Yıldız bana da ilişki konusunda olumsuz konuşmuştu![]()
itiraz ediyorum.kesinlikle demek çok iddialı.ben gittim bu kişiye.hiç bir nokta atışı yok.ölmüş adamı diriltti.ağzından laf almaya calışıyor sana cilalayıp satıyor.ağzımdan laf alamayınca da kıwrandı durdu.ne gecmiş ne bu gün ne gelecek için birşey bilmedi.yuwarlak laflar.yok karnın ağrıyor yok ew düşünüyorsun yok aileden biri ewleniyor gibi zırwalar..ha bu arada yüzü çilli birgülü tokatlıyasım gelmişti walla.internetten tarot acsan kendine ondan doru daha net çıkar.param boıl sokağa atasım war diyen buyursun gitsin bu ikisine de.bu kadar netim yanikesinlikle öyle....
Yildiza ne zaman gitsem zaten iliski konusunda hep olumsuz konusuyor, niye cozemedim gitti :))
Bu seferki adam hakkinda zaten tespitleri de cok yerinde degildi, adami o kadar ocu bocu gibi gosterdi ki anlatamam..ama hic oyle karaktersiz bir insan degil.
Ben 2 hafta icinde anlicam zaten durumu , adam benimle ilgileniyor mu ilgilenmiyor mu...soylerim sekerim :)
Merhaba arkadaşlar bende dediğiniz falcıların neredeyse hepsine gittim.Dediğiniz gibi bende falın tamamen frekans işi olduğunu düşünüyorum.Herkesin beğendiği falcıyı benim beğenmediğim olmuştur ama bu demek değildir ki bu falcı kötü.Enerji tutmayınca gerçekten olmuyor.Çiğdem'e 2 kere gittim bende şuanki durumu bile çok fazla bilemedi,aynı şekilde Tuğba'da. Ama tabiki dediğim gibi bu, dediğim falcıların kötü olduğu anlamına gelmez.Rana bistrodaki Meryem yarı yarıya bildi sayılır.Cadı kazanında biraz kilolu bir bayan bakmıştı ondan çok memnun kalmıştım mesela, adı Esindi yanlış hatırlamıyorsam ama onunda şu anki durumu iyi bilip gelecek hakkında pek birşey bilemediğini düşünüyorum.Sevgi cafedeki nur,bilmiyorum ama bana çok sempatik gelen bayanlardan biriydi falı baya uzun sürdü.Genelde sohbet havasında geçti,şu anki durumu çok iyi bildi ama gelecek için söylediklerinden maalesef hiç çıkan olmadı.Evim cafe Gülcan, aldığı ücrete göre idare eder,fal krizi tuttuğunda gidilebilir. Karamel cafe falcılarından travesti olan berbat sakın gitmeyin atıp atıp yolladı o kadar çok belliydi ki,Leyla ona göre biraz daha iyi sayılır.Bir de hiç yazılmamış asmaaltı cafede Gül diye bir bayan var 45 yaşlarında. Hayatımın çok sıkıntılı bir döneminde ona gitmiştim tesadüfen,falı yaklaşık 45 dakika sürdü,gelecekle ilgili söyledikleri hakkında pek bir şey hatırlamıyorum maalesef ama benim bazı konularda gözümü açtı diyebilirim oradan mutlu ayrıldım ve o sıkıntılı ruh halindende tamamen kurtuldum neredeyse,üstümde bir ağırlık olurdu hep,o ağırlıktan eser kalmadı o bayana gittikten sonra birkaç tanede dua yazdırmıştı,bunları oku demişti sanırım gerçekten işe yaradı giden varmı başka merak ettimm![]()
Merhaba arkadaslar. Bundan yaklasik 1 yil once uyusturucu batagina duser gibi fal batagina dusmustum. Tecrubelerimi paylasmak isterim ama isimleri tam aklima gelmiyor...
Oncelikle Fal Cafe Rukiye hnm: Isim veriyor direkt. Olmus olan olaylari cok iyi bilip analiz ediyor ama gelecek icin soyledikleri cikmadi. Defalarca baktirdim ama tutmuyor dedikleri.... Yuzuk demisti bi keresinde, tek tasim olunca sevincle gittim yine evlilik dedi ancak ayrildik ve kesin olarak bitti 2 yil olacak neredeyse ayrilali.
Sakarya cd. De cafede unlu biri vardi yine adi aklima gelmiyo, hani fincana 1 lira koy diyip sonra o 1 lirayi cebe indiren. Cok cok cok iyi bilmisti yasadiklarimi, benden daha iyi anlatti diyebilirim. Ileride yasayacagim sehir olarak, denize yakin daglik ormanlik bir yer demisti. Bu kisim tuttu diyebilirim. Ancak 3 aya kadar donecek dedigi kisi bir daha arayip sormadi :)
Fatih diye birine baktirmistim cafenin adini bilmiyorum. Yine isim bilmisti. (Her gidene direkt isim veriyor ve kaderin diyor) Hicbir dedigi cikmadi, safsata.
Leyla ya baktirmistim. Yine olaylari bildi ama arayacak, donecek demisti. Cik....
Bi de burda ovulen bi falciya gitmistim karanfil skdaydi galiba 30 a tarot bakiyordu FATOS HNM.... 2 kez baktirdim. Onun da dedikleri cikmadi arkadaslar. Sadece anlik bir rahatlama yasatiyor insana.
Ve Sizlere nacizane tavsiyem; elinize brosur tutusturan kisilerle falciya gitmeyin. Genelde uyduruk oluyorlar.
Simdi kendi memleketimde bir falci buldum. Kucuk bir sehrin en unlu falcisi diyebilirim. Evinde bakiyor. 40 liraya su fali bakiyor, fotograf istiyor. Her seyi ama her seyi mi bilir insan. Yasamakta oldugum ve yasadigim ama anlam veremedigim olaylarin ic yuzunu bana anlatiyor. dedikleri cikiyor. Artik ondan baskasina gitmiyorum. Gitmem. Memleketime gelme sansiniz olmayacagini bildigimden sizler adina uzgunum :)
Nacizane tecrube ve onerilerim bunlar arkadaslar.
yıldız evlenmiyceğin her adama karşı olumsuz heralde 1 kere gittim kendisine önemli olan evlenceğin adam onun için o yüzden kötü konuşmuştur
Katılıyorum ama bununla evlenmeyeceğimi nerden biliyormuş, kendisi sadece bir falcı sonuçta !!!
Niye adamı kötülüyor, görmediği bilmediği bir adam hakkında nasıl bu kadar kötü konuşabiliyor? Adam yaptığı karakter tahliline hiç uymuyor zaten, bu falında bence yanıldı.
Bana resmen sen bu adama yaklaşma dedi, kendisinin yanılmış olacağını hesaba katmayıp neden bu kadar kesin konuşuyor, daha başlamadığım bir iş hakkında neden hevesimi kırıyor?
Benim beynim yok mu yani, adam beni üzüyorsa s..tir eder geçerim zaten , hayatımı onun baktığı fala göre mi yaşicam sankim??
Yildiza ne zaman gitsem zaten iliski konusunda hep olumsuz konusuyor, niye cozemedim gitti :))
Bu seferki adam hakkinda zaten tespitleri de cok yerinde degildi, adami o kadar ocu bocu gibi gosterdi ki anlatamam..ama hic oyle karaktersiz bir insan degil.
Ben 2 hafta icinde anlicam zaten durumu , adam benimle ilgileniyor mu ilgilenmiyor mu...soylerim sekerim :)
Yıldız bana da hoşlandığım kişiyle alakalı gittiğimde çocuğu kızlarla gezip tozan, serseri biri olarak ifade etmişti.
Halbuki garibimin hayatında bir tane kız arkadaşı olmuş. O da bitmiş gitmiş ve uzun zamandır yalnızdı.
Bir insan bu kadar sallayabilir.
Ama bunun dışında bana isim verip de, bu kişi senden hoşlanıyor demesi çok doğruydu.
Anlamadım ben bu Yıldız'ı. Bilemediğini hiç bilemiyor, bilebildiği de tam tutuyor herhalde.![]()
perşembe günü 1 saat evim cafeyi aradım ama bulamadım.hiç bir yerde tabelasıda yoktu. adresi veya telefonunu bilen varsa yazabilir mi?